Alianthos Garden

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

Alianthos Garden ligger i naturskjønne Plakias og har en herlig atmosfære. Hotellet drives av en familie som alltid setter gjestene først! I den vakre hagen er det enkelt å koble av og la ferien begynne. Bassengområdet ligger rett ovenfor stranda, så deilige bad er aldri langt unna. Et steinkast fra Alianthos Garden finner du den koselige strandpromenaden med restauranter og barer.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenhet, veldig god service, hyggelig personale, god frokost, renhold.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Alianthos Garden er et familiedrevet hotell i vakre Plakias på Kreta. Bassengområdet ligger omkranset av frodige vekster og her er det basseng og barnebasseng, samt solsenger og parasoller. Stranda ligger rett nedenfor hotellet og frister med deilige bad i Middelhavet. På stranda er solsengene og parasollene mot avgift. For å komme til stranda må du krysse en trafikkert vei.

Frokosten serveres i hotellets bufférestaurant, og det er også en bar for de som vil ta en matbit på dagtid eller en drink om kvelden. Hotellet tilbyr glutenfrie-, vegetar-, laktosrfrie- og vegan retter på forespørsel.

Wifi inkludert i fellesområdene og resepsjonen er åpen døgnet rundt. For barna er det et lite grøntområde med lekeplass. Underholdning på kveldstid.

For å komme til stranda må du krysse en trafikkert vei. En kort spasertur unna ligger sentrum i Plakias, og langs strandpromenaden er det mange restauranter og barer å velge mellom når sulten eller tørsten melder seg.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé, frokosten serveres kl. 7.30-10.30.

Alle hotell – Plakias

Alegria Beach Resort

Velkommen til Alegria Beach Resort – et Mondo Family-hotell i Plakias på Kretas sørlige kyst! Nyt familieferien på et moderne hotell like ovenfor stranda med tilgang til flere basseng, restaurant og aktiviteter. La barna leke seg med Polly & Mino eller være med på svømmeskole. For et ekstra komfortabelt opphold – legg til All Inclusive!

Alianthos Beach

Elsker du stranda er Alianthos Beach i Plakias det rette valget. Her bor du like ved den lange sandstranda, der vannet er krystallklart og det er enkelt å finne et eget lite sted å slappe av i solen. En kort spasertur unna ligger strandpromenaden i Plakias, med restauranter og barer.

Alegria on the Hills - Family premium

Velkommen til Alegria on the Hills – Family premium, et Apollo Mondo Family-hotell for de familiene som vil unne seg det beste i ferien! Her er det fasiliteter som Club Polly & Mino, svømmeskole og trening med skandinavisktalende instruktører. I tillegg kan gjester på Alegria on the Hills – Family Premium se frem til reserverte solsenger på stranda og mulighet til å få rundstykker og mat levert til sin leiligheten.

Plakias Resort by Alegria

Plakias Resort by Alegria på Kretas sydkyst lokker med store, velutstyrte leiligheter der det er plass til hele familien. Det finnes et sjarmerende bassengområde på hotellet med et separat barnebasseng og beliggenheten ved havet er virkelig optimal. I Plakias by og på Plakias Resort by Alegria finner du den genuine greske atmosfæren.