Iro

Iro

  • • Kort vei til stranda
  • • En kilometer til Chania by
  • • Populært hotell

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Iro er et lite og rolig familiedrevet hotell som passer perfekt for deg som ønsker å bo i nærheten av Chanias store tilbud av tavernaer, trendy barer, lokale markeder og sjarmerende små butikker. Stranda ligger bare et steinkast fra hotelldøra. Gjestene stortrives her og i de hyggelige leilighetene finner du det du trenger for å tilberede måltidene selv i ferien.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-3 personer. Toromsleiligheter for 1-3 personer/1-4 personer

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Hyggelig og hjelpsom betjening, flott renhold.
Se alle vurderinger

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Leilighetshotellet Iro ligger i sentrum av Neo Chora, som er en mindre bydel bare en kilometer fra Chania by. Til Chanias havn går du på noen minutter og her møtes du av et mylder av folk, alt fra prester som er på vei til kirken til besøkende fra hele verden. De smale gatene lokker med lokale tavernaer, trendy barer og ta gjerne et besøk i agoraen der kretiske produkter selges.

Like ved hotellet ligger en fin strandpromenade og en strand som inviterer til friske bad i det glitrende Middelhavet.

Wifi inkludert i fellesområdene. Resepsjon med begrenset åpningstid. Det er heis i bygningen, men for å komme til heisen ved resepsjonen er det flere trappetrinn. Ved ankomst/avreise stopper bussen noen 100 meter fra hotellet, bagasjen transporteres ikke.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Alle hoteller – Chania by

Samaria

Elegante Samaria ligger midt i smørøyet i Chania by, bare noen minutters gange fra noen av byens største severdigheter. Hyggelig restaurant og bistro der du kan kjøpe snacks og noe å bite i hele dagen til sent ut på kvelden.

Chania Flair

Aldergrense på hotellet: 16 år Chania Flair er et nybygd hotell i rolige omgivelser i Chania by på Kreta. Hotellet ligger bare et steinkast fra sandstranda og den venetianske havna som kjennetegner Chania by. Her bor du i elegante rom som du kan bestille med havutsikt.

Blue Sea Chania Villa

Blue Sea Chania Villa er det perfekte feriehuset for den store familien eller hele vennegjengen. Her er det et eget basseng og det er plass til hele 12 personer i villaen! Det er fem soverom og villaen har fin utsikt over havet. Her kan dere nyte vakre solnedganger og grilling på terrassen og alt det Chania by og Kreta har å by på.