Yas Island i Abu Dhabi

Midt i Abu Dhabis ørkenlandskap har Yas Island vokst frem som en luftspeiling. Ambisjonen med øya er å etablere Midtøstens største fornøyelsesområde med underholdning for alle i alle aldre, i tillegg til fantastiske strender og god mat. Hvert år besøker mer enn 25 millioner mennesker dette stedet. Se et utvalg av alt hva Yas Island har å by på.

Yas Waterworld Yas Waterworld

Yas Waterworld

Badelandet for barn i alle aldre som liker å leke og ha det gøy i vann! Her er det morsomme opplevelser for de små og fartsfylte attraksjoner for de større som er ute etter herlige adrenalinkick. Velg blant 45 attraksjoner, både vannsklier og berg-og-dal-baner. Et besøk her er både morsomt og avkjølende i varmen, og det er et perfekt sted for en dagsutflukt da det i tillegg til attraksjonene både er butikker og restauranter som serverer mat fra hele verden her.

Yas Beach

Yas Beach er en beach club av høy standard, med sin herlige hvite sand og det klare vannet er dette en perfekt strand for deg som vil ta en pause fra de fartsfylte aktivitetene. Her kan du ta en drink på stranda, spise god mat og hvile ut i en balinesisk solseng. Her er det dessuten sandvolleyball og poolparty med DJs på fredager. Er du på jakt etter andre bra strender i Abu Dhabi kan du sjekke våre beste strandtips her.  

Ferrari World Ferrari World

Ferrari World

Ferrari World er en eventyrpark for alle som elsker fart og spenning – og biler selvsagt. Her får du teste å kjøre en Formel 1-bil i simulator eller hvorfor ikke kjøre verdens raskeste berg-og-dal-bane. Her er det simpelthen massevis av morsomme opplevelser som passer for hele familien. Foruten de fartsfylte aktivitetene er det flere hyggelige italienske restauranter. 

Warner Bros World

Et besøk i fornøyelsesparken fylt med karakterene fra Warner Bros’ verden er helt klart verdt et besøk. I parken kan man besøke Supermanns Metropolis og Batmans Gotham City samt bli kjent med andre karakterer som familien Flinta, Snurre sprett, Tom & Jerry og mange flere.

Yas Marina Yas Marina

Yas Marina

Ta en runde i havna på Yas Island, her kan du beundre elegante yachter som dupper ved kaia. I Yas Marina er det også restauranter, vannsporter, lekeplass, ja det er til og med mulig å ta en tur i sjøfly! I havna ligger også Formel 1-banen Yas Marina Circuit som hvert år arrangerer Abu Dhabi Grand Prix.

Yas Mall

For den shoppingglade er et besøk i Emiratenes nest største shoppinggalleriet i et must. Her er det hundrevis av butikker med alt fra internasjonale merker til lokale produsenter. Det er også flere restauranter, en kino og et stort lekeland.


Tips & Inspirasjon

Se alle reiser til Abu Dhabi, finn ditt drømmehotell eller abonnèr på vårt nyhetsbrev.

Abu Dhabi

  • Solsikkert
  • Kombiner storby med strandliv 
  • Moderne luksus som møter kultur og tradisjon
Se alle reiser til Abu Dhabi

Våre hotell i Abu Dhabi

I Abu Dhabi har vi mange herlige hotell, de fleste i ligger rett på stranda. Her finnes det hotell som passer så vel barnefamilien som paret eller vennegjengen. Ta med deg familien på en herlig ferie og bo på vårt Apollo Mondo Family-hotell Al Raha Beach.

Se alle våre hotell i Abu Dhabi

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.