Blue Sea Chania Villa

Blue Sea Chania Villa er det perfekte feriehuset for den store familien eller hele vennegjengen. Her er det et eget basseng og det er plass til hele 8 personer i villaen! Det er fem soverom og villaen har fin utsikt over havet. Her kan dere nyte vakre solnedganger og grilling på terrassen og alt det Chania by og Kreta har å by på.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »


Rom/leiligheter

Femromsleilighet for 1-8 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Soverom til alle
Se alle vurderinger

Fakta & fasiliteter

Til sentrum: 4,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Blue Sea Chania Villa er en moderne feriebolig med unik innredning. Villaer på 250 kvadratmeter og det perfekte valget for den store familien eller vennegjengen som vil tilbringe en herlig og avslappende ferie sammen på et sted som kombinerer den fantastiske panoramautsikten over Chania by med magiske solnedganger og kort vei sentrum i Chania by. Fyr opp grillen for nå er det ferietid på Kreta som gjelder!

Villaen har fem soverom, fire bad samt sengetøy og håndklær. TV og et spisebord samt et fullt utstyrt kjøkken, gassgrill på uteplassen med utsikt over bassenget. Ekstra komfortabelt blir det med både vaskemaskin og oppvaskmaskin.

Leiebil anbefales. Parkering for to biler ved villaen er inkludert. Lokalbussen til Chania by går like utenfor. Til Chania by er det cirka 4 kilometer med bil og det er parkering nært mathallen men også ved busstorget. Lei gjerne en bil og bad ved en av Chanias berømte sandstrender, Kalathas. Sandstrendene Elafonissi, Gramvoussa og Falassarna ligger litt lenger unna.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Alle hotell – Chania by

Iro

Iro er et lite og rolig familiedrevet hotell som passer perfekt for deg som ønsker å bo i nærheten av Chanias store tilbud av tavernaer, trendy barer, lokale markeder og sjarmerende små butikker. Stranda ligger bare et steinkast fra hotelldøra. Gjestene stortrives her og i de hyggelige leilighetene finner du det du trenger for å tilberede måltidene selv i ferien.

Samaria

Elegante Samaria ligger midt i smørøyet i Chania by, bare noen minutters gange fra noen av byens shoppinggate som fører ned til den venetianske havna og til Agoraen, der du kan kjøpe lokalprodusert honning, grønnsaker og frukt. Fra hotellets restaurant kan du kjøpe snacks og noe å bite i hele dagen til sent ut på kvelden og nyte det hele til vakker havutsikt.