Elivi

Elivi er et stilig hotellet med perfekt beliggenhet ovenfor stranda på Skiathos. Her venter en feriestemning blant pinjetrær og deilige basseng og et stort utvalg av restauranter med alt fra greske spesialiteter, asiatiske smaker til retter fra landene rundt Middelhavet. Rommene og suitene er elegante i lyse toner og velg gjerne en suite med eget basseng for en ekstra luksuriøs feriefølelse.

SUPERSALG!

Reis til Hellas og spar opptil 45 %. på sommerferien. Bestill i dag!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer. Deluxerom for 2-3 personer. Juniorsuite med eget basseng for 2-3 personer. Dobbeltrom med utgang til basseng for 2 personer. Superiorrom for 2-3 personer. Suite med eget basseng for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Private, flotte strender
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 1,2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Elivi er et moderne og pent hotell som ligger ved fire fine strender med deilig sand og herlig ro. Det er strandbarer ved strendene. Solsenger og parasoller inkludert. Apollo har rom på tre av områdene på Elivi med egen strand. Xenia er hotellets hovedbygning og ligger ved strendene Koukonaires og Ambelakia. Grace ligger rett ovenfor stranda Ambelakia og Nest Grove ligger ved Banana Beach.

På Elivi er det to bassengområder med hvert sitt basseng og poolbar samt solsenger og parasoller for hotellets gjester. I hotellets spa er det er oppvarmet innendørsbasseng (mai og september-oktober).

På Elivi er det seks restauranter hvorav to frokostrestauranter. Xenia Restaurant og Nest Breakfast Restaurant serverer frokostbuffé. Det er fire à la carte-restauranter, Leda & the Swan er et steakhouse med smaker fra landene rundt Middelhavet, Hagoromo er en japansk restaurantene, Grace Restaurant serverer gourmetretter fra kjøkkenene rundt Middelhavet samt Nest Greek Fish Restaurant, som serverer greske fisk- og skalldyrsretter. Bordreservasjon kreves i alle à la carte-restaurantene. Pent antrekk, langbukser for menn til middag.

I hotellets spa kan du mot en kostnad slappe av med massasje, ta badstue, tyrkisk bad eller ta noen svømmetak etter frokosten.

Vil du være aktiv under så er det et velutstyrt treningsrom tennisbane, basketballbane samt gruppetreningstimer. Barneklubb i hotellets regi.

Wifi inkludert på hele hotellet. Heis finnes kun i hovedbygningen.

Det er cirka 12 kilometer fra hotellet inn til Skiathos by og der finner du et bredt utvalg av restauranter, butikker og barer.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé, serveres fra kl. 7.30-11.00.

Alle hotell – Koukounaries

Skiathos Palace

Skiathos Palace ligger på en høyde med panoramautsikt over det vakre Egeerhavet og Koukounaries Beach. Her er det fine rom og et herlig bassengområde. I gangavstand ligger noen av Skiathos' beste strender. Gå ikke glipp av grillrestauranten White View som serverer gresk mat og ferske skalldyr.

Panorama Skiathos

På Panorama Skiathos bor du i fine dobbeltrom ved Koukounaries-stranda. Blir du på hotellet kan du tilbringe dagene i det hyggelige bassengområdet med en poolbar som serverer avkjølt drikke. Fra hotellet er det cirka 100 meter til det lokale sentrumet i Koukounaries med supermarked, restauranter og flere barer.