Gouves Bay

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Vil du bo nært stranda og med kort vei til Kretas vakre hovedstad Heraklion er Gouves Bay et godt valg. Nærheten til stranda gjør at du kan velge om du vil tilbringe soltimene ved bassenget eller nede på stranda. Her ler det også en gressplen for lek og sport.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer/2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,1 av 10
Basert på 25 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 850 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Gouves Bay er et mindre All Inclusive-hotell ved stranda i Gouves, omtrent midt i mellom Kretas hovedstad Heraklion og feriebyen Hersonissos. Her er det et lite bassengområde med basseng med barneseksjon. Nedenfor hotellet ligger rullesteinstranda. Det er gratis solsenger og parasoller både ved bassenget og på stranda. Håndkleservice mot avgift. Poolbar.

Hotellet har en bufférestaurant der det serveres frokost, lunsj og middag. I blant har de temaer som italiensk, gresk eller kinesisk.

Gratis wifi i fellesområdene. Døgnåpen resepsjon. Gratis bordtennis, dart, sandvolleyball samt gressplen for fotball og annen lek. Lekeplass. Biljard mot avgift. Vaskeriservice mot avgift. Gratis parkering. Til nærmeste sentrum er det cirka 850 meter.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

  • Frokostbuffé kl. 7.30-10.00.
  • Sen frokost kl. 10.00-11.00.
  • Lunsjbuffé kl. 12.30-14.30.
  • Snacks i poolbaren kl. 11.30-12.30 & 16.30-18.00.
  • Iskrem i poolbaren for barn under 18 år kl. 17.00-18.00.
  • Middagsbuffé kl. 19.00-21.00.
  • Ubegrenset med øl, vin og lokale drinker kl. 11.00-23.00 i poolbaren.
  • Tidlig frokost, kald mat eller lunsjkurv på forespørsel.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hoteller – Gouves

Sol by Melia Marina Beach Crete

Sol by Melia Marina Beach Crete er et stort hotell som ligger i rolige omgivelser i den hyggelige byen Gouves på Kreta. Med et flott bassengområde med flere basseng og kort vei til stranda ligger forholdene til rette for en herlig ferie med sol og bad. I tillegg er det spa, treningsrom og barneklubb på hotellet.