Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,2 av 10 Basert på 49 vurderinger
Total vurdering
 
8,2 / 10
Rengjøring
 
9,2 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,2 / 10
Mat og drikke
 
6,7 / 10
Rom / leilighet
 
8,5 / 10
Service
 
7,7 / 10

Siste gjestevurderinger


2 av 10

+
Senga
-
Kunne ikke bruke visa, ved bet av aircondition. Dette kunne vært opplystom.😰 Badet var ikke innbydende. Ikke solsenger nok til alle😰 Problemer med aircondition ved ankomst, ingen fjernkontroll😰 Mtp på hva jeg betalte er vi skuffet.

Bekreftet gjest: 2023-07-24


8 av 10

+
Stor og innbydende terrasse. God rengjøring. God seng.
-
Litt langt fra strand, men det viste vi.

Bekreftet gjest: 2023-07-17


10 av 10

+
Veldig rent, Drevet av en hyggelig familie som var synlig i uteområdet. Flott beliggenhet ute i naturen men likevel mindr enn en km fra sentrum av Parga. Stille og fredelig. Jeg satte pris på at det ikke var musikk hverken ute eller inne.
-
Jeg var helt fornøyd med hotellet. Men dette spørreskjemaet er litt dustete. Hvorfor må jeg svare på hvordan jeg opplevde wifi (som jeg ikke benyttet)? Kunne vel vært frivillig å svare, eller i det minste hatt et alternativ for "ikke relevant".

Bekreftet gjest: 2023-06-19


8 av 10

+
Rengjøring,god kvalitet
-
Savnet gode stoler på terassen

Bekreftet gjest: 2023-06-05


10 av 10

+
Om jeg skal trekke fram noe så vil jeg si at staben på hotellet fra eldst til yngst gjorde vårt opphold perfekt! Min mann var uheldig å bli syk under oppholdet og den hjelpen vi fikk var helt fantastisk! Bla kokte "bestemor" kyllingsuppe til han uten å ville ta imot betaling! Vi har bodd mange forskjellige steder i Parga og endelig har vi funnet vårt favoritthotell!
-

Bekreftet gjest: 2022-09-19


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

78% anbefaler hotellet

111 vurderinger
Utmerket
 
50
Veldig bra
 
40
Bra
 
13
Mindre bra
 
4
Dårlig
 
4

Fem siste vurderinger

10.08.2019

av MeretheM31 Haugesund, Norge

Rolig hotell i utkanten

Har vært i Parga en gang før for ca.21 år siden. Dengang bodde vi i selve Parga, med mye støy. Har alltid sagt jeg vil tilbake og nå fikk vi muligheten sammen med mann og barn som har kommet til siden sist. Vi valgte Aristidis Garden fordi det hørtes ut som et rolig og lite idyllisk hotell. Vi fikk rom med havutsikt, som vi så på som en fantastisk bonus. Solnedgangene herfra var utrolig flotte. Vi hadde to 2 roms leiligheter som var både rene og pene. Hvis jeg skal trekke noe ned, var det at håndklærne burde skiftes oftere, særlig de blå som vi brukte ved bassenget. Stille og rolig ved bassenget og at vi slipper å sloss å Om solsenger var et stort pluss. En koselig liten snackbar. Veien ned til Parga er ørlite for lang, spesielt med en brukket lilletå. Men billig taxi, som man må bestille i god tid. Det lille familie eide hotellet kan på alle måter anbefales om man liker rolige omgivelser som vi. Parga på kvelden er yrende og herlig, så her fikk vi dekket de behov. Vi anbefaler Aristidis Garden.

 
20.07.2018

av Merete N

Uærlige

Fant hotellet gjennom Apollo, hvor det stod 800m til stranden, det er i tilfelle i luftlinje. Det er et godt stykke og gå, opp igjen fra stranden er det bratt. Rommet ble fremstilt som leilighet, det er kun et bitte lite kjøkken i samme rom som sengen. Det er ingen sitte muligheter bortsett fra sengen, så dette er et hotell rom, ikke en leilighet. Det er wifi på hotellet, men dette er så ustabilt at man må beregne å bruke mobildata. Det vaskes ikke i helgene, eller var vaskingen ok. Det byttes ikke håndklær og sengeklær daglig, ca hver tredje dag og da måtte vi legge håndklærene våte i dusjen for å få nye. Oppvasken blir ikke tatt, og den bitte lille kjøkkenbenken blir ikke vasket. Det er vanskelig å få tak i hjelp, de som jobber der er sjeldent i resepsjonen, noen prater ikke engelsk og oppleves som lite hjelpsomme og imøtekommende.

 
06.11.2014

av SarahJahangiry Oslo, Norge

De nye leilighetene er svært fine, men beligenheten er ikke best i Parga

Vi ankom hotellet og fikk leilighet med eget soverom og balkong der alt så bra, rent og pent ut. Vi skulle ha badekar, men fikk dusj. Ellers så var rommene vasket pent daglig, men vi hadde håndklemangel hele tiden. Rengjøringspersonalet forstod tydeligvis ikke at vi var to mennesker som trengte hvert vårt håndkle for hver ettermiddag måtte vi be om ekstra håndkle, men neste dag var det igjen bare ett håndkle på rommet. Beligenheten var ganske langt inn i skogen sør for Parga. Har vært i Parga en del ganger før og dette var litt i overkant langt å gå synes vi. Veien var mørkelagt om kveldene og vi var avhengige av lommelykt på telefonen. Ellers var selve hotellet rent og pent, kjøkkenkroken litt vell liten, men vi lagde aldri mat der. Wifi på rommet fungerte IKKE, vi hadde en del prosjekter vi måtte følge opp hjemme som ble svært vanskelig da wifi på rommet ikke virket, og vi måtte gå på cafe i Parga for å få gjort jobben.

 
19.07.2023

av James H Sheffield, Storbritannia

Lovely peaceful hotel ❤️

This is now my 5th time to Parga and 5th time staying at this hotel. For me it’s honestly perfect! Peaceful and quiet at the top of the hill away from the main town. (20 mins walk €5 in a taxi) It’s family run, lovely family. Rooms are cleaned daily. What I love is the pool area, it’s quiet, it not over looked by the hotel it self so you get sun all day and can stare peacefully looking at the mountains listening to the crickets. I always book with Olympic Holidays. You can’t go wrong here ❤️

 
09.06.2022

av julia k London, Storbritannia

Fabulous pool in garden setting , 10 minute walk from Parga harbour.

We were put here by Jet 2 who overbooked our accommodation, but have to say we were pleasantly surprised . A lovely quiet back road away from the centre , yet close enough to a few tavernas and the e tre. The rooms are larger and better equipped than most , very clean and excellent bathrooms. The pool and gardens are superb