En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

61% anbefaler hotellet

87 vurderinger
Utmerket
 
30
Veldig bra
 
31
Bra
 
14
Mindre bra
 
6
Dårlig
 
6

Fem siste vurderinger

01.07.2019

av britjohanneweste2016 Tau, Norge

Ferie

Tilbrakte 8 fine døgn på hotellet.Rommene var rene,lyse og innbydende,og sengene hadde veldig gode madrasser og puter, etter skandinavisk standardđŸ‘đŸ„°Frokosten var enkel,men GOD👍Koselig og stor fellesterrassen i øvre etasje,der en speidet over båtlivet og menneskene ved havna.Svært hyggelig og imøtekommende personale. Anbefales på det varmesteđŸŒŠđŸ‘Łâ˜€ïž

 
04.08.2017

av Trygve99 Flor, Norge

Stille

Mantalena ligger et steinkast fra ankomstkai fra Paros. Stille og rolig. Vertskap vennlig og rent og fint rom. Hotellet ligger sentralt til. Kort gåavstand til gågaten med alle tavernaene. Gåavstand til nærmeste strand.

 
22.07.2017

av kristing977 Trondheim, Norge

Flott beliggenhet

Ok hotell med grei frokost og middels gresk øyhotellstandard. Beliggenheten er perfekt, standarden og frokosten middels etter gresk standard. Felles terrasse er sosialt og trivelig. Romveranda er kun til klestørk.

 
05.08.2016

av hellethj_m_ee Larvik, Norge

Flott beliggenhet!

Vi hadde tre fine dager på dette hotellet. Rommet var rent og pent og med egen balkong. Det beste med hotellet var den fantastiske beliggenheten helt nede ved havneområdet. Her satt vi og spiste frokost om morgenen og nøt utsikten. Vertskapet var også hyggelige og behjelpelige. Dette hotellet kan anbefales:)

 
20.07.2016

av Astrid B Oslo, Norge

Ferie

Veldig koselig hotell med veldig god service, fint rom og flott beliggenhet. Vi hadde ei veldig flott uke på Mantalena. De som jobber der er veldig hyggelige og imøtekommende. Grei frokost og du kan sitte der med boka eller pc og ta en kaffe el.l