Santa Quaranta

  • • Kort vei til stranda
  • • Legg til halvpensjon ekstra m/dessert!

Elegante Santa Quaranta ligger like ved stranda der solsenger og parasoller er inkludert for hotellets gjester. Herlige bassengområde med havutsikt og baren har servering på den herlige utendørsterrassen. bestiller du rom med havutsikt kan du nyte bølgenes brus fra balkongen.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Familierom for 4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Hyggelige rengjørere Beliggenhet med flottt utsikt og stille på natten
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Santa Quaranta i Saranda ligger herlig til ved havet. I bassengområdet er det basseng og barnebasseng. Det er trapper ned til stranda fra solterrassen ved bassengområdet. Solsenger og parasoller i bassengområdet, på solterrassen og på stranda.

Hotellet har en frokostrestaurant, á la carte-restaurant og en bar med uteservering med utsikt over havet. I frokostrestauranten finner du en stor og variert frokostbuffé. Á la carte-restauranten er åpen til lunsj og middag og har en internasjonal meny. Ved bassenget er det en snackbar som serverer enklere måltider som pizza. Det er flere barer, stor lobby og konferansemuligheter.

Det er cirka 2 kilometer inn til Sarandas sentrum med restauranter, barer butikker og et aktivt uteliv.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon med 2-retters meny.
  • Halvpensjon ekstra med 3-retters meny.

Verdt å vite

  • Det er vegg-til-vegg-tepper i alle romkategoriene.
  • For å komme til bassenget må man gå i trapper.

Alle hoteller – Saranda

Kaonia

Kaonia ligger utmerket til, nær sentrum i Saranda. Gjør som de fastboende – ta en rusletur i de fredelige omgivelsene på strandpromenaden, der det er nok av spisesteder å velge blant. Det ligger en mindre strand rett ved hotellet og cirka 400 meter fra hotellet ligger en større strand.

Brilant

Brilant i Saranda ligger et par hundre meter fra både bykjernen og stranda. Det er et utmerket utgangspunkt for streiftog i omgivelsene, enten det gjelder en tur på stranda eller bare gå til nærmeste kafé.

Delfini

På Delfini våkner du til bølgenes brus – hotellet ligger nemlig helt i strandkanten. Du bor enkelt, men har alt du trenger i rene, pene rom og med topp beliggenhet i Saranda. Det er kun en kort spasertur inn til sentrum der du finner flere koselige restauranter, barer og butikker.

Saranda Palace

På Saranda Palace har du privat strand og et herlig bassengområde. Sentrum i Saranda sentrum ligger i gangavstand og der ligger det flere restauranter og kaféer. Bestill rom med havutsikt å beundre den vakre utsikten fra morgen til kveld.

Serxhio

På Serxhio har du havutsikt hvor enn du befinner deg. Frokosten som er inkludert i prisen nytes på terrassen med utsikt over havet, og familien som driver hotellet ønsker deg varmt velkommen og gir deg en hyggelig personlig service.

Edola

Edola er et familieeid hotell, kun et steinkast fra stranda i utkanten av Saranda. Hotellets bar har en herlig utsikt over det krystallklare havet og sentrum ligger i gangavstand. Bestill et dobbeltrom med havutsikt for å nyte den fine utsikten fra rommet.

Jaroal

Jaroal er et populært, lite hotell som ligger ved havet i Saranda. Hotellet har en egen strand med solsenger og parasoller som er inkludert for hotellets gjester. Restauranten serverer retter basert på lokale råvarer fra omkringliggende gårder. Det er bare en kort spasertur til Sarandas sentrum med sjarmerende restauranter, butikker og barer.

Maestral

Maestral er et familiedrevet hotell som som er velkjent i Saranda. Det ligger ved en privat del av stranda i gangavstand til Saranda sentrum. På hotellet er det en restaurant med utsikt over havet mot Hellas og øya Korfu.

Vila Kalcuni

Like ved vannet i utkanten av Saranda ligger fine Vila Kalcuni. Her kan du innta frokosten utendørs i hagen med utsikt over Saranda. Nedenfor hotellet ligger en rullesteinstrand med krystallklart vann.