Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,6 av 10 Basert på 44 vurderinger
Total vurdering
 
8,6 / 10
Rengjøring
 
9,0 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,2 / 10
Mat og drikke
 
7,9 / 10
Rom / leilighet
 
8,2 / 10
Service
 
9,2 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

+
Fint hotell, men beliggenheten var en skuffelse
-

Bekreftet gjest: 2024-05-04


8 av 10

+
Service, rent og fint, hyggelige ansatte, god frokost
-
Bassengområdet (inkl selve bassengene) opplevdes mye mindre enn på bildene. Likte heller ikke at det ikke var et ordentlig bad på rommet. Det burde kommet tydeligere frem i annonsen.

Bekreftet gjest: 2023-08-18


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-08-03


10 av 10

+
Beliggenheten i forhold til stranden.
-

Bekreftet gjest: 2023-07-28


8 av 10

+
Hyggelig service og fasiliteter.
-

Bekreftet gjest: 2023-07-27


9 av 10

+
-
Renhold

Bekreftet gjest: 2023-05-18


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

86% anbefaler hotellet

919 vurderinger
Utmerket
 
552
Veldig bra
 
276
Bra
 
62
Mindre bra
 
22
Dårlig
 
7

Fem siste vurderinger

08.05.2024

av Badeanna Drøbak, Norge

Godt hotell.

Dette er et godt hotell som ligger i enden av strandpromenaden i Rethymnon,ca 1/2 times gange fra sentrum. Det som utmerker seg spesielt er gjennomgående utmerket service fra alle ansatte. Rommet var fint,vi hadde et rom med side- havutsikt og syntes det var bra.Det som er litt spesielt med rommet,er at det er veldig åpen baderoms- løsning.Ingen dør til vask og badekar,kun en halv- vegg ut i rommet som skjermer litt.Toalettet er i et lite rom med glassdør, og har man lyset på, er man ganske synlig. Vi hadde halvpensjon,frokosten er veldig bra, middagen litt varierende men helt grei. Fint basseng,ganske kaldt,så det var få som badet. Stranden rett nedenfor hotellet var veldig stenete,og det var vanskelig å komme seg ut i vannet og opp igjen.Ellers veldig bra med gratis solsenger for hotellets gjester. Vi har hatt en fin uke på hotellet, og anbefaler det gjerne videre.😊

 
04.08.2022

av 169k_reb

FLOTT HOTELL

Hotellet ligger flott til i rolige omgivelser ca. 1/2 times spasertur fra gamlebyen. Hotellet ligger rett ved stranden ,bare å krysse ei gate så er en framme. Håndklær og solsenger er inkludert i oppholdet. Nydelig frokost med allsidig mat. Staben på hotellet er bare hyggelige. Kommer gjerne tilbake.

 
16.07.2022

av Terje Bådin S Larvik, Norge

Et unikt hotell i særklasse

En av de beste feriene vi noensinne har hatt. Her føler man seg velkommen fra første stund. Smilende personale som kun vil at alt skal være til gjestenes beste. Ingen støy og leven fra trafikken eller omgivelsene. Vi vil anbefale å legge noen ekstra kroner i valg av rom. Det er trange gater og lite utsikt på baksiden av hotellet. Selv hadde vi delvis havutsikt og var kjempefornøyde med at ett av bassengene lå rett foran oss. Fasiliteter som tørkestativ på verandaen, stillegående A/C samt kjøleskap og gode senger betyr mye for oss. Hit kommer vi garantert tilbake senere. Takk for en fantastisk uke.

 
07.05.2019

av Crash54 Pattaya, Thailand

Et bra hotell

Hotellet ligger en halvtimes gange fra Rethymnon city. Det ligger ved stranden med en mindre trafikkert vei mellom. Hotellet er satt opp med mange bygninger. Vi fikk et rom med havgløtt og utsikt mot hotellets parkeringsplass og snødekte fjell i det fjerne. Betjeningen på hotellet satser høyt. Vi ble tatt imot på en glimrende måte. I gode stoler i foajeen fikk vi servert juice mens vi ventet på innsjekkingen. En portier trillet bagasjen og viste oss veien til rommet. Et pent og greit rom med en antydning av elde. Men, rent og helt klart et bra og funksjonelt rom. Rommet hadde kaffekoker, te og kaffe. Kjøleskap med to flasker vann var også på plass. Hotellet har flere bassenger i tillegg til et innendørsbasseng. Et trimrom som er godt utstyrt for normalt treningsinteresserte. Det finnes to badstuer for de som liker det. Vi reiste i mai, og utebassengene er ikke oppvarmet, så de var for kalde for de fleste. Uteområdene var pene og velstelte. Frokosten var bra, men undertegnede syntes det også kunne vært noe fra havet der. Lunsj testet vi ikke, men vi forsøkte oss på buffe på kvelden og den var en stor skuffelse. Absolutt ikke verdt pengene. Styr unna. Rengjøring av rommet var meget bra. Og som sagt før. Betjeningen er veldig hyggelige og korrekte. Klientellet på hotellet disse vårdagene var stort sett mellomeuropeere. Engelske, tyske, nederlandske i flertall og noen finner, svensker og nordmenn i mindretall. Alt i alt en hyggelig ferie i rolige omgivelser. Kan anbefales. :-)

 
05.08.2018

av Hilde-Morten J

Flott anlegg

Vi bodde her ei uke å dette var ett supert hotell. Gode senger,flotte rom,god mat,hadde frokost å valget var noe for en hver smak. Gode varme basseng. God og variert mat i snackbaren. Flott mottakelse med egne pikkolo som tok bagasjen til rommet. Hadde også basseng i bakgården som var for flere rom,helt supert. Nært stranda. Minuset er vel at det er lite solsenger så mange ikke fikk ligg med bassenget men det som var så greit var at de fjernet håndklærne til alle som reserverte senger hver dag. Så mange fikk seg en overraskelse når de kom tilbake etter noen timer. Fin plass . Gjestfri å hyggelig personale. Reint å fint. Anbefales både med barn og uten barn.