Samaria

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

Elegante Samaria ligger midt i smørøyet i Chania by, bare noen minutters gange fra noen av byens shoppinggate som fører ned til den venetianske havna og til Agoraen, der du kan kjøpe lokalprodusert honning, grønnsaker og frukt. Fra hotellets restaurant kan du kjøpe snacks og noe å bite i hele dagen til sent ut på kvelden og nyte det hele til vakker havutsikt.

SUPERSALG!

Reis til Hellas og spar opptil 45 %. på sommerferien. Bestill i dag!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Større dobbeltrom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Nære vågen i sentrum, kort vei ned til Stranden, går ned på 13 minutt..
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 1 km
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Fra Samaria er det bare noen minutters gange ned til Chanias gamle bydel og den venetianske havna. På veien passerer du torget med en fin kirke og pass på å gå inn i gatene med små butikker, restauranter og barer. Like ovenfor torget ligger den så kalte Skinngata - Skridlof. Fra torget like ved hotellet kan du ta bussen vestover og oppdage Kretas fine kyst. Til stranda er det cirka 1 kilometer. På hotellet finnes det et herlig lite bassengområde med badehåndklær inkludert.

Hotellet er sobert innredet og allerede i lobbyen møtes du av behagelige sofaer, lenestoler og et bibliotek. Her er det pianomusikk noen ganger i uka i perioden mai til oktober. Restauranten serverer gode Middelhavsretter samt lokale spesialiteter. Det er her frokostbufféen serveres. I bistroen kan du unne deg en kopp kaffe, et glass vin med noe attåt.

Wifi inkludert på hele hotellet. Lite treningsrom for gjester over 18 år, yngre kun i selskap med voksne, tid må bestilles i resepsjonen. Parkering mot avgift. Bytrafikk.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Byhotell

  • Klassifisering minimum 3+
  • Høy kundetilfredshet
  • Fin beliggenhet
  • God komfort og service
  • Basseng eller nært stranda

Alle hotell – Chania by

Iro

Iro er et lite og rolig familiedrevet hotell som passer perfekt for deg som ønsker å bo i nærheten av Chanias store tilbud av tavernaer, trendy barer, lokale markeder og sjarmerende små butikker. Stranda ligger bare et steinkast fra hotelldøra. Gjestene stortrives her og i de hyggelige leilighetene finner du det du trenger for å tilberede måltidene selv i ferien.

Blue Sea Chania Villa

Blue Sea Chania Villa er det perfekte feriehuset for den store familien eller hele vennegjengen. Her er det et eget basseng og det er plass til hele 8 personer i villaen! Det er fem soverom og villaen har fin utsikt over havet. Her kan dere nyte vakre solnedganger og grilling på terrassen og alt det Chania by og Kreta har å by på.