Delfini

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

På Delfini våkner du til bølgenes brus – hotellet ligger nemlig helt i strandkanten. Du bor enkelt, men har alt du trenger i rene, pene rom og med topp beliggenhet i Saranda. Det er kun en kort spasertur inn til sentrum der du finner flere koselige restauranter, barer og butikker.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer/2-3 personer. Superiorrom for 1-3 personer. Deluxerom for 2-3 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenheten er bra, ganske kort gåtur inn til sentrum av Saranda. På plussiden kan nevnes roms...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 800 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Delfini i Saranda har solterrasse med gratis solsenger og parasoller. Madrasser til solsengene mot avgift. Snackbar og restaurant. Bare noen trappetrinn ned til stranda.

Wifi inkludert i fellesområdene. Deponering i resepsjonen. Begrenset åpningstid i resepsjonen. Lekeplass. Lokaltrafikk som kan oppfattes som forstyrrende i juli og august.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Verdt å vite

Trappetrinn ned til stranda.

Alle hoteller – Saranda

Kaonia

Kaonia ligger utmerket til, nær sentrum i Saranda. Gjør som de fastboende – ta en rusletur i de fredelige omgivelsene på strandpromenaden, der det er nok av spisesteder å velge blant. Det ligger en mindre strand rett ved hotellet og cirka 400 meter fra hotellet ligger en større strand.

Brilant

Brilant i Saranda ligger et par hundre meter fra både bykjernen og stranda. Det er et utmerket utgangspunkt for streiftog i omgivelsene, enten det gjelder en tur på stranda eller bare gå til nærmeste kafé.

Saranda Palace

På Saranda Palace har du privat strand og et herlig bassengområde. Sentrum i Saranda sentrum ligger i gangavstand og der ligger det flere restauranter og kaféer. Bestill rom med havutsikt å beundre den vakre utsikten fra morgen til kveld.

Serxhio

På Serxhio har du havutsikt hvor enn du befinner deg. Frokosten som er inkludert i prisen nytes på terrassen med utsikt over havet, og familien som driver hotellet ønsker deg varmt velkommen og gir deg en hyggelig personlig service.

Edola

Edola er et familieeid hotell, kun et steinkast fra stranda i utkanten av Saranda. Hotellets bar har en herlig utsikt over det krystallklare havet og sentrum ligger i gangavstand. Bestill et dobbeltrom med havutsikt for å nyte den fine utsikten fra rommet.