Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9,6 av 10 Basert på 37 vurderinger
Total vurdering
 
9,6 / 10
Rengjøring
 
9,7 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,4 / 10
Fasiliteter
 
9,3 / 10
Mat og drikke
 
8,8 / 10
Rom / leilighet
 
9,3 / 10
Service
 
9,7 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
Beliggenhet og stil
-

Bekreftet gjest: 2019-08-10


9 av 10

+
Nydelig hotell, stille og fredelig, fantastisk hyggelige ansatte, og så greit at hotellet stiller med skyss når vi skal til andre steder.
-
Vi hadde rom 101, mugg på veggene på badet, og i skapet der kjøleskapet var plassert. Hvis det ble litt varmt på rommet, slo mugglukt mot oss. Sa ifra på hotellet og de løste dette med å sette ned tempen....dette må! utbedres! Sto også at hotellet ikke var for barn under 12 år, det stemte ikke.

Bekreftet gjest: 2019-08-03


10 av 10

+
Det skulle ikke være barn under 12 år... d. Ar d. Heldigvis var fe ikke hylende barn så d gikk greit, det beste m hotellet... alle ansatte vat blide å hyggelige! Aldri opplevd maken te service å imøtekommenhet å ikke midt hadde de humor å babbla alltid ivei!! Så flott en plass m den utsikten
-
Noe mugg på et rom nr 101... kjennte lukta da vi kom

Bekreftet gjest: 2019-08-03


10 av 10

+
Alt
-

Bekreftet gjest: 2019-07-27


9 av 10

+
Flott beliggenhet, rent og pent, frodig, fint rom og hyggelig personale (stort sett...)
-
De to jentene som jobbet i baren var ikke spesielt imøtekommende. De var lite oppmerksomme, såvidt vi kunne se et smil, og de hadde en åpenlys krangel seg i mellom en dag. De bør lære seg gjestfrihet og service.

Bekreftet gjest: 2019-07-20


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-07-20


10 av 10

+
The view is fantastic. The service and friendliness of the personell is great. Waking up early in the morning enjoying a cup of coffee in the outside restaurant area having that spectacular view really gives happiness and energy. And by the way, the coffee was super perfect.
-
Put some chill music in the swimming pool area during the day.

Bekreftet gjest: 2019-07-06


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-06-15


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

93% anbefaler hotellet

980 vurderinger
Utmerket
 
760
Veldig bra
 
162
Bra
 
42
Mindre bra
 
9
Dårlig
 
7

Fem siste vurderinger

21.07.2014

av Nilsen2014 Bergen, Norge

Fantastisk :)

Jeg og min kjære hadde nettopp et kjempe fint opphold på Lilium. Fantastisk beliggenhet med nydelig utsikt, rolig atmosfære, veldig god service, romslige rom, rent både inne og ute... ja det var bare supert alt sammen. Minimarked og bakeri rett i nærheten om man ikke vil kjøpe all mat og drikke på hotellet. Og det går en hotellbuss til Fira flere ganger om dagen. Ønsker man å reise andre steder på øyen så er det kort vei til bussstopp. Uken vår gikk alt for fort og vi kommer mer enn gjerne tilbake. Kan virkelig anbefale hotellet :)

 
15.08.2013

av 709rita Kleppestø, Norge

Himmelsk!!!!

Det er andre gang min mann og jeg er på dette fantastiske hotellet! Hotellet har gjennomgått renovering siden sist og oppleves enda bedre. Rent og pent, utrolig gjestfri og hjelpsom stab, og utsikten er ubeskrivelig. Anbefales på det varmeste❤

 
28.05.2012

av LoopTrondheim Trondheim

Her føler man seg som en velkommen gjest

På tross av dårlig vær var oppholdet en super opplevelse. Personalet var meget imøtekommende, rent og ryddig på hele hotellområdet og meget bra rengjøring av rom. Deilig frokostbuffet i restauranten hvor vi kunne nyte "verdens" flotteste utsikt - slettes ingen dum start på dagen. Rommet var stilrent og enkelt innredet med kokemuligheter og kjøleskap. Ca 20 minutter spasertur med flott utsikt inn til Fira er et bra alternativ til hotellbussen. Hit kommer vi gjerne tilbake.

 
20.07.2011

av Paurot

Nydelig utsikt, romantisk og fredelig

Svært hyggelog opplevelse, pent hotell, god frolost og s ært hjelpsom og serviceinnstilt betjening. Shuttlebuss (gratis) til Fira (2,5 km), rolig og lite støy. Rene og pene rom

 
14.07.2011

av n0rskejenta Ski, Norge

Vi forventet noe bra, og fikk noe bedre

Service: Servicen var utrolig bra, og det var veldig hyggelige folk der. Åpne for alle nye mennesker. Samtidig så gjorde de en utrolig god jobb, gikk veldig kjapt. Men om kvelden da restauranten åpnet, kunne det vært flere kelnere der enn bare én. Ville hjulpet mye. Rommet: Rommet vi fikk var ikke dårlig. Det hadde alt man trenger. Gode senger, do, dusj/badekar, tv, utsikt og kjøkken. Det eneste som ikke imponerte særlig var klesskapet. Det var bare et stort skap med noen kleshengere og to dype skuffer. Kunne vært hyller i det. Samtidig så var det ikke mulighet for å lage mat selv der, noe som er skuffende hvis man skal være der i to-tre uker. Stedet: Hele stedet var bare fantastisk. Rolig og avslappende, fint og moderne og vakkert. Plasseringen av hotellet var ubeskrivelig og det er ingenting å klage på. Et paradis. Best: Frokosten tok virkelig kaka. Noe for en hver smak, og en fantastisk start på dagen. Bare å sitte og spise, mens man ser ut på utsikten er noe en hver person bør oppleve. Kveldsstemningen var også utrolig fin. Koselig kelner og bra service! Dårligst: Det var ikke mye som var dårlig på det hotellet, men er det noe jeg må peke ut så er det solsengene. Noen tynne madrasser hadde gjort susen, for det gjorde vondt å ligge på magen.