Samaria

Samaria

  • • Sentral beliggenhet
  • • Frokostbuffé er inkludert
  • • Renovert og elegant

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Elegante Samaria ligger midt i smørøyet i Chania by, bare noen minutters gange fra noen av byens største severdigheter. Hyggelig restaurant og bistro der du kan kjøpe snacks og noe å bite i hele dagen til sent ut på kvelden.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Større dobbeltrom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Genrelt godt inntrykk
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 1 km
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Fra elegante Samaria er det bare noen minutters gange ned til Chanias gamle bydel og den venetianske havna. Til stranda er det cirka 1 kilometer. På hotellet finnes det et herlig lite bassengområde med gratis strandhåndklær.

Hotellet er sobert innredet og allerede i lobbyen møtes du av behagelige sofaer, lenestoler og et bibliotek. Her er det pianomusikk noen ganger i uka i perioden mai til oktober. Restauranten serverer gode Middelhavsretter samt lokale spesialiteter. Det er her frokostbufféen serveres. I bistroen kan du unne deg en kopp kaffe, et glass vin med noe attåt.

Gratis wifi og PC med printer kan lånes. Resepsjon. Gratis lite treningsrom for gjester over 18 år, yngre kun i selskap med voksne. Romservice mot avgift. Vaskeriservice og parkering mot avgift.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Verdt å vite

  • Den sentrale beliggenheten gjør at det er en del trafikk utenfor hotellet.
  • Det ligger en bussholdeplass rett ved hotellet.

Alle hoteller – Chania by

Iro

Iro er et lite og rolig familiedrevet hotell som passer perfekt for deg som ønsker å bo i nærheten av storbyen og samtidig bare et steinkast fra stranda. Gjestene stortrives her og i de hyggelige leilighetene finner du det du trenger for å tilberede måltidene selv i ferien.

Chania Flair

Aldergrense på hotellet: 16 år Chania Flair er et nybygd hotell i rolige omgivelser i Chania by på Kreta. Hotellet ligger bare et steinkast fra sandstranda og den venetianske havna som kjennetegner Chania by. Her bor du i elegante rom som du kan bestille med havutsikt.