Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,8 av 10 Basert på 1216 vurderinger
Total vurdering
 
8,8 / 10
Rengjøring
 
9,3 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,7 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,7 / 10
Fasiliteter
 
8,3 / 10
Mat og drikke
 
7,7 / 10
Rom / leilighet
 
8,8 / 10
Service
 
8,8 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
Fine rom , flott og rent generelt..
-
Finer ikke annen felt til det..så skriver det her..i det at vi reiste sent på kvelden,så spurte vi om å få beholde rommet litt lengere...vi betalte 60 euro, ok...men måtte betale kontanter...hotell reglement! Litt spesielt ! Eller VELDIG ! ..tviler på at vi reiser tilbake med dere om dere ikke har bedre reise tider enn det dere har nå....henter er det alt for tidelig fra Oslo Gardermoen..eller sent..da blir ingen mulighet for mat på hotellet...så er det ikke noe mat når vi reiser hjemm heller, selv om vi hadde all inklusiv...fordi bussen hentet oss alt for tidelig , kl 19 , for ett fly som skulle ta av kl 11...og som ble veldig forsinket...der har dere mye å gå på ... om dere blir bedre på det, da tar vi neste tur med dere ! Heller er vi fornøyde generelt..trist at tidspunkt for reisen er så dårlige. Hilsen Catherine galli.

Bekreftet gjest: 2023-05-28


9 av 10

+
Reingjering, basseng, solplasser. Betjening.
-
Ingen minuser på dette hotellet.

Bekreftet gjest: 2023-05-27


8 av 10

+
Hyggelig personale - rommene veldig fint oppusset
-
- Noe trangt bad - altfor myke madrasser i sengene

Bekreftet gjest: 2023-05-27


8 av 10

+
Renhold
-

Bekreftet gjest: 2023-05-27


8 av 10

+
D va rent og pent
-

Bekreftet gjest: 2023-05-27


7 av 10

+
Beliggenhet rolig
-
Plasser barnefamilier sentralt

Bekreftet gjest: 2023-05-27


9 av 10

+
Rolig, rent med meget god mat og hyggelig betjening 😊
-
Fortsatt utfordringer med WiFi. Bedre enn tidligere, men blir ofte " kastet ut".

Bekreftet gjest: 2023-05-27


4 av 10

+
Uteområdene
-
Ha alt med i all inclucive.

Bekreftet gjest: 2023-05-27


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-05-21


9 av 10

+
Nært stranden
-
Bedre madrasser i sengene.

Bekreftet gjest: 2023-05-21


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

69% anbefaler hotellet

347 vurderinger
Utmerket
 
158
Veldig bra
 
116
Bra
 
50
Mindre bra
 
18
Dårlig
 
5

Fem siste vurderinger

10.08.2022

av kathrinek577 Norge

Rent og trivelig, stranden er fantastisk

Hotellområdet består av to hoteller og leiligheter i etasje noen med privat basseng. (Vanskelig å se på bildene hvordan hotellområdet er inndelt.) Bespisning foregår i den øverste delen, der det nyeste hotellet i 3 etasjer ligger. (Mener det het Stellina Royal.) Her er det et trangt bassengområde rett ved restauranten. Vi valgte all incusive da hotellet ligger på en liten plass, men angret litt på det. Middels utvalg i buffeten, den greske aftenen var bra, ellers middels…Dårlig utvalg av alkoholholdige drikkevarer, og baren ved resepsjonen (sentrum av hotellområdet) der måtte man betale for drikken. Langt å gå fra de nederste leilighetene til All inklusive. Finnes en drikkedispenser ved det midterste bassenget, men en voksen må hente drikke da barnas armbånd ikke virket på denne… Barn får heller ikke bassenghåndkle utlevert, kun de over 15. Står ingen info om dette. Det er heller ikke lov å bruke de på stranden, byttes kun en gang per uke. Stranda ligger kun to minutters gange fra hotellet. Fineste stranden jeg har besøkt på Kreta,vi var der de fleste dagene. Koster 10 euro for 2 solsenger/ parasoll (6 euro for 1) Fint å gå tur langs stranda, og kysten. Ligger supermarked og Lidl 15 minutters gange unna. En del restauranter også. Vi dro til Chania flere ganger, buss rett utenfor hotellet. Renhold på området og i rommene er helt topp, fine bassenger og alltid ledig solseng, uten parasoll. Om du har barn som kan ligge i eget rom / etasje er leilighetene i etasje helt topp. God plass, to skap, to bad, fine verandaer (3 stykk) og toalett og soverom til de voksne oppe. Vi bodde i 25; med utsikt over det nederste bassenget. 16 åringen syntes det var helt topp med egen etasje. Air condition i begge etasjene. Var en del støy på kvelden og natta fra en hund i nabobygg….Hotellet er veldig innebygd på baksiden, nær annen bebyggelse. Minus for dårlig tilgjeng all inclusive, og for at lovnad om rom i nærhet av venner ikke ble overholdt. Så ingen garanti for at hotellet ordner det de eventuelt lover per Mail.

 
01.11.2019

av 952trudes Oslo, Norge

Favoritt

Var på Stellina Village for femte gang, og kommer garantert tilbake. Fine nyoppussede leiligheter, fine bassenger og fellesområder og veldig hyggelig betjening, spesielt i a la carte restauranten hvor vi spiste både lunsj og middag stort sett hver dag.

 
27.09.2019

av Monicakv

Kommer gjerne tilbake

Var på Stellina for andre gang i år, og kommer gjerne tilbake neste år. Bodde på Royal i fjor med All inclusive, men havnet langt i bakevja uten utsikt, og var mellomfornøyd med det. Valgte Village i år og ble veldig fornøyde med det. Maten var ikke det helt store i fjor når det gjaldt lunch og middag for meg som har cøliaki, så All inclusive var ikke aktuelt for meg i år. God frokost og god service i år som i fjor, rent og fint i leiligheter og på området. Minimarked med godt utvalg og lang åpningstid. Kort vei til flott strand med hyggelig vertskap.

 
27.09.2019

av Odd Sverre T Molde, More og Romsdal, Norway

Veldig fint og barnevennlig hotell

Nå er det 5 gangen vi har bodd på Stellina Village og 2 gangen på rom 22 som er en to roms i etasje (anbefales) Vi hadde med oss 4 venner så vi var spent på om de likte hotellet og området rundt samt badestranden. Det ble heldig vis suksess, alle var meget fornøyd. Kommentaren var - dit skal vi en gang til.

 
20.08.2019

av johnnys730 Ålesund, Norge

Tibake igjen

Vi kom hit for opphold nr 2. dette året. Som reisende uten all inclusive er vi opptatt på å kunne få et trivligt rom med godt og tjeneligt bad og ikke minst godt rehold. Dette opplever vi å få på dette hotellet. Herligt å oppleve bad av god størrelse og uten dusjforheng(«rauaduk»). Møtt av personalet med et smil og god service. Nok vareutvalg på «supermarkedet» også god service med et smil her også.