Hammamet – badeby med shopping, historie og golf

Apollo Service

På reisemål med Apollo Service finnes Apollos skandinavisktalende reiseledere på plass. Vi tilbyr også service døgnet rundt via telefon, sms, app og e-post, hvor du får praktisk informasjon, tips om utflukter, leiebil og mye mer. Les mer under respektive reisemål i hvilken periode Apollo Service tilbys.  

Velkommen til Hammamet, den vakre badebyen ved Middelhavet øst i Tunisia. Med sine fantastiske strender, krystallklart vann og mengder av aktiviteter er Hammamet et paradis for alle solslikkere og badeengler.

Ukens Deal: Tunisia

Bestill i dag og få 500,– i rabatt per person på alle våre reiser til Tunisia. Gjelder avreiser i perioden 1. desember 2023 – 31. oktober 2024. Rabatten er allerede fratrukket de presenterte prisene.

Gjelder kun nye bestillinger. Bestill senest 10. desember 2023.


Været

jan 16°c
feb 16°c
mar 18°c
apr 20°c
mai 23°c
jun 27°c
jul 30°c
aug 31°c
sep 28°c
okt 25°c
nov 21°c
des 18°c

Alle reisemål Tunisia

Sousse

Sousse er reisemålet for deg som vil kombinere avslappende dager på stranda med historiske severdigheter, shopping- og kulturopplevelser. I Sousse venter det genuine tunisiske hverdagslivet, samtidig som de lange hvite sandstrendene bare ligger et steinkast unna. Her er det garantert noe for alle!