Naxos – tips før reisen

Reisetips til Naxos

På Naxos kryr det av små herlige steder du kan ha for deg selv, og har man en gang besøkt øya vil man gjerne tilbake, om ikke for de vakre strendene, så kanskje for all den gode vinen og likøren som fremstilles på øya. Her kan du ta del av noen av våre beste reisetips!

Bestill reise til Naxos >>

Les flere reisetips til Hellas


Artikler og reisetips for Naxos

Naxos' paradisstrender

Krystallklart turkist vann og gyllengul finkornet sand - Naxos' drømmestrender er fabelaktige! Her er det mange barnevennlige strender og for den aktive er det gode muligheter for surfing. 

Les våre strandtips

Mat & drikke på Naxos

Naxos har mye å tilby fra det greske kjøkkenet. Prøv gjerne en av øyes spesialiteter som Kitronlikøren, osten Graviera og den gode vinen fremstilt av både blå og grønne druer. 

Les våre tips om mat & drikke

Naxos historiske severdigheter

For historieinteresserte er Naxos' severdigheter et spennende innslag i ferien. Den store porten utenfor havna og flere tempel som er verdt å besøke, for å ikke glemme fjellet Zeus. 

Les våre tips om severdigheter

Shopping på Naxos

På Naxos finner du det typiske greske utvalget der mye av det som selges er håndlaget. Mange av butikkene, kunstgalleriene og suvenirbutikkene drives av familier.

Les våre shoppingtips

Hva kan du gjøre på Naxos

Naxos byr både en herlig rolig ferie de sjarmerende småbyene likevel som fartsfylt vannsport. Sørg også å lære deg litt øyas historie på en av Naxos historiske steder.

Les våre tips om aktiviteter

Livet på Naxos

En liten gresk øy som Naxos har alt som trengs for en vellykket ferie. Du blir snart kjent med både øya og innbyggerne og den frister med sitt krystallklare vann og varmende sol.

Les våre bli-kjent-med tips

Video - velkommen til Naxos

Herlige Naxos er Kykladenes største og mest frodige øy. I havna ligger fiskebåtene på rekke og rad og de langgrunne strendene lokker med så vel sol og bad som avkobling og vannsportsaktiviteter.

Se videoen

Tips & inspirasjon

Se alle våre reisetips til Hellas, Les mer og bestill ferien din til Hellas eller meld deg på og motta vårt nyhetsbrev.

Alle reisetips til Hellas

Her har vi samlet noen tips for Hellas-ferien. Her skulle det være noe for de fleste – om du allerede er Hellas-frelst eller legger ferien hit for første gang.

Se alle reisetips til Hellas

Hellas

Les mer og bestill ferien din til Hellas

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her