En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

88% anbefaler hotellet

118 vurderinger
Utmerket
 
50
Veldig bra
 
44
Bra
 
12
Mindre bra
 
10
Dårlig
 
2

Fem siste vurderinger

03.09.2018

av PippiS7

Veldig bra!

Ikke første gang vi bodde her, og det blir ikke siste, heller. Koselig leilighetshotell sentralt i den lille byen Georgioupolis. Rene, praktiske leilligheter med hygge personale. Anbefales for alle som er ute etter det autentiske Hellas, og ikke luksusvarianten.

 
21.07.2018

av Tvr14 Gjøvik, Norge

Rimelig, sentralt og god plass.

Fine, romslige 2 roms leiligheter. Gode senger. Hyggelig betjening. Og aller best. Sentralt i Georgioupolis med korte avstander til strand og sentrum. Passe stort. Vi var der i begynnelsen av juli med passe mye turister. Fotball VM med stemningen som ble på barer og restauranter var fint. God mat er ikke vanskelig å finne og til lave priser. Stranda i Georgioupolis er meget bra, ren og trivelig. Vi anbefaler dette stedet 1000 ganger foran Platanias, Agia Marina, Stalos og hva de nå alle heter i "fellen" vest for Chania der nordmenn går i kø, overalt. Romantica er ingen luksusplass men fungerer helt fint for alle aldersgrupper. Og til en lav pris. Anbefales!

 
14.07.2018

av Åse S

Romantica Hotel.

Andre gang på Romantica hotel,like hyggelig som sist.personalet er svært vennlig og imøtekommende.Vi føler oss vel ivaretatt.Hotellet passer bra for familie og par.Kort vei til stranden og et herlig basseng til hotellet.Frokosten er nydelig med variert kost for enhver smak.Renholdet er meget bra.Anbefales på det varmeste.

 
21.06.2018

av finduila Trondheim, Norge

Sentralt beliggende, rolig og rent

Hyggelig, enkelt og greit leilighetshotell med veldig bra beliggenhet i forhold til restauranter, strand og supermarked. Rolig. Enkelt kjøkken med kokeplate og noe utstyr. Gode senger. Kommer gjerne igjen!

 
06.09.2017

av Sven Erik H Hamar, Norge

Ferie på Romantica

Hotellet ligger i et stille og rolig område. Hotellet er "nyoppusset", DVs malt og nye senger på den leiligheta vi hadde. Ytterligere oppgradering til neste år. Personalet er serviceinnstilt og hjelpsomme og forhold vi tok opp under veis ble rettet med en gang. Det er basseng.