Reiser til Cape Town, Sør-Afrika

Cape Town

  • • Fantastiske mat- og vinopplevelser
  • • Rik historie med mange severdigheter
  • • Behagelig klima

Cape Town er Sør-Afrikas nest største og eldste by. Med kallenavnet «Mother City» tilbyr Cape Town heftige naturopplevelser, mektig historie og en fantastisk mat – og drikkekultur. Multikulturelle Cape Town passer alle reisende — uansett om du liker å slappe av på stranden, være aktiv eller spise deg gjennom din ferie.Fakta om Cape Town

Valuta

ZAR = Sørafrikansk Rand. 100 NOK = ca 155 ZAR (2018)

Mat og drikke

I Cape Town finnes restauranter i alle prisklasser. En lunsj koster rundt 50 kroner og en middag 80 kroner. Ett glass vin koster 20 kroner, en øl 10 kroner.

Transport t/r hotell

Cape Towns flyplass ligger ca. 20 kilometer fra sentrale Cape Town. Fra flyplassen tar du deg til Cape Town med transferbuss, taxi eller leiebil.

Strender

Det finnes over 25 strender i Cape Town. Clifton Beach sentralt i byen er en av de mest populære strendene. For den som vil surfe er Bloubergstrand nord for byen perfekt. — begge veldig barnevennlige strender.

Mer fakta

Været

jan 24°c
feb 24°c
mar 23°c
apr 21°c
mai 19°c
jun 17°c
jul 16°c
aug 16°c
sep 18°c
okt 20°c
nov 21°c
des 23°c

Alle reisemål Sør-Afrika

Johannesburg

Johannesburg, eller Jo´burg som det kalles på folkemunne, er Sør-Afrikas største by. Johannesburg er en flerkulturell metropol med herlige markeder, mikrobryggerier, heftige takbarer og nytenkende restauranter. Denne storbyen er full av fart og spenning, og har ett høyt tempo både dag og natt.