Samaria

Samaria

  • • Gangavstand til havna
  • • Frokostbuffé er inkludert
  • • Moderne og lekkert

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

Elegante Samaria ligger midt i smørøyet i Chania by, bare noen minutters gange fra noen av byens shoppinggate som fører ned til den venetianske havna og til Agoraen, der du kan kjøpe lokalprodusert honning, grønnsaker og frukt. Fra hotellets restaurant kan du kjøpe snacks og noe å bite i hele dagen til sent ut på kvelden og nyte det hele til vakker havutsikt.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Større dobbeltrom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Dusjen + plassering
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 1 km
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Fra elegante Samaria er det bare noen minutters gange ned til Chanias gamle bydel og den venetianske havna. Til stranda er det cirka 1 kilometer. På hotellet finnes det et herlig lite bassengområde med badehåndklær inkludert.

Hotellet er sobert innredet og allerede i lobbyen møtes du av behagelige sofaer, lenestoler og et bibliotek. Her er det pianomusikk noen ganger i uka i perioden mai til oktober. Restauranten serverer gode Middelhavsretter samt lokale spesialiteter. Det er her frokostbufféen serveres. I bistroen kan du unne deg en kopp kaffe, et glass vin med noe attåt.

Lite treningsrom for gjester over 18 år, yngre kun i selskap med voksne, tid må bestilles i resepsjonen.

Wifi inkludert på hele hotellet. PC med printer kan lånes. Parkering mot avgift. Bytrafikk.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Alle hoteller – Chania by

Iro

Iro er et lite og rolig familiedrevet hotell som passer perfekt for deg som ønsker å bo i nærheten av Chanias store tilbud av tavernaer, trendy barer, lokale markeder og sjarmerende små butikker. Stranda ligger bare et steinkast fra hotelldøra. Gjestene stortrives her og i de hyggelige leilighetene finner du det du trenger for å tilberede måltidene selv i ferien.

Chania Flair

Aldergrense på hotellet: 16 år Chania Flair er et pent og stilig hotell med vakker utsikt over havet. Hotellet ligger i rolige omgivelser i Chania by på Kreta. Hvil ut i jacuzzien på taket, tren til havutsikt eller ta en drink i den hyggelige lobbybaren. Rett rundt hjørnet har du byens sjarmerende gater og smug med restauranter, barer og shopping.

Blue Sea Chania Villa

Blue Sea Chania Villa er det perfekte feriehuset for den store familien eller hele vennegjengen. Her er det et eget basseng og det er plass til hele 8 personer i villaen! Det er fem soverom og villaen har fin utsikt over havet. Her kan dere nyte vakre solnedganger og grilling på terrassen og alt det Chania by og Kreta har å by på.