Kolymbia & Afandou med Mythos Beach Resort

Kolymbia & Afandou

  • • Mythos Beach Resort – vårt beste familiehotell!

Apollo Service

På reisemål med Apollo Service finnes Apollos skandinavisktalende reiseledere på plass. Vi tilbyr også service døgnet rundt via telefon, sms, app og e-post, hvor du får praktisk informasjon, tips om utflukter, leiebil og mye mer. Les mer under respektive reisemål i hvilken periode Apollo Service tilbys.  

Bestill neste reise til en av de herlige turistbyene Afandou eller Kolymbia. I Kolymbia kan du se frem til moderne hotell og en hyggelig hovedgate med eukalyptustrær. Afandou er en av øyas eldste byer og lokker med en av Rhodos' lengste strender – Afandoustranda. Vannet i bukta er krystallklart og holder en behagelig badetemperatur. Nærheten til Rhodos by gjør Afandou og Kolymbia til perfekte feriesteder – her kan du kombinere sol og bad med livlig byliv om kvelden.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »Fakta om Kolymbia & Afandou

Transport t/r hotell

Fra flyplassen til Afandou og Kolymbia tar det cirka 40 minutter. Transporten kjøres vanligvis uten reiseleder fra Apollo.

Strender

Strendene i Afandou og Kolymbia består av rullestein og grovkornet sand. Nedenfor Mythos Beach Resort ligger en 300 meter lang strand med grovkornet sand, solsenger og parasoller (for hotellets gjester). Det er cirka 6 kilometer til sandstranda Tsambika Beach.

Mer fakta

Været

jan 16°c
feb 16°c
mar 17°c
apr 19°c
mai 23°c
jun 26°c
jul 29°c
aug 30°c
sep 28°c
okt 25°c
nov 21°c
des 18°c
8,7 av 10 Kolymbia & Afandou
Våre gjesters vurdering, Basert på 3595 vurderinger

Tips & Inspirasjon

Finn ditt Rhodos og les våre reisetips.

Reisetips til Rhodos

Rhodos er en tidløs klassiker! Noen av de fineste strendene i Hellas, vakker natur, trendy uteliv og mange kulturelle minnesmerker.

Se våre reisetips til Rhodos

Finn ditt Rhodos

Rhodos er et av våre mest populære reisemål og har noe for alle. Her hjelper vi deg slik at du kan finne den delen av øya som passer deg.

Finn hvilket sted på Rhodos som passer deg

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Alle feriesteder Rhodos

Ialyssos, Ixia & Kremasti

Reis til Ialyssoskysten på vestsiden av Rhodos, og unn deg en behagelig ferie på ett av våre hotell i Ialyssos eller Ixia. Her venter fine strender, hyggelige byer og fantastiske solnedganger.

Rhodos by

Rhodos by er det perfekte reisemålet om du er ute etter sol og bad i kombinasjon med historie og trendy byliv. Her kan du tilbringe dagene på stranda, gå på shopping eller slå deg ned i den livlige Mandrakihavna og se på båtene som legger til. Glem ikke å ta en tur gjennom den vakre gamlebyen.

Lindos

Reis på ferie til postkortvakre Lindos. Byen er en av Rhodos, og hele Hellas' mest kjente byer med sine hvitkalkede små hus med de klassiske blå dørene, smale gater og et antikk tempel. Dessuten er det fine strender her. Med Apollo bor du komfortabelt på hotell av det litt mer luksuriøse slaget.

Lardos, Kiotari & Pefkos

Legg turen til en av de koselige byene Lardos, Kiotari eller Pefkos og nyt en avslappende og rolig ferie. De tre små byene ligger alle i kort avstand til herlige bad – uansett om det er i små badeviker eller ved lange rullesteinstrender. Vannet er krystallklart og perfekt for deg som liker å snorkle.

Kalithea & Faliraki

Reis til fredfulle Faliraki & Kalithea og fortap deg i pittoreske gater og fine strender, som er som skapt for fartsfylte eventyr i det våte element. Vil du bo ved den fine Falirakistranda tilbyr vi flere gode hotellalternativ!