Ettromsleilighet

Ettromsleiligheter med markbalkong og bassengutsikt. En dobbeltseng. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, vannkoker, kaffetrakter, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Gassgrill på uteplassen. Safe og luftkondisjonering inkludert. TV. Dusj og wc. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 20 kvm
Antall personer: 2

Toromsleilighet

Toromsleiligheter med markbalkong. Et soverom med en dobbeltseng. Mulig med ekstrasenger i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, vannkoker, kaffetrakter, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Gassgrill på uteplassen. Safe og luftkondisjonering inkludert. TV. Dusj og wc. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 42 kvm
Antall personer: 2-4

Toromsleilighet i etasje

Toromsleiligheter i etasje med balkong og etasje. En trapp opp, smal spiraltrapp, er det et soverom med en dobbeltseng og en enkeltseng. Nede er det stue med mulighet for ekstrasenger i sovesofaer. Minikjøkken med kokeplater, stekeovn, kjøleskap, vannkoker, kaffetrakter, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Gassgrill på uteplassen. Safe og luftkondisjonering inkludert. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 2-4, hvorav 2 barn

Treromsleilighet

Treromsleiligheter i etasje med balkong. Bord og stoler på uteplassen. En trapp opp, smal spiraltrapp, er det to soverom med en dobbeltseng i hvert. Nede er det minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, vannkoker, kaffetrakter, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Gassgrill på uteplassen. Safe og luftkondisjonering inkludert. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 4