Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,9 av 10 Basert på 11 vurderinger
Total vurdering
 
8,9 / 10
Rengjøring
 
9,2 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,6 / 10
Mat og drikke
 
8,5 / 10
Rom / leilighet
 
7,8 / 10
Service
 
9,7 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

+
Det var to damer det i administrasjonen som var meget god på service. De ga turtips og fikset alt
-
Ingen

Bekreftet gjest: 2023-10-07


7 av 10

+
Utsikten og lokalasjonen. Fantastisk service.
-
Trangt rom, dårlig og altfor myk madrass. Sov ikke veldig godt der. Rant vann fra dusjen ut mot gulvet.

Bekreftet gjest: 2023-10-07


10 av 10

+
Service, stillhet og beliggenheten
-
Kommer ikke på noe, dårlig wifi kanskje

Bekreftet gjest: 2023-07-08


7 av 10

+
Utsikten
-
Opprinnelig rom var ett lite kott. Fikk byttet til ett noe større

Bekreftet gjest: 2023-06-10


10 av 10

+
Utsikt og stillhet
-

Bekreftet gjest: 2023-05-27


10 av 10

+
Beliggenheten og personalet.
-
Vi hadde litt forskjellig vær, og da hadde det vært fint med ett felles område, slik at man slapp å sitte på rommet.

Bekreftet gjest: 2023-05-27


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

84% anbefaler hotellet

424 vurderinger
Utmerket
 
288
Veldig bra
 
91
Bra
 
26
Mindre bra
 
11
Dårlig
 
8

Fem siste vurderinger

09.07.2018

av Gunnar_Oslo Oslo, Norge

Fantastisk på alle måter!

Dette hotellet er en perle! Fantastisk beliggenhet, på kanten mot havet. Når man ankommer, er det ca. 300 meter å gå fra nærmeste parkeringsplass. Hotellet har imidlertid en sprek bærer som hjelper med bæring opp og ned! Hotellet har ca. 20 rom, som er av meget bra standard. God AC. Rommene er i stor grad nyoppusset, vi bodde i er rom som var pusset opp i fjor. Det som virkelig gjør stedet unikt er servicen. Maria, Helene, Jon og de andre er helt supre! Jon er en sympatisk, hardtarbeidende servitør og altmuligmann som jobber med et høflig smil, morgen som kveld. Kjøkkenet er meget bra, fra frokost til middag! Og med en fantastisk utsikt!!! Og siden hotellet ligger et stykke fra vei, er det meget stille og rolig. Jeg håper virkelig å kunne komme tilbake!!!

 
02.07.2016

av Haavard H

Fantastisk utsikt og hyggelig personell

Utsikten herfra var bare helt utrolig. Personellet var hyggelig og imøtekommende. Rommet var fin størrelse, med kjøleskap, TV og iPod-dock. Rene håndklær hver dag, og egne håndklær til å ligge på solsenger med. Bassenget var rent og pent. Det er ca. 20 min å gå til sentrum, og selve gåturen er også vakker. Det er et veldig rolig område og det er langt til stranden, så det passer best for folk som ønsker å slappe av, ikke til fest. Personalet ved hotellet var rett og slett fantastisk. Det er litt kronglete vei til hotellet med mye trapper, men de hadde en egen mann som bærer koffertene dine opp og ned. Personalet hjalp oss også med leiebil som ble levert til hotellet, og taxi når vi trengte.

 
28.07.2015

av André Kvivik H

Maria og hennes team tok service til nye høyder. Tusen takk.

Santorini er et eneste stort postkort, og nedenfor vakre og kritthvite hus vegg i vegg i trappegater og blåmalte kirkekupler, ligger dette fantastiske hotellet i Imerovigli. Skånet fra turisme og det pulserende livet i nabobyene Fira og Oía, fant vi roen her på himmelske solsenger og et fantastisk basseng om dagen og fra balkongen med et glass vin om kveldene med en utsikt som tar pusten fra deg. Maria og hennes team tok service til nye høyder gjennom hele oppholdet vårt, og da alle hotellets gjester var par reisende for å nyte det beste av den nydelige øya var det lett og trives her. Regina Mare kan varmt anbefales.

 
09.07.2012

av Gunhild_Marie Trondheim, Norge

Santorini, Regina Mare

Koselig hotell på toppen av calderaen med fantastisk utsikt mot Oia og passerende cruisebåter. Flott service fra et veldig hyggelig personale. Spesielt "mama" Thalia, husets kokke, som disker opp med de beste greske spesialiteter, og kommer smilende med hjemmelgade kaker til besøkende, akkurat som en koselig bestemor. Solnedgangen er et must å få med seg om en er på Santorini - men istedet for å ta turen inn til Oia for å stå i kø med hundretalls av mennesker kan den nytes minst like bra i fredlige omgivelser på balkongen på hotellet. Det ligger også mange koselige resturanter på veien inn mot Fira, blant annet kan nevnes Blue Note og La Maison, hvor man kan nyte solnedgangen kombinert med en ypperlig middag. Vil man inn til Oia er det mulig å gå dit langs en godt merket gangvei - en veldig fin tur som tar et par timer (norsk standard ;). Alt i alt en veldig koselig plass som jeg gjerne kan anbefale videre :)

 
21.05.2012

av Sitron_NO Arendal, Aust-Agder, Norway

Et flott hotell, veldig bra standard for Hellas

Hotellet var ikke så stort, men pent, rent og ryddig. Betjeningen var veldig serviceinnstilt, maten (dvs frokosten og smårettene) var veldig bra! Prater godt engelsk, det var renslig og virket relativt nytt. Bassenget var bra, samme var uteplassen. Utsikten var nydelig, spesielt solnedagene. Anbefales. Det som var mindre bra er at det er et lite stykke fra veien til hotellet, og noen trappetrinn. Med andre ord: Er du dårlig til beins, ikke kom hit. I tillegg var det ikke super trykk i dusjen, og varmepumpen var ikke av beste kvalitet. Men dette er små detaljer. Passer perfekt for par i alle aldre, samt venner. Men ikke for barn, festløver eller eldre (pga trappene). Reiser vi tilbake, velger vi dette hotellet!