Ettromsleilighet

Ettromsleiligheter med minikjøkken. En dobbeltseng. Minikjøkken med kjøleskap. Gratis wifi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. TV. Badekar og dusj samt wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 1-2

Ettromsleilighet i etasje

Ettromsleiligheter i etasje med minikjøkken/oppholdsrom i inngangsetasjen. Tre sovesofaer, TV, kjøleskap og et bad. En trapp opp er det en dobbeltseng og en TV. Det er åpent mellom etasjene. Gratis wifi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Badekar og dusj samt wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 1-3 / 2-4, hvorav 2 barn

Toromsleilighet

Toromsleiligheter med et soverom og et kombinert oppholdsrom/minikjøkken. En dobbeltseng. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Minikjøkken med kjøleskap. Gratis wifi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. TV. Badekar og dusj samt wc, hårføner. Balkong eller en liten terrasse. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 2-3

Toromsleilighet superior

Toromsleiligheter superior med et soverom og et kombinert oppholdsrom/minikjøkken. En dobbeltseng. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Minikjøkken med kjøleskap. Gratis wifi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. TV. Badekar og dusj samt wc, hårføner. Balkong eller en liten terrasse. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 2-3