Rom/leiligheter

Ettromsleilighet

Ettromsleiligheter med minikjøkken og ekstraoppredning på sovesofa. Kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Kaffetrakter og vannkoker. TV. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller markterrasse (ett trappetrinn opp) av varierende størrelse; noen med utsikt til bassenget. Noen leiligheter deler uteplass. Det blir meget trangt i rommet ved bruk av sprinkelseng. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 28 kvm
Antall personer: 1-3

Ettromsleilighet med All Inclusive

Ettromsleiligheter med All Inclusive inkludert. To enkeltsenger og ekstraoppredning på sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Vannkoker og kaffetrakter. TV. Gratis WiFi og safe. Luftkondisjonering mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong, markbalkong eller markterrasse (ett trappetrinn opp) av varierende størrelse; noen med utsikt til bassenget. Rengjøring 6 ggr/uke.Merk at heisen ikke går til alle leilighetene.

Romstørrelse: Ca. 28 kvm
Antall personer: 1-3

Ettromsleilighet med eget basseng

Ettromsleiligheter med eget basseng. Minikjøkken og ekstraoppredning på sovesofa. Kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Kaffetrakter og vannkoker. TV. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Markterrasse (ett trappetrinn opp). Det blir meget trangt i rommet om sprinkelseng benyttes. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 28 kvm
Antall personer: 1-3

Toromsleilighet

Toromsleiligheter med ett soverom, og oppholdsrom med minikjøkken og ekstraoppredning på sovesofa. Kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Kaffetrakter og vannkoker. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong, markbalkong eller markterrasse (ett trappetrinn opp), eller stor balkong eller terrasse. Noen uteplasser har utsikt til bassenget. Leilighetene med stor balkong har to solsenger på uteplassen. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 1-3 / 1-4

Toromsleilighet i etasje

Toromsleiligheter i etasje med ett soverom, wc og balkong oppe; oppholdsrom og minikjøkken samt mulighet for ekstrasenger nede (åpen løsning). TV. Kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Kaffetrakter og vannkoker. Det er ikke plass til spjellseng i soverommet. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong, noen med bassengutsikt. Sprinkelseng kan kun benyttes i nedre etasje og vi anbefaler ikke at disse benyttes i denne leilighetskategorien. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 50 m²
Antall personer: 1-4

Toromsleilighet i etasje med eget basseng

Toromsleiligheter i etasje med eget basseng. Ett soverom, wc og balkong oppe; oppholdsrom og minikjøkken samt mulighet for ekstrasenger nede (åpen løsning). TV. Kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Kaffetrakter og vannkoker. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 6 ggr/uke. Sprinkelseng får kun plass nede, og vi anbefaler ikke at disse benyttes i denne leilighetskategorien.

Romstørrelse: Ca. 50 kvm
Antall personer: 1-4

Toromsleilighet med All Inclusive

Toromsleiligheter med All Inclusive. Ett soverom, og oppholdsrom med minikjøkken og ekstraoppredning på sovesofa. Kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Kaffetrakter og vannkoker. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong; noen med utsikt til bassenget. Rengjøring 6 ggr/uke. Merk at heisen ikke går til alle etasjene/leilighetene.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 1-4

Treromsleilighet

Treromsleiligheter med to soverom, og oppholdsrom med minikjøkken. Kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Kaffetrakter og vannkoker. Gratis WiFi, luftkondisjonering (en i hvert rom) og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller stor balkong med utsikt til bassenget. Leilighetene med stor balkong har to solsenger på uteplassen. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 2-4