Naxos strender

Naxos' paradisstrender

Krystallklart turkist vann og gyllengul finkornet sand – det skal noe til å slå Naxos' drømmestrender! Mange av dem er langgrunne og brede og er derfor ideelle for familier. For den aktive er det gode muligheter for surfing og andre vannsportsaktiviteter. 

Bestill reise til Naxos >>

Les flere reisetips til Naxos

Strand på Naxos Strand på Naxos

Agios Georgios

Agios Georgios er en langgrunn og finkornet strand ved Naxos by, som passer perfekt for barnefamilien. Langs stranda finner du alt du kan ønske deg med vannsportsaktiviteter, solsenger, beachbarer og små tavernaer. Hvorfor ikke prøve Trata som er kjent for sine club sandwiches og gode milkshakes?

Mikri Vigla og Orkos

Vakre Mikri Vigla Beach består av to strender skilt av en dramatisk klippe, både med gyllengul sand og turkist vann. Den nordre siden er utmerket for vind- og kitesurfere. 

Agios Prokopios

Agios Prokopios er en liten by som ligger drøyt fem kilometer fra havna i Naxos by. Her finner du en lang fin sandstrand som er blitt en av de mest populære strendene på øya. Valgmuligheten til å leie en solseng eller legge seg rett på sanden er nok en av grunnene. Her kan man finne sin egen favorittplass på stranda. For alles trivsel er det en livligere del med vannsportsaktiviteter og noen litt roligere steder langs den to kilometer lange stranda. Agios Prokopios har et stort tilbud av gode restauranter, kaféer, barer, dykkesenter samt et supermarked.

Strand i Agia Anna, Naxos Strand i Agia Anna

Agia Anna

Fra Agios Prokopios kan du fortsette langs stranda til Agia Anna som er en annen liten by. Havna her er utgangspunkt for en del båtturer. Stranda i Agia Anna er bred og vakker med både sanddyner og sedertrær som gir en fin skygge. Her er det litt livligere, med et mer intenst folkeliv, vannsport og musikk fra de omkringliggende strandtavernaene. Stien som fører hit fra Agios Prokopios går forbi en liten kirke og flere små viker, som du kan få for deg selv om du er tidlig ute.

Plaka

Plaka Beach er antagelig øyas beste strand – lang og vakker med gnistrende krystallklart vann. Her kan du ligge nesten i det skjulte mellom sanddynene eller på en solseng nært vannet. På den brede stranda er det god plass til alle. Langs stranda er det hyggelige tavernaer og vannsportsaktiviteter. 


Tips & inspirasjon

Se våre reiser til Hellas, finn ditt drømmehotell eller meld deg på og motta vårt nyhetsbrev.

Reiser til Hellas

Enten du foretrekker et moderne turiststed med liv og røre døgnet rundt, eller vil bo mer bortgjemt med havet og den vakre naturen som nærmeste nabo – så har vi det du søker.

Les mer og bestill

Alle våre hotell i Hellas

Finn ditt favoritthotell blant et bredt tilbud av sjarmerende, små familiedrevne hoteller og større hoteller med alle tenkelige fasiliteter – på en rekke øyer og steder i Hellas!

Se alle hoteller i Hellas

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her