Rom/leiligheter

Ettromsleilighet

Ettromsleiligheter med minikjøkken og ekstraoppredning på sovesofa. Kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Kaffetrakter og vannkoker. TV. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong, markterrasse (ett trappetrinn opp) eller delt uteplass. Noen med utsikt til bassenget. Det blir meget trangt i rommet ved bruk av barneseng. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 28 kvm
Antall personer: 1-3

Ettromsleilighet med eget basseng

Ettromsleiligheter med eget basseng. Minikjøkken og ekstraoppredning på sovesofa. Kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Kaffetrakter og vannkoker. TV. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Markterrasse (ett trappetrinn opp). Det blir trangt i rommet når barneseng benyttes. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 28 kvm
Antall personer: 1-3

Toromsleilighet

Toromsleiligheter med ett soverom, og oppholdsrom med minikjøkken og ekstraoppredning på sovesofa. Kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Kaffetrakter og vannkoker. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong, markbalkong eller markterrasse (ett trappetrinn opp), eller stor balkong eller terrasse. Noen uteplasser har utsikt til bassenget. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 1-3 / 1-4

Toromsleilighet i etasje

Toromsleiligheter i etasje med ett soverom, wc og balkong oppe; oppholdsrom og minikjøkken samt mulighet for ekstrasenger nede (åpen løsning). TV. Kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Kaffetrakter og vannkoker. Det er ikke plass til barneseng i soverommet. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Barneseng kan kun benyttes i nedre etasje og vi anbefaler ikke at disse benyttes i denne leilighetskategorien. Balkong, noen med bassengutsikt. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 50 kvm
Antall personer: 1-4

Toromsleilighet i etasje med eget basseng

Toromsleiligheter i etasje med eget basseng. Ett soverom, wc og balkong oppe; oppholdsrom og minikjøkken samt mulighet for ekstrasenger nede (åpen løsning). TV. Kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Kaffetrakter og vannkoker. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Barneseng får kun plass nede, og vi anbefaler ikke at disse benyttes i denne leilighetskategorien. Balkong. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 50 kvm
Antall personer: 1-4

Treromsleilighet

Treromsleiligheter med to soverom, og oppholdsrom med minikjøkken. Kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Kaffetrakter og vannkoker. Gratis wifi, luftkondisjonering i alle rommene og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller stor balkong med utsikt til bassenget. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 2-4