Vennegjeng på ørkensafari i Emiratene

Slipp taket og senk skuldrene i Emiratene

Emiratene er det perfekte valget for deg som vil kombinere en strandferie med severdigheter du ikke har sett maken til og tradisjonelle opplevelser du sent vil glemme. I tillegg til solgaranti hele vinteren kan Emiratene også friste med shopping i verdens største kjøpesenter eller i en tradisjonell souk, fantastisk mat med delikatesser fra hele verden og unike fornøyelsesparker.

Her bor du på hoteller i verdensklasse med høy standard og god service – og prisnivået er ikke nødvendigvis høyt. Her har vi valgt ut noen populære hoteller for voksne.
 

Uslåelig pakkepris?

Reisen hit inkluderer direktefly med prisbelønte Emirates og hoteller i verdensklasse – uten at det koster skjorta.

Populære hoteller for voksne

Gjør et søk etter dine kriterier her:

Mer om reisemålene i Emiratene

Reis til Dubai – se utvalget vårt her

Dubai – spektakulær metropol

Dubai oppfyller alle feriedrømmer! Storbyen kan friste med både strender, shopping og severdigheter i verdensklasse, i tillegg til en up & coming kunst,- og kulturscene, elleville temaparker og sjarmerende souker.

Les mer om Dubai

Reiser til Abu Dhabi

Abu Dhabi – elegant hovedstad

Abu Dhabi er emiratet som mestrer kombinasjonen av avkobling og storbypuls. Her får både badeløvene, matentusiastene, de shoppingfrelste og kultur,- og arkitekturinteresserte innfridd sine behov.

Les mer om Abu Dhabi

Reis til Ras Al Khaimah – se utvalget vårt her

Ras Al Khaimah – det ekte emiratet

Majestetiske fjelltopper, uberørte sandstrender, fantastiske turmuligheter og arkeologiske skatter: Ras al Khaimah er emiratet for deg som vil kombinere strand med utendørsaktiviteter, og oppleve noe helt unikt.

Les mer om Ras Al Khaimah

Reis til Ajman – se utvalget vårt her

Ajman – miks av gammelt og nytt

Ajman er det minste emiratet, men kanskje også det med mest sjarm! Her venter en 16 km lang sandstrand med sjarmerende promenade, hoteller i verdensklasse og både tradisjonsrike souker og kjøpesentre.

Les mer om Ajman

Reiser til Sharjah

Sharjah – Persiabuktas perle

Sharjah er det mest arabiske av emiratene! Her pirres din kulturelle nysgjerrighet og Emiratenes mest interessante museer ligger her – bare en knapp halvtime fra Dubai.

Hit setter du sammen reisen selv.

Les mer om Sharjah

Reis til Fujairah – se utvalget vårt her

Fujairah – for strandløver og dykkere

Fujairah er emiratet for deg som drømmer om late dager på milelange sandstrender. Det finnes også en rekke utendørsaktiviteter her – som fotturer i flott natur, terrengsykling og dykking.

Hit setter du sammen reisen selv.

Les mer om Fujairah