Familie på stranden i Emiratene

Emiratene – helt umulig å kjede seg

I Emiratene venter utallige opplevelser hele familien vil digge – her er det helt umulig å kjede seg! Ett av verdens største badeland og fornøyelsesparker du ikke har sett maken til. Langgrunne sandstrender og deilige badetemperaturer. Bli med på ørkensafari eller besøk en tradisjonell souk (marked). Vil dere ha avveksling fra strandlivet kan dere shoppe på verdens største kjøpesenter eller dra på Ski Dubai – et innendørs skianlegg.

Nedenfor har vi samlet populære hoteller for familier i Emiratene. Finn deres favoritt, og bestill ferien i dag!

Uslåelig pakkepris?

Reisen hit inkluderer direktefly med prisbelønte Emirates og hoteller i verdensklasse – uten at det koster skjorta.

Se også:

Populære hoteller for barnefamilier

Gjør et søk etter dine kriterier her:

Mer om reisemålene i Emiratene:

Dubai – spektakulær metropol

Dubai oppfyller alle feriedrømmer! Storbyen kan friste med både strender, shopping og severdigheter i verdensklasse, i tillegg til en up & coming kunst,- og kulturscene, elleville temaparker og sjarmerende souker.

Les mer om Dubai

Abu Dhabi – elegant hovedstad

Abu Dhabi er emiratet som mestrer kombinasjonen av avkobling og storbypuls. Her får både badeløvene, matentusiastene, de shoppingfrelste og kultur,- og arkitekturinteresserte innfridd alle behov – til et hakk roligere tempo enn i Dubai.

Les mer om Abu Dhabi

Ras Al Khaimah – det ekte emiratet

Majestetiske fjelltopper, uberørte sandstrender, fantastiske turmuligheter og arkeologiske skatter: Ras al Khaimah er emiratet for deg som vil kombinere strand med utendørsaktiviteter, og oppleve noe helt unikt.

Les mer om Ras Al Khaimah

Ajman – miks av gammelt og nytt

Ajman er det minste emiratet, men kanskje også det med mest sjarm! Her venter en 16 km lang sandstrand med sjarmerende promenade, hoteller i verdensklasse og både tradisjonsrike souker og kjøpesentre.

Les mer om Ajman

Sharjah – Persiagulfens perle

Sharjah er det mest arabiske av emiratene, og omtales som Persiagulfens perle. Et opphold her vil pirre din kulturelle nysgjerrighet! Her finnes Emiratenes mest interessante museer – og Dubai ligger knapt en halvtime unna.

Hit setter du sammen reisen selv.

Les mer om Sharjah

Fujairah – for strandløver og dykkere

Fujairah er emiratet for deg som drømmer om late dager på milelange sandstrender. Det finnes også en rekke utendørsaktiviteter her – som fotturer i flott natur, terrengsykling og dykking.

Hit setter du sammen reisen selv.

Les mer om Fujairah