Ettromsleilighet

Ettromsleiligheter med balkong, markterrasse (ett trappetrinn opp) eller delt uteplass. Noen med utsikt til bassenget. To enkeltsenger. Ekstraoppredning mulig på sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Kaffetrakter og vannkoker. TV Badekar og dusj eller kun dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

  • Det blir meget trangt i rommet ved bruk av barneseng.

Romstørrelse: Ca. 28 kvm
Antall personer: 1-3

Ettromsleilighet med All Inclusive

Ettromsleiligheter med All Inclusive inkludert. Balkong, noen med bassengutsikt eller markbalkong bassengutsikt. To enkeltsenger. Ekstraoppredning mulig på sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Kaffetrakter og vannkoker. TV Badekar og dusj eller kun dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

  • Merk at heisen ikke går til alle leilighetene.

Romstørrelse: Ca. 28 kvm
Antall personer: 1-3

Ettromsleilighet med eget basseng

Ettromsleiligheter med privat basseng og markterrasse (ett trappetrinn opp). To enkeltsenger. Ekstraoppredning mulig på sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Kaffetrakter og vannkoker. TV Badekar og dusj eller kun dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

  • Det blir meget trangt i rommet ved bruk av barneseng.
  • Solsenger rundt det private bassenget.

Romstørrelse: Ca. 28 kvm
Antall personer: 1-3

Toromsleilighet

Toromsleiligheter med balkong, markbalkong, markterrasse (nås via trappetrinn) eller stor balkong eller terrasse, noen leiligheter har utsikt til bassenget. Et soverom med to enkeltsenger. Stuedel med minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Mulig med ekstrasenger i sovesofa. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV Badekar og dusj eller kun dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 1-3 / 1-4

Toromsleilighet i etasje

Toromsleiligheter i etasje med balkong, noen med utsikt til bassenget. I inngangsetasjen er det minikjøkken og stuedel med mulighet for ekstrasenger på sovesoafer. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Badekar og dusj eller kun dusj samt wc, hårføner. En trapp opp er det et soverom med to enkeltsenger, balkong og wc. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Rengjøring 6 ggr/uke.

  • Det er kun plass til barneseng nede og det er ikke anbefalt å benytte barneseng i disse leilighetene.

Romstørrelse: Ca. 50 kvm
Antall personer: 1-4

Toromsleilighet i etasje med eget basseng

Toromsleiligheter i etasje med eget basseng og balkong. I inngangsetasjen er det minikjøkken og stuedel med mulighet for ekstrasenger på sovesoafer. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Badekar og dusj eller kun dusj samt wc, hårføner. En trapp opp er det et soverom med to enkeltsenger, balkong og wc. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Rengjøring 6 ggr/uke.

  • Det er kun plass til barneseng nede og det er ikke anbefalt å benytte barneseng i disse leilighetene.
  • Solsenger ved det egne bassenget.

Romstørrelse: Ca. 50 kvm
Antall personer: 1-4

Toromsleilighet med All Inclusive

Toromsleiligheter med All Inclusive og balkong noen har utsikt til bassenget. Et soverom med to enkeltsenger. Stuedel med minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Mulig med ekstrasenger i sovesofaer. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV Badekar og dusj eller kun dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

  • Merk at heisen ikke går til alle leilighetene.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 1-4

Treromsleilighet

Treromsleiligheter med balkong eller stor balkong med utsikt til bassenget. To soverom med to enkeltsenger i hvert. Stuedel med minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV Badekar og dusj eller kun dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 2-4