Naxos – tips før reisen

Reisetips for Naxos

På Naxos kryr det av små herlige steder du kan ha for deg selv, og har man en gang besøkt øya vil man gjerne tilbake, om ikke for de vakre strendene, så kanskje for all den gode vinen og likøren som fremstilles på øya. Her kan du ta del av noen av våre beste reisetips!

Bestill din reise til Naxos


Artikler og reisetips for Naxos

Naxos paradisstrender

Krystallklart turkist vann og gyllengul finkornet sand - Naxos drømmestrender er vanskelige å overgå! Her er det mange barnevennlige strender og fer den aktive er det gode muligheter for bl.a. surfing. 

Les våre tips

Mat og drikke på Naxos

Naxos har mye å tilby fra det greske kjøkkenet. Prøv gjerne en av øyes spesialiteter som Kitronlikøren, osten Gravieran og den gode vinen fremstilt av både blå og grønne druer. 

Les våre tips

Naxos historiske severdigheter

For den historieinteresserte er Naxos severdigheter et spennende innslag i ferien. I tillegg til den store porten utenfor havna ligger det flere tempel verdt et besøk, for å ikke nevne fjellet Zeus. 

Les våre tips

Shopping på Naxos

På Naxos finner du det typiske greske shoppingtilbudet der mye av det som selges er håndlaget. En stor del av øyas butikker, kunstgallerier og suvenirbutikker drives av familier. 

Les våre tips

Hva kan du gjøre på Naxos

Naxos byr både en herlig rolig ferie de sjarmerende småbyene likevel som fartsfylt vannsport. Sørg også å lære deg litt øyas historie på en av Naxos historiske steder.

Les våre tips

Livet på Naxos

En liten gresk øy som Naxos har alt som trengs for en vellykket ferie. Du blir snart kjent med både øya og innbyggerne og den frister med sitt krystallklare vann og varmende sol.

Les våre tips

Video - velkommen til Naxos

Herlige Naxos er Kykladenes største og mest frodige øy. I havna ligger fiskebåtene på rekke og rad og de langgrunne strendene lokker med så vel sol og bad som avkobling og vannsportsaktiviteter.

Se videoen