Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
6,7 av 10 Basert på 54 vurderinger
Total vurdering
 
6,7 / 10
Rengjøring
 
6,7 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
6,0 / 10
Oppfylte forventningene
 
6,2 / 10
Fasiliteter
 
6,6 / 10
Mat og drikke
 
6,3 / 10
Rom / leilighet
 
6,4 / 10
Service
 
5,9 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2022-10-01


7 av 10

+
Hyggelige og flinke renholdere, hyggelige servitører til frokost, super beliggenhet. Effektiv og god bilutleie på hotellet.
-

Bekreftet gjest: 2022-09-10


1 av 10

+
Frokosten
-
Har vært på hotellet ved flere anledninger tidligere. Har da vært meget fornøyd. Men denne gangen ble katastrofal. Elendig hotellrom. Skittent og utslitt. Står kun til stryk karakter. Fikk ødelagt store deler av ferien pga dette.

Bekreftet gjest: 2022-08-27


5 av 10

+
Beliggenhet.
-
Bakgårdsrom, trist og mørkt. Gammelt og slitt.

Bekreftet gjest: 2022-08-13


7 av 10

+
Beliggenheten
-
Standarden på rommet var dårligere enn forventet, da rommene var slitt.

Bekreftet gjest: 2022-07-02


3 av 10

+
Utsikten
-
Bildene av rommene som vi bestilte via Apollo sin hjemmesidene ble nok tatt når rommene var nye for maaaange år siden. Veldig slitte rom, skitne og nedslitte møbler. Rommene som vi fikk, bærer preg av forfall. Sikkert en del av hotellet som ikke er pusset opp. I tillegg til dette, dårlig service og personal som preges av stress og utilpasshet. Aldri dette hotellet igjen! Dere bør dra og ta nye, reelle bilder av dobbeltrom 630 og 632. Føler oss lurt.

Bekreftet gjest: 2022-07-02


9 av 10

+
Beliggenhet, størrelse på rom, koselig basseng- og restaurantområde. Veldig bra med daglige gratis busser til/fra sentrum
-

Bekreftet gjest: 2022-07-02


10 av 10

+
Beliggenheten, gode senger, hyggelig betjening
-

Bekreftet gjest: 2022-06-18


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

84% anbefaler hotellet

2357 vurderinger
Utmerket
 
1426
Veldig bra
 
449
Bra
 
235
Mindre bra
 
142
Dårlig
 
105

Fem siste vurderinger

23.07.2022

av Supermagel

Ekstremt dårlig rom

Dette hotellet har fine uteområder, men rommene er katastrofe! Vi har også byttet rom fordi vi har klagd på at aircondition ikke fungerer, maur overalt osv. Men, med den siste oppgraderingen til deluxe rom, ble det enda værre. Det lukter urin av hele anlegget og det er ett problem som de forklarer at de ikke får bort. Det er ikke trykk nok i dusjen slik at vannet pipler ut, rommene er gamle og trenger full oppussing. Mulig vi har høye forventninger siden vi har vært mye ute å reist, men dette hotellet fortjener 3 stjerner på uteareal og 1 stjerne for rom. Anbefaler Ikke dette hotellet hvis du ikke ønsker «sild i tønne» bading i bassenget hver dag og camping er overdådig luksus når du er på ferie. Som man kan se på bildene er markedsføringen av dette hotellet rent lureri. Anbefaler ingen å dra hit, finn ett annet hotell på øya her…

 
01.08.2019

av Line S Haugesund

Flott hotell!

Bestilte rom med havutsikt og for en utsikt! Nydlig utsikt mot stranden og fantastisk når solen gikk ned. Grei størrelse på rommet med ubeklagelig rengjøring, påfyll av såper, sjampo hver dag. Veldig imøtekommende personale😀 Hadde med frokost som var god og innholdsrik i europeisk standar. Fantastisk flott hage, basseng område og gode solsenger, veldig rent og fint. Hotellet holder også håndklær som kan benyttes ved bassenget som vell som på stranden. Et lite obs, er bratte trapper/ veg opp til hotellet, men ikke noe problem om du ikke er dårlig til bens😉 Hotellet tilbyr også gratis transport til både stranden og til Skiathos by. Ellers går lokal bussen kontinuerlig til byen rett utenfor hotellet. Flott resturant på toppen av hotellet. Første gang på Skiathos, bor nok her igjen om vi kommer tilbake. Kan anbefales!!

 
11.08.2018

av 884evah Oslo, Norge

Flott sommerferie

Hotellet ligger på en høyde med en vanvittig utsikt over havet inkludert en vakker solnedgang. Hotellet er stort men de har likevel klart å lage soner som skaper en intim, koselig atmosfære med levende musikk på kveldstid. Utvendig er det frodig med blomster overalt og smilende personale. Personalet her er veldig hyggelige, hjelpsomme og oppmerksomme -på alle plan- de i resepsjonen, gutta som bærer baggasjen opp trappene med et smil, gutta i bassengbaren (en hilsen til kloke, kunnskapsrike Pablo som delte entusiastisk med oss)og de i frokostsalen/white view. En takk også til rengjøringspersonalet som sørget for et rent og strøkent rom/omgivelser hver dag og de hyggelige jentene i hotellbutikken🤗 Rent og pent overalt og god mat i gedigne porsjoner! Vi er en familie med to tenåringsjenter og vi kan si at vi har stortrivdes hele uka. Bassenget er stort, dypt og med utsikt til Koukonaries beach i umiddelbar nærhet med mange vannsportaktiviteter og flotte luxusbåter. I tilknytning til hotellet finnes Marathastranden som er den aller chilleste og fineste stranden - synes vi. Pinjetrær, drueranker, treparasoller og stedets chilleste bar finnes på denne stranda med den fineste gyldne sanden og krystallklart vann. At man må gå noen trappetrinn for å komme til og fra er bare bra trening. Solsengene reserveres fra en egen nettside, eller personlig oppmøte kl 08:00. Til slutt en takk til Irini for at hun tok i mot oss og for deilig frukt og rødvin! Tusen takk. Vi kommer så gjerne tilbake! Hilsen oss på rom 508/509 Eva, Rolf, Sofie og Hedda❤️»Happy people - happy life»

 
22.07.2018

av Gudrun H Oslo, Norge

Mr &mrs

Bodde en uke på hotellet. Kjempefint nyoppusset rom. God frokost var det og. Behjelpelige betjening i resepsjonen. Kjekke servitører i baren. Vi spiste siste kvelden på takterrassen på the White wiuv restaurant. God mat og god vin. Koselige kelnere. Nydelig å få se solnedgang. 😊

 
04.10.2015

av Randi B Skiathos by, Hellas

Ikke velg Skiathos Palase hotell

Hotellet er mye mer slitent enn det ser ut på bildene. Servicen i frokostsalen står av enkelte til stryk. Servitørene virket slitne og lei av alle gjestene. Ingen av servitørene hilste da vi kom om morgenen. Det var nesten ikke mulig å sitte ute å spise pga. Veldig mange veps. I resepsjonen var det spesielt en resepsjonist som burde fått seg noe annet å gjøre. Frokosten var veldig bra. Rommene var fine og rene. De hyggeligste menneskene på hotellet var rengjøringspersonale. De var alltid smilende, vennlige og imøtekommende. Vi kommer ikke til å anbefale dette hotellet til andre, og vi synes ikke de fortjener stjernene de har fått.