Saint Jean de Luz – sjarmerende fransk og herlig surfing

Apollo Service Line

På reisemål med Apollo Service Line kan du, døgnet rundt, komme i kontakt med oss via telefon, sms og e-post, som besvares av skandinavisk- og engelsktalende Apollo personale.

Reis til Saint Jean de Luz, en sjarmerende kystby beliggende i den franske delen av Baskerland. Her venter den ultimate ferien for deg som vil kombinere surfing, sol & bad med herlige strandpromenader og heng på uteserveringer i koselige omgivelser.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »Fakta om Saint Jean de Luz

Valuta

Euro (EUR)

Transport t/r hotell

Når du reiser hit lander du på Biarritz flyplass. Transport fra Biarritz flyplass til Saint Jean de Luz tar cirka 30 minutter.

Strender

Populære og fine surfestrender som lokker besøkende fra hele verden.

Mer fakta

Været

jan 12°c
feb 13°c
mar 15°c
apr 16°c
mai 19°c
jun 22°c
jul 24°c
aug 25°c
sep 23°c
okt 20°c
nov 15°c
des 13°c

Alle reisemål Frankrike

Korsika

Korsika – den grønne øya som ligger cirka 17 mil sørøst for Frankrike skiller seg klart ut fra de øvrige øyene i Middelhavet. Øyas innland består av høye og skogkledde fjell mens kysten består av rosa klipper og myk sandstrand. Naturens variasjon forklarer enkelt hvorfor franskmennene kaller Korsika for "skjønnhetens øy".

Paris

En reise til Paris er en perfekt reise for en langhelg, enten du reiser med venner, familie eller kjæreste. Flyturen tar heller ikke lang tid – på et par timer kan du være framme i byen som byr på rik historie, kultur for enhver smak, shopping for enhver lommebok og restauranter i verdensklasse. Opplev Paris med vennene, familien eller din kjære.

Nice

Den franske riviera gir mange assosiasjoner. Vakkert og dramatisk landskap, små middelalderbyer på fjelltoppene, trendy badebyer og jetset er bare litt av det man tenker på.