Elivi

Elivi er et stilig hotellet med perfekt beliggenhet ovenfor stranda på Skiathos. Her venter en feriestemning blant pinjetrær og deilige basseng og et stort utvalg av restauranter med alt fra greske spesialiteter, asiatiske smaker til retter fra landene rundt Middelhavet.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer. Deluxerom for 2-3 personer. Juniorsuite med eget basseng for 2-3 personer. Dobbeltrom med utgang til basseng for 2 personer. Superiorrom for 2-3 personer. Suite med eget basseng for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 1,2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Elivi er et moderne hotell som ligger ved den berømte Koukounaries stranda.

På Elivi er det to bassengområder med hvert sitt basseng og poolbar samt solsenger og parasoller for hotellets gjester. I hotellets spa er det er oppvarmet (mai og september-oktober) innendørsbasseng.

Ved hotellet er det fire strender med solsenger, parasoller inkludert for hotellets gjester samt en strandbar per strand.

På Elivi finns seks restauranter hvorav to frokostrestauranter. Xenia Restaurant og Nest Breakfast Restaurant serverer frokostbuffé. Det er fire à la carte-restauranter, Leda & the Swan er et steakhouse med smaker fra landene rundt Middelhavet, Hagoromo er en japansk restaurantene, Grace Restaurant serverer gourmetretter fra kjøkkenene rundt Middelhavet samt Nest Greek Fish Restaurant, som serverer greske fisk- og skalldyrsretter. Bordreservasjon kreves i alle à la carte-restaurantene. Pent antrekk, langbukser for menn til middag.

I hotellets spa kan du mot en kostnad slappe av med massasje, ta badstue, tyrkisk bad eller ta noen svømmetak etter frokosten.

Vil du være aktiv under så er det et velutstyrt treningsrom tennisbane, basketballbane samt gruppetreningstimer. Barneklubb i hotellets regi.

Det er cirka 12 kilometer fra hotellet inn til Skiathos by og der finner du et bredt utvalg av restauranter, butikker og barer.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Frokosten serveres fra kl. 7.30-11.00.

Alle hoteller – Koukounaries

Skiathos Palace

Skiathos Palace ligger på en høyde med panoramautsikt over det vakre Egeerhavet og Koukounaries Beach. Her er det fine rom og et herlig bassengområde. I gangavstand ligger noen av Skiathos' beste strender. Gå ikke glipp av grillrestauranten White View som serverer gresk mat og ferske skalldyr.

Panorama (Skiathos)

På Panorama i Koukounaries kan tilbringe dagene i bassengområdet eller rusle ned til den fine stranden like ved. Hyggelig restaurant på hotellet. Supermarked og noen få restauranter i nærheten.

Mandraki Village Boutique Hotel

Mandraki Village Boutique Hotel er et rolig hotell som ligger i nærheten av stranda Koukounaries på Skiathos. Her er det basseng og barnebasseng, samt den kjente gourmetrestauranten Elia's som serverer moderne greske retter. Hotellområdet er grønt og frodig med både palmer og fin blomsterhage.

Silver Beach

Silver Beach i Koukounaries på Skiathos er enkelt og hjemmekoselig. Her er det en hyggelig snackbar, basseng i hagen og kanskje det beste av alt – hotellet ligger i gangavstand fra flere av de fine strendene som har gjort Skiathos til et så populært reisemål i Hellas.