Ettromsleilighet

Ettromsleiligheter med balkong, markterrasse (ett trappetrinn opp) eller delt uteplass. Noen med utsikt til bassenget. To enkeltsenger. Ekstraoppredning mulig på sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Kaffetrakter og vannkoker. TV Badekar og dusj eller kun dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

 • Det blir meget trangt i rommet ved bruk av barneseng.
 • Disse ligger i Village-delen eller i Elina-delen og bestiller du en ettromsleilighet med All Inclusive bor du i Royal-delen.

Romstørrelse: Ca. 28 kvm
Antall personer: 1-3

Ettromsleilighet med eget basseng

Ettromsleiligheter med privat basseng og markterrasse (ett trappetrinn opp). To enkeltsenger. Ekstraoppredning mulig på sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Kaffetrakter og vannkoker. TV Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

 • Det blir meget trangt i rommet ved bruk av barneseng.
 • Solsenger rundt det private bassenget.
 • Leilighetene ligger i Elina.

Romstørrelse: Ca. 28 kvm
Antall personer: 1-3

Ettromsleilighet, All inclusive

Ettromsleiligheter med All Inclusive inkludert. og balkong, noen med bassengutsikt, eller markbalkong eller markterrasse og bassengutsikt. To enkeltsenger. Ekstraoppredning mulig på sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Kaffetrakter og vannkoker. TV Badekar eller dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

 • Merk at heisen ikke går til alle leilighetene.
 • Leilighetene ligger i Royal-delen.

Romstørrelse: Ca. 28 kvm
Antall personer: 1-3

Toromsleilighet

Toromsleiligheter med balkong, markbalkong, markterrasse (nås via trappetrinn) eller stor balkong eller terrasse, noen leiligheter har utsikt til bassenget. Et soverom med to enkeltsenger. Stuedel med minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Mulig med ekstrasenger i sovesofa. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV Badekar eller dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

 • Leilighetene med markbalkong/markterrasse ligger i Village-delen.
 • Leilighetene med balkong ligger i Royal-delen.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 1-3 / 1-4

Toromsleilighet i etasje

Toromsleiligheter i etasje med balkong, noen med utsikt til bassenget. En trapp opp er det et soverom med to enkeltsenger samt et separat wc. Nede er det en stuedel med mulighet for to ekstrasenger i en sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

 • Det er kun plass til barneseng nede og det er ikke anbefalt å benytte barneseng i disse leilighetene.
 • Leilighetene ligger i Elina-delen.

Romstørrelse: Ca. 50 kvm
Antall personer: 1-4

Toromsleilighet i etasje med eget basseng

Toromsleiligheter i etasje med eget basseng (stige ned i bassenget) og balkong. En trapp opp er det et soverom med to enkeltsenger samt wc. Nede er det en stuedel med mulighet for ekstrasenger i sovesofaer. Det er dør mellom etasjene. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Dusj og wc, hårføner. TV. Rengjøring 6 ggr/uke.

 • Det er kun plass til barneseng nede og det er ikke anbefalt å benytte barneseng i disse leilighetene.
 • Solsenger ved det egne bassenget.
 • Leilighetene ligger i Elina-delen.

Romstørrelse: Ca. 50 kvm
Antall personer: 1-4

Toromsleilighet, All Inclusive

Toromsleiligheter med All Inclusive og balkong noen har utsikt til bassenget. Et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstrasenger i sovesofaer i stuedel. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Mulig med ekstrasenger i sovesofaer. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV Badekar eller dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

 • Merk at heisen ikke går til alle leilighetene.
 • Leilighetene ligger i Royal-delen.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 1-4

Treromsleilighet

Treromsleiligheter med balkong og bassengutsikt eller stor balkong eller terrasse og bassengutsikt. To soverom med to enkeltsenger i hvert. Stuedel med minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV Badekar eller dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

 • Leilighetene ligger i Village-delen.

Antall personer: 2-4