Nozha Beach Resort & Spa

Nozha Beach Resort & Spa er, med sin fantastiske beliggenhet ved den fine sandstranda, et paradis for både voksne og barn med massevis av morsomme ting å finne på. Her er det to utendørsbasseng, hvorav en med tre vannsklier. All Inclusive inkludert og det finnes flere restauranter å velge blant. På stranda venter solsenga for deilige stunder under den tunisiske sola.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer/2-3 personer. Familierom for 4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 6,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Nozha Beach Resort & Spa har to store basseng, hvorav ett med tre vannsklier. Solsenger og parasoller inkludert. Bassenghåndklær mot depositum. På den private delen av stranda er solsenger, parasoller og strandhåndklær inkludert. I perioden 1. juni til 15. september er det også motoriserte vannsporter mot avgift. Det er også et oppvarmet innendørsbasseng i perioden 1. november til 31. mars.

Nozha Beach Resort & Spa har en bufférestaurant og to à la carte-restauranter med retter fra landene rundt Middelhavet og det tunisiske kjøkkenet. Bordreservasjon kreves i à la carte-restaurantene som er åpne seks kvelder i uka. Pent antrekk til middag. Det er også en strandbar/restaurant og en poolbar i perioden 1. juni til 15. september. I poolbaren serveres pannekaker, pizza, sandwicher, donuts og iskrem til barna. Bar i lobbyen og en maurisk kafé.

På Nozha Beach Resort & Spa kan du ha det gøy med aktiviteter på dagtid og kveldsunderholdning, det er tennis, aerobics, bueskyting, bordtennis, strandfotball, minigolf, vanngymnastikk, dart, språkkurs i arabisk, orientalsk dans og boule. Levende musikk og karaoke. Biljard mot avgift. Treningsrom. Spa med massasje, jacuzzi, hamam og skjønnhetsbehandlinger, mot avgift. Barneklubb i hotellets regi for barn 4–12 år med engelsktalende personale. Lekeplass.

Wifi inkludert på hele hotellet. Til sentrum av Hammamet er det cirka 6,5 kilometer. Til Hammamet Yasmin er det drøyt 15 kilometer.

Måltider

Inkludert:

 • All Inclusive.

All Inclusive

 • Frokostbuffé i restauranten The Fleur D´Oranger kl. 6.00-9.30.
 • Lunsjbuffé i restauranten The Fleur D´Oranger kl. 12.30-14.30.
 • Frokost i poolbaren Flower kl. 10.00-11.00 i perioden 1. juni til 15. september.
 • Pannekaker, pizza, sandwicher, donuts og iskrem til barn i poolbaren Flower kl. 11.00-23.00 i perioden 1. juni til 15. september.
 • Lunsjbuffé i strandrestauranten El Maro kl. 12.30-14.30 i perioden 1. juni til 15. september.
 • Middagsbuffé i restauranten The Fleur D´Oranger kl. 19.00-21.30.
 • En middag per uke i à la carte-restauranten The Kalamata kl. 19.00-21.30.
 • En middag per uke i à la carte-restauranten The Dar Nozha kl. 19.00-21.30.
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker i en av hotellets barer kl. 9.00-24.00.
 • Tennis, en time per dag/person.
 • Treningsrom en time per dag/person.
 • Pedalbåt, 30 minutter/dag/person.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra kl. 11. ankomstdagen til kl. 12.00 avreisedagen

Alle hotell – Hammamet

Royal Nozha

Royal Nozha har beste beliggenhet ved den fine stranda i Hammamet. Bad i bassenget ellet i havet. All Inclusive er inkludert så her er det bare å lene seg tilbake. Hotellet har både bowlingbane og en nattklubb. På dagtid kan familiens minste leke og herje i barneklubben og for de større barna og de voksne som har beholdt barnet i seg er det flere vannsporter.

The Orangers Garden Villas & Bungalows

The Orangers Garden Villas & Bungalows ligger rett ovenfor den fine sandstranda og hotellet omringes av vaiende palmer. Hotellet har et stort utvalg av restauranter og barer. Her kan du koble av med en golfrunde, en bok i skyggen eller dra til et marked og prute litt.

The Sindbad

The Sindbad er et ideelt hotell for golfere som ligger rett ovenfor havet like utenfor Hammamet. Hotellet har restauranter, barer og flere basseng å bade i. Slapp av i hotellets spa, nyt god mat eller oppdag en fantastisk undervannsverden.

Diar Lemdina - sommer 2024

Midt i myldret i medinaen Yasmine Hammamet finner du All Inclusive-hotellet Diar Lemdina. Opplev de trange gatene, hverdagslivet med duften av kaffe og appelsinblomster og smaken av orienten. På hotellet finner du et basseng og i gangavstand ligger et badeland og en temapark med inngangsbilletten inkludert i hotelloppholdet!

Royal Azur Thalassa

Royal Azur Thalassa ligger rett ovenfor stranda i Hammamet. Her kan du tilbringe late dager i ett av hotellets basseng eller på den private stranda med komfortable solsenger. All Inclusive er inkluder og her finner du flere restauranter og barer å velge blant. Nyt en stund for deg selv i hotellets spa med flere deilige basseng, tren i treningsrommet og gå på spennende shopping i medinaen i Hammamet.

Paradise Palace

All Inclusive-hotellet Paradise Palace ligger rett ovenfor den fine sandstrand, et stykke utenfor Hammamet. Her kan dagene fylles med morsomme aktiviteter, bad i bassengene og lek i vannsklia. Hotellet tilbyr også solsenger på stranda, flere sportsaktiviteter på dagtid og for familiens minste er det barneklubb.

Les Orangers Beach Resort

Les Orangers Beach Resort er et All Inclusive-hotell med en fin hage, en egen del av stranda for herlige bad, en restaurant ved havet og massevis å gjøre for hele familien, blant annet en barneklubb for masse moro. Her kan du slappe av med en runde på golfbanen eller i hotellets treningsrom.

Sentido Phenicia

All Inclusive-hotellet Sentido Phenicia ligger like ved den fine stranda, like utenfor Hammamet, med en fin hage med palmer, oliventrær og et herlige bassengområde. Dagene kan fylles med tennis, minigolf eller en økt i treningsrommet. På stranda er det flere vannsporter å teste ut og solsengene og parasollene er inkluderte.

Bel Azur Thalasso & Bungalows

Fra Bel Azur Thalasso & Bungalows er det bara noen skritt til sandstranda i Hammamet! Så len deg tilbake i solsenga og nyt sol og bad – All Inclusive er inkludert. Her er det to basseng, et herlig spa og dagene kan lett fylles med sport og aktiviteter.