Ettromsleilighet

Ettromsleiligheter med markbalkong og bassengutsikt. Gassgrill på uteplassen. En dobbeltseng. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, vannkoker, kaffetrakter, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Safe og luftkondisjonering inkludert. TV. Badekar eller dusj samt wc. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 20 kvm
Antall personer: 2

Toromsleilighet

Toromsleiligheter med markbalkong. Gassgrill på uteplassen. Et soverom med en dobbeltseng. Mulig med ekstrasenger i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, vannkoker, kaffetrakter, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Safe og luftkondisjonering inkludert. TV. Badekar eller dusj samt wc. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 42 kvm
Antall personer: 2-4

Toromsleilighet i etasje

Toromsleiligheter i etasje med balkong og etasje. Gassgrill på uteplassen. En trapp opp, smal spiraltrapp, er det et soverom med en dobbeltseng. Nede er det stue med mulighet for ekstrasenger i to enkeltsenger. Minikjøkken med kokeplater, stekeovn, kjøleskap, vannkoker, kaffetrakter, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Safe og luftkondisjonering inkludert. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 2-4, hvorav 2 barn

Treromsleilighet

Treromsleiligheter i etasje med balkong. Gassgrill på uteplassen. En trapp opp, smal spiraltrapp, er det to soverom med en dobbeltseng i hvert. Nede er det stue og minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, vannkoker, kaffetrakter, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Safe og luftkondisjonering inkludert. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 4