Delfini

apollo mondo local

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Apollo Mondo Local-hotellet Delfini ligger rett ovenfor vannet med en egne badebrygger ved det glitrende Middelhavet. Her bor du enkelt, men beliggenheten i Saranda er ypperlig. Det er kun en kort spasertur inn til sentrum der du finner flere koselige restauranter, barer og butikker.


Rom/leiligheter

Superiorrom for 1-2 personer/1-3 personer. Deluxerom for 2 personer/2-3 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Nærheten til havet og byen, det var rolig (merket ikke trafikkstøy blant annet) og ingen barn/«bamseklubb».
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 800 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Apollo Mondo Local-hotellet Delfini er et enkelt og sjarmerende hotell like ved havet.

Solterrasse ved havet
På solterrassen er solsengene og parasollene inkludert. Madrasser til solsengene mot avgift. Strandhåndklær til låns. Det er bare noen trappetrinn ned til stranda.

Mat – det gode liv
Snackbar som serverer lettere måltider på dagtid og til frokost.

Øvrig om hotellet
Wifi inkludert i fellesområdene. Deponering i resepsjonen. Begrenset åpningstid i resepsjonen. Trapper til havet og badebryggene. Lekeplass. Musikk fra folkelivet og nærliggende barer og restauranter samt lokaltrafikk som kan oppfattes som forstyrrende, særlig i juli og august.

Oppdag omgivelsene
I Saranda ligger grusstranda og strandpromenaden midt i byen. Det joniske havs vann er helt krystallklart og langs stranda ligger kaféer og restauranter. Maten som serveres er for det meste albanske spesialiteter med påvirkning fra det italienske og det greske kjøkkenet. Kystens fineste strand er nok den hvite sandstranda i Ksamil, bare 20 minutter fra Saranda. Her blir man gjerne hele dagen, leier en pedalbåt og spiser lunsj på en av restaurantene nede ved vannet. Du kan også dra nordover, gjennom bølgende oliven- og sitronlunder, til badebyen Borsh som har Det joniske havs lengste strand, totalt fem kilometer lang.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé, serveres kl. 8.00-10.00.
Apollo Mondo Local
  • Gode tilbakemeldinger
  • Fin beliggenhet
  • Gode fasiliteter
  • Wifi inkludert

Alle hotell – Saranda

Kaonia

Kaonia ligger utmerket til, nær sentrum av Saranda. Gjør som de fastboende – ta en rusletur i de fredelige omgivelsene på strandpromenaden, der det er nok av spisesteder å velge blant. Det ligger en mindre strand rett ved hotellet og cirka 400 meter fra hotellet ligger en større strand.

Brilant

Brilant i Saranda er et utmerket utgangspunkt for streiftog i omgivelsene, enten det gjelder en tur på stranda eller bare gå til nærmeste kafé. Fra hotellet er det bare noen hundre meter til stranda.

Saranda Palace

På Saranda Palace har du privat strand og et herlig bassengområde. Sentrum i Saranda sentrum ligger i gangavstand og der ligger det flere restauranter og kaféer. Bestill rom med havutsikt å beundre den vakre utsikten fra morgen til kveld.

Serxhio

På Serxhio har du havutsikt hvor enn du befinner deg. Frokosten som er inkludert i prisen nytes på terrassen med utsikt over havet, og familien som driver hotellet ønsker deg varmt velkommen og gir deg en hyggelig personlig service.

Edola

Edola er et familieeid hotell, kun et steinkast fra stranda i utkanten av Saranda. Hotellets bar har en herlig utsikt over det krystallklare havet og sentrum ligger i gangavstand. Bestill et dobbeltrom med havutsikt for å nyte den fine utsikten fra rommet.

Jaroal

Jaroal er et populært, lite hotell som ligger ved havet i Saranda. Hotellet har en egen strand med solsenger og parasoller som er inkludert for hotellets gjester. Restauranten serverer retter basert på lokale råvarer fra omkringliggende gårder. Det er bare en kort spasertur til Sarandas sentrum med sjarmerende restauranter, butikker og barer.

Maestral

Maestral er et familiedrevet hotell som er velkjent i Saranda. Det ligger ved en privat del av stranda i gangavstand til Saranda sentrum. På hotellet er det en restaurant med utsikt over havet mot Hellas og øya Korfu.

Santa Quaranta

Elegante Santa Quaranta ligger like ved stranda der solsenger og parasoller er inkludert for hotellets gjester. Herlige bassengområde med havutsikt og baren har servering på den herlige utendørsterrassen. bestiller du rom med havutsikt kan du nyte bølgenes brus fra balkongen.

Vila Kalcuni

Like ved vannet i utkanten av Saranda ligger fine Vila Kalcuni. Her kan du innta frokosten utendørs i hagen med utsikt over Saranda. Nedenfor hotellet ligger en rullesteinstrand med krystallklart vann.

Sejko

Sejko er et pent hotell som ligger vakkert til ved stranda ikke langt fra strandpromenaden i Saranda, nær byens hyggelige restauranter. På hotellets egen strand er det solsenger og parasoller til låns for hotellets gjester, som frister til deilige dager i sola.

Joni

På stranda i en roligere del i utkanten av Saranda ligger hotellet Joni. Nyt havet og stranda om dagen og om kvelden kan du gå inn mot sentrum og slå deg ned på en hyggelig restaurant og bestill fersk fisk eller lokale spesialiteter.

Epirus Hotel

Med perfekt beliggenhet ved havet, et kvarters gange fra sentrum av Saranda ligger hotell Epirus. Hotellet har en restaurant med en herlig terrasse som vender mot havet der de serverer det beste fra det lokale kjøkkenet med fokus på fisk og skalldyr. Her har du kort vei til bad i Middelhavet og behagelige rom for en god natts søvn.

Demi

Demi er et lite og populært hotell der du straks føler deg hjemme. Frokosten serveres i hotellets restaurant akkompagnert av en strålende havutsikt. Hotellet ligger på en egen liten rullesteinstrand og en 10-15 minutters spasertur tar deg inn til Saranda sentrum.

Vila Duraku

Vila Duraku palasslignende, hvite bygning ligger bare 150 meter fra havet, og arkitekturen skiller seg ut i Saranda. På baksiden av hotellet ligger bassengområdet og du like ved Sarandas strandpromenade. Mange av de hyggelige, romslige rommene har balkonger som vender mot havet eller bassenget.

Butrinti

Butrinti er et pent hotell som ligger fint til med herlig utsikt ved kysten utenfor Saranda og strandpromenaden rett utenfor døra. Hit kommer du som setter pris på både en deilig badeferie og kort vei til byens mange severdigheter, som for eksempel det arkeologiske utgravingsfeltet Butrint.