Ettromsleilighet

Ettromsleiligheter med minikjøkken og ekstraoppredning på sovesofa. Kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Kaffetrakter og vannkoker. TV. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong, markterrasse (ett trappetrinn opp) eller delt uteplass. Noen med utsikt til bassenget. Det blir meget trangt i rommet ved bruk av barneseng. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 28 kvm
Antall personer: 1-3

Ettromsleilighet med All Inclusive

Ettromsleiligheter med All Inclusive inkludert. To enkeltsenger og mulighet for ekstraoppredning på sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Vannkoker og kaffetrakter. TV. Gratis wifi og safe. Luftkondisjonering mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong. noen med utsikt til bassenget eller markbalkong. Rengjøring 6 ggr/uke. Merk at heisen ikke går til alle leilighetene.

Romstørrelse: Ca. 28 kvm
Antall personer: 1-3

Ettromsleilighet med eget basseng

Ettromsleiligheter med eget basseng. Minikjøkken og ekstraoppredning på sovesofa. Kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Kaffetrakter og vannkoker. TV. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Markterrasse (ett trappetrinn opp). Det blir trangt i rommet når barneseng benyttes. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 28 kvm
Antall personer: 1-3

Toromsleilighet

Toromsleiligheter med ett soverom, og oppholdsrom med minikjøkken og mulighet for ekstraoppredning på sovesofa. Kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Kaffetrakter og vannkoker. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong, markbalkong eller markterrasse (ett trappetrinn opp), eller stor balkong eller terrasse. Noen uteplasser har utsikt til bassenget. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 1-3 / 1-4

Toromsleilighet i etasje

Toromsleiligheter i etasje med ett soverom, wc og balkong oppe; oppholdsrom og minikjøkken samt mulighet for ekstrasenger nede (åpen løsning). TV. Kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Kaffetrakter og vannkoker. Det er ikke plass til barneseng i soverommet. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Barneseng kan kun benyttes i nedre etasje og vi anbefaler ikke at disse benyttes i denne leilighetskategorien. Balkong, noen med bassengutsikt. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 50 kvm
Antall personer: 1-4

Toromsleilighet i etasje med eget basseng

Toromsleiligheter i etasje med eget basseng. Ett soverom, wc og balkong oppe; oppholdsrom og minikjøkken samt mulighet for ekstrasenger nede (åpen løsning). TV. Kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Kaffetrakter og vannkoker. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Barneseng får kun plass nede, og vi anbefaler ikke at disse benyttes i denne leilighetskategorien. Balkong. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 50 kvm
Antall personer: 1-4

Toromsleilighet med All Inclusive

Toromsleiligheter med All Inclusive. Ett soverom, og oppholdsrom med minikjøkken og mulighet for ekstraoppredning på sovesofa. Kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Kaffetrakter og vannkoker. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong, noen med utsikt til bassenget. Rengjøring 6 ggr/uke. Merk at heisen ikke går til alle etasjene/leilighetene.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 1-4

Treromsleilighet

Treromsleiligheter med to soverom, og oppholdsrom med minikjøkken. Kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Kaffetrakter og vannkoker. Gratis wifi, luftkondisjonering i alle rommene og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller stor balkong med utsikt til bassenget. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 2-4