Atlantica Caldera Palace

Atlantica Caldera Palace er et lite badeparadis for hele familien. Her er det flere basseng å velge blant, slapp av ved et roligere basseng eller herj rundt i vannsklier og spill vannpolo med vennene. Vil du heller bade fra stranda er det ikke mange skrittene ned til Middelhavet. All Inclusive er inkluder og det er mange restauranter å velge i.

SUPERSALG!

Reis til Hellas og spar opptil 45 %. på sommerferien. Bestill i dag!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer/2-3 personer. Dobbeltrom med utgang til basseng for 2 personer. Familierom for 2-4 personer. Familiesuite for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9 av 10
Basert på 1 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 20 m
Til sentrum: 800 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Atlantica Caldera Palace har flere basseng å velge blant. To familiebasseng, hvorav ett plaskebasseng for hele familien og et aktivitetsbasseng. Det er også et basseng for kun voksne. Solsenger og parasoller ved hvert basseng. Bassenghåndklær inkludert.

I hotellets bufférestaurant serveres frokost, lunsj og middag. Vegetaralternativ finner du på bufféene. Det er også sju à la carte-restauranter som serverer retter fra de mest populære kjøkken i verden. Bli med på en matreise jorda rundt til Mexico og Texas, Thailand, Hellas, Italia, Japan og avslutt med en kjøttbit i Stone Grill eller i den fine restauranten Mediterraneo. Pent antrekk, langbukser eller pene shorts til middag. Bordreservasjon kreves i à la carte-restaurantene. Kokumi Cafe serverer gode kaffedrikker, te og lettere snacks. Atlantica Caldera Palace har flere barer, som Guru Bar for kun voksne, Fresco Pool Bar, Splash Poolbar og Boardwalk der du kan ta en sen drink og spise snacks inn i de små timer.

Hotellet har et stort program med sport og aktiviteter. Du kan spille tennis, volleyball, basketball, sandvolleyball og minigolf eller teste bueskyting. Biljard og spillrom mot avgift. Spa med en rekke behandlinger samt et oppvarmet innendørsbasseng, mot avgift. På stranda er det vannsporter å teste ut, alt fra pedalbåter, jet ski til bananbåt og kano, mot avgift, disse tilhører ikke hotellet.

Wifi inkludert i fellesområdene. Minibank. Minimarked/kiosk. Avstanden til stranda varierer fra 20 til 250 meter, avhengig av hvor på hotellet du bor. Vei må krysses for å nå stranda. Til Hersonissos er det 4 kilometer og cirka 800 meter til sentrum med barer og restauranter.

Måltider

Inkludert:

  • All Inclusive.

All Inclusive

  • Frokostbuffé i hovedrestauranten kl. 7.30-10.30.
  • Snacks i Kokumi Cafe kl. 10.00-18.00.
  • Lunsjbuffé i hovedrestauranten kl. 12.30-14.30.
  • Lunsj i restauranten Tex Mex kl. 12.30-15.00.
  • Middagsbuffé i hovedrestauranten kl. 18.30-21.00.
  • Tre middager per uke i à la carte-restaurantene Tex Mex, Thai Five Flavor, Oregano Greek Taverna og Basilico Ristorante Italiano kl. 19.00-21.30.
  • Snacks i Boardwalk kl. 24.00-2.00.
  • Minibaren på rommet etterfylles daglig.
  • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker i en av hotellets barer kl.10.00-1.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra kl. 11.00 ankomstdagen til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hotell – Anissaras

Lyttos Beach

Lyttos Beach har den beste beliggenheten ved den lange sandstranda i Analipsi, nord-øst på Kreta. Her kan hele familien se frem til aktive dager med barneklubb og tennis, men selvsagt også late dager i en solseng ved ett av ved bassengene eller på den fine sandstranda. Hotellet har bra sportsfasiliteter i verdensklasse med blant annet et velutstyrt treningsstudio, olympisk basseng, 25 meter basseng, sykling samt padel- og tennisbaner.

Galazio Beach Resort

Galazio Beach Resort er et pent og stilrent hotell som ligger ovenfor stranda i Analipsi. Start dagen med en morgenpromenade og et bad i havet, og etter frokost venter solsenga ved bassenget for nok en deilig feriedag på Kreta. Bo ekstra godt i et deluxerom med utgang til bassenget.