Akti

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

Akti er en egen liten perle på den greske landsbygda blant olivenlunder og bougainvillea, like utenfor Molyvos. Fra hotellet og bassengområdet kan du nyte en fin solnedgang. Rett nedenfor hotellet ligger en stein- og rullesteinstrand.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer. Større dobbeltrom for 2-3 personer. Toromsleiligheter for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Hyggelig og personlig service!
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 300 m
Til sentrum: 1,6 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Akti passer for deg som vil bo litt avsides med det greske landskapet som nærmeste nabo. Hotellet er som en liten oase blant oliventrær, hotellets hage og havet. Hotellet hjelper deg med å leie bil eller sykkel om du skulle ønske å se deg om i omgivelsene. Ta gjerne en tur til Molyos der husene klamrer seg fast i åssiden opp borgen.

Akti har et herlig bassengområde med et basseng, et separat barnebasseng samt solsenger og parasoller inkludert.

I hotellets bufférestaurant kan du spise frokost, lunsj og middag og ta noe frisk å drikke i baren. Hotellet har en egen kjøkkenhage der de dyrker noen av de grønnsakene som serveres på bufféene, de lager også sin egen olivenolje.

Wifi inkludert i fellesområdene. Resepsjon med begrenset åpningstid. Strykejern og strykebrett kan lånes i resepsjonen. Hotellet har en shuttlebuss som ofte går til Molyvos. Trapper og nivåforskjeller inne på og utenfor hotellet. Stranda nedenfor hotellet er en stein- og rullesteinstrand med noen få solsenger og parasoller mot avgift.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokostbuffé og middag).

Alle hotell – Molyvos

Molyvos Queen

Leilighetshotellet Molyvos Queen ligger på en høyde med vakker utsikt over Egeerhavet. Her bor du i tradisjonelle leiligheter. For å komme til steinstranda kan du enten spasere eller leie en sykkel på hotellet. Den koselige lille havna i Molyvos hvor du finner flere tavernaer og barer, ligger kun en spasertur fra hotellet.

Aphrodite

Vil du bo nært havet er Aphrodite hotellet for deg. Det ligger rolig til i Eftalou-området og du kan velge mellom basseng og strand. Når kvelden kommer kan du spise middag i en av de to restaurantene på hotellet eller dra inn til Molyvos, der det er mange restauranter å velge blant langs den hyggelige havnepromenaden.

Sunrise Resort

På Sunrise Resort i Molyvos venter en herlig ferie i vakre omgivelser på nordre Lesvos. Her kan du slappe av ved bassenget eller spasere ned til vakre Eftaloustranda. Vil du oppdage de trange smugene og gatene i hyggelige Molyvos kan du ta hotellbussen dit.

Adonis

Dette sjarmerende, lille hotellet bygd i typisk stil for øya ligger i utkanten av byen Molyvos. Takket være de mange tavernaene i dette distriktet har du god om tid til å oppdage det lokale kjøkkenet. Den vakre lille havna i Molyvos ligger en kort spasertur unna. Hotellterrassen har utsikt over middelalderslottet på høyden. Et utmerket lite hotell for dem som vil smake på den genuine greske atmosfæren.

Olive Press

Velkommen til Olive Press i Molyvos på Lesvos! Dette sjarmerende hotellet har en helt spesiell atmosfære og ligger i en ombygd olivenfabrikk. Her bor du i fint innredede dobbeltrom like ved havet.

Villa Iris

Villa Iris er et familiedrevet hotell som ligger i kort gangavstand fra sentrum av Molyvos og litt lenger unna, men fremdeles i gangavstand finner du stranda. Fra hotellet har du en vakker utsikt over de landlige omgivelsene og stemningen er både rolig og familiær.