Deluxerom

Deluxerom med balkong. En dobbeltseng og mulighet for ekstraseng. Putemeny. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 31 kvm
Antall personer: 2-3

Dobbeltrom

Dobbeltrom med balkong eller terrasse. En dobbeltseng og mulighet for ekstraseng. Putemeny. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 23 kvm
Antall personer: 2

Dobbeltrom med utgang til basseng

Dobbeltrom markterrasse og utgamg til basseng. En dobbeltseng og mulighet for ekstraseng. Putemeny. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 28 kvm
Antall personer: 2

Juniorsuite med eget basseng

Juniorsuiter med markterrasse og eget basseng. En dobbeltseng og mulighet for ekstraseng. Putemeny. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 34-41 kvm
Antall personer: 2-3

Suite med eget basseng

Suite med markterrasse og eget basseng. En dobbeltseng og mulighet for ekstraseng. Putemeny. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 36 kvm
Antall personer: 2-3

Superiorrom

Superiorrom med balkong eller terrasse. En dobbeltseng og mulighet for ekstraseng. Putemeny. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 34 kvm
Antall personer: 2-3