Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,9 av 10 Basert på 462 vurderinger
Total vurdering
 
7,9 / 10
Rengjøring
 
7,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,2 / 10
Mat og drikke
 
7,5 / 10
Rom / leilighet
 
7,8 / 10
Service
 
8,3 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

+
Hyggelige ansatte, fine rom,
-
Frokosten var skuffende. Det var alltid noe som var tomt og selv om man kom lenge før den stengte så det ut som det var bare rester igjen. Baconet var ikke skikkelig stekt, føltes bare litt varmet.

Bekreftet gjest: 2024-05-19


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2024-05-19


7 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2024-05-19


9 av 10

+
Personalet, smilende og imøtekommende. Fin beliggenhet ved havet, flere restauranter og barer i nærheten.
-
Første dagen ihvertfall kunne vi ikke betale med kort i bar/restaurant, kun kontanter. Det ble fikset etter X dager. Kunne ikke sette bar-regningen på rommet. Skifte ut kaffemaskinen til frokostene, ikke god kaffe. Bedre kapasitet på wifi.

Bekreftet gjest: 2024-05-19


10 av 10

+
Meget servicevennlige og trivelige ansatte, rolig og fint område. Mye god mat å velge i på restauranten. Har vært på samme hotell før, og det fremstår enda bedre idag.
-

Bekreftet gjest: 2024-05-12


8 av 10

+
Beliggenhet v/strand
-

Bekreftet gjest: 2024-05-12


8 av 10

+
Trivelig personal og bra plassering
-
To dager uten vann, ingen info, og ellers varmt og kaldt vann ved dursjing. Kunne vært montert termostat, dette var farlig.

Bekreftet gjest: 2024-05-12


7 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-10-15


9 av 10

+
-
forbedre frokost

Bekreftet gjest: 2023-10-15


7 av 10

+
Beliggenheten og størrelsen
-
Rommene er preget av fukt/mugg

Bekreftet gjest: 2023-10-15


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 3/5 Sovekvalitet
  • 3/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Verdi
  • 3,5/5 Renslighet

69% anbefaler hotellet

222 vurderinger
Utmerket
 
65
Veldig bra
 
86
Bra
 
41
Mindre bra
 
22
Dårlig
 
10

Fem siste vurderinger

15.05.2024

av Charlott S Trondheim, Norge

Vill tilbake.

Jeg var her,litt sånn uvitende hvor I Rhodos jeg skulle. Men når jeg kom dit fikk jeg en meget ro. Ansatte så snille og fantastiske. Veldig nære stranden. Koster ingenting å leie solsenger så der så lenge du tilhører hotelle. Er litt rullesteiner så kjekt om du er ømfintlig og ha badesko. Drar du alene så møte mann alltids andre så ble da en eventyrlig ferie. Tok bussen om jeg skulle noe,ligg rett oppi gata. Også nærbutikken (bruk den langs gata) kostet litt mer den som ligg ved hotelle. Leide bil og kjørte til gamlebyen i rhodos. Magisk. Lite med barn i september. Om man vill bare koble av som voksen uten så mye stress anbefaler jeg her. Spiste frokost selv på verandaen med ny kokt kaffe. Så bare nyte ivei. Ved butikken (spar) så er det en restaurant på taket. Anbefaler fisk. Deilig og god stemning.

 
16.09.2023

av Laila K Bergen, Norge

Helt ok

Helt ok hotell, rent og beliggenheten nær stranden var perfekt, Litt lite å ta seg til i nærområdet man må ta buss/taxi eller leie bil , Frokosten var ikje verd pengene , det er bedre å bare kjøpe i strandbaren eller på nærbutikken og lage selv . Betjeningen virket lite interresert i å hjelpe, ba om et nytt håndkle og det var mye om og men for å få det utenom den dagen de skulle skifte . Var ikke imponert over maten i de få restaurantene som var på stedet, har vært mye på Kreta og maten der er mye bedre,

 
19.07.2023

av Katarina J Oslo, Norge

Love elvita

Tusen takk for et fantastisk 2 uker opphold på Elvita! 🥰 Vil starte med å si at de som jobber der er sykt flinke og de tar deg godt i mot med åpne armer! Rommet vårt var veldig fint og oppusset, vi hadde kjøkken med ovn plate, mikrobølge ovn, vannkoker og brødrister samt enkelt kjøkkenutstyr eneste jeg savnet på kjøkkenet er oppvask børste og såpe men ellers flott! 😍Romme hadde også fin terrasse og air condition!. Hotellet har stort og flott basseng med masse solsengplasser og egen bar og restaurant ved siden av! Maten på hotellet er topp og ikke så dyr heller! Servicen er helt fantastisk i baren! 💕 Frokost er også bra her samt drinker! Hotellet ligger rett ved stranden og der har mulighet til å leie solseng plass for kun 5€ og få med flaske vann på kjøet, mens på nabo hotellet skal de ha 14€ for en solseng 😳 Jeg vil si tusen takk til Elvita for fantasktsik opphold og mat! 😍 Jeg kommer tilbake til dere!❤️

 
28.06.2022

av GunnP68 Trondheim, Norge

Fantastisk avslappende ferie

Nyrenovert hotell med lyse og moderne rom med MEGET gode senger, stort fint bad og trykket i dusjen var svært bra. Rundt bassengområdet, som bader i sol fra morgen til kveld, var det god plass og solsengene var veldig behagelige å ligge på. De ansatte var vennlige, imøtekommende og serviceminded. Renhold av rommene var også svært bra. Etter 3 ukers avslapping med sol og bading kan vi trygt anbefale Elvita til alle. Hilsen Gunn og Yngve, rom 123

 
16.06.2022

av EivindH75

Under pari

Hotellet har vært uten vann i to dager. Ingen tiltak er blitt gjort. Selvfølgelig ikke hotellet sin feil men det er svært uhygienisk å ikke iverksette tiltak. Middag i restauranten servert kald to dager. Mye maur i leilighet å på veranda. Apollo tar selvfølgelig intet ansvar. De «håper» vannet kommer tilbake. Dette er trolig det dårligste ferieopphold jeg har hatt de siste 40 år. Det positive Kort vei til Strand og ellers en fin å trivelig beliggenhet.