Sentido Phenicia

All Inclusive-hotellet Sentido Phenicia ligger like ved den fine stranda, like utenfor Hammamet, med en fin hage med palmer, oliventrær og et herlige bassengområde. Dagene kan fylles med tennis, minigolf eller en økt i treningsrommet. På stranda er det flere vannsporter å teste ut og solsengene og parasollene er inkluderte.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer/2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sentido Phenicia har et stort bassengområde med et basseng og et barnebasseng samt solsenger og parasoller. Basseng- og strandhåndklær mot depositum.

I bufférestauranten Le Grand Restaurant serveres frokost, lunsj og middag. I à la carte-restauranten Dragon serveres deilige retter fra det asiatisk kjøkkenet og i Le Panache er kokkene inspirert av landene rundt Middelhavet. Bordreservasjon kreves i á la carte-restaurantene. Pent antrekk, menn må ha langbukse til middag. Det er også en kafé og flere barer, hvorav en strandbar og en kombinert pool- og snackbar. Det finnes også to barer i lobbyen, hvorav en kun er for voksne, denne er ikke inkludert i hotellets All Inclusive-program.

For deg som vil trene er det sju tennisbaner, hvorav to med belysning, tennistimer mot avgift. Treningsrom. Minigolf. Daglige aktiviteter som sandvolleyball, aerobics, bueskyting, boccia, dart og bordtennis. For familiens yngste er det en barneklubb i hotellets regi for barn 4-12 år med engelsktalende personale. Lekeplass. Hamam og massasje mot avgift. Kveldsunderholdning med dans og show.

Ved stranda er det vannsporter som vannski, vannskuter, bananbåt, pedalbåt og windsurfing. Hotellet ligger bare fem minutter fra golfbanene Le Citrus og Le Yasmin og hotellet tilbyr transport uten ekstra kostnad til disse to banene.

Wifi inkludert på hele hotellet. Avstanden til stranda varierer fra cirka 140 meter til 400 meter, avhengig av hvor på hotellet du bor. Cirka 5 kilometer inn til Fort Hammamet.

Måltider

Inkludert:

 • All Inclusive.

All Inclusive

 • Frokostbuffé i pool- og snackbaren kl. 6.00-10.00.
 • Kontinental frokost i pool- og snackbaren kl. 10.00-12.00.
 • Lunsj i pool- og snackbaren kl. 12.00-14.30.
 • Lunsjbuffé i restauranten Le Grand Restaurant kl. 12.00-14.00.
 • Lunsj i strandrestauranten Le Barbecue kl. 12.00-14.30.
 • Snacks i pool- og snackbaren kl. 14.30-17.30.
 • Middagsbuffé i restauranten Le Grand Restaurant kl. 19.00-21.00.
 • En middag per opphold i à la carte-restauranten Le Panache.
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker i en av hotellets barer kl. 10.00-00.00.
 • En time tennis per dag for 2 personer. Reserveres senest 24 timer før.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen

Alle hotell – Hammamet

Royal Nozha

Royal Nozha har beste beliggenhet ved den fine stranda i Hammamet. Bad i bassenget ellet i havet. All Inclusive er inkludert så her er det bare å lene seg tilbake. Hotellet har både bowlingbane og en nattklubb. På dagtid kan familiens minste leke og herje i barneklubben og for de større barna og de voksne som har beholdt barnet i seg er det flere vannsporter.

The Orangers Garden Villas & Bungalows

The Orangers Garden Villas & Bungalows ligger rett ovenfor den fine sandstranda og hotellet omringes av vaiende palmer. Hotellet har et stort utvalg av restauranter og barer. Her kan du koble av med en golfrunde, en bok i skyggen eller dra til et marked og prute litt.

The Sindbad

The Sindbad er et ideelt hotell for golfere som ligger rett ovenfor havet like utenfor Hammamet. Hotellet har restauranter, barer og flere basseng å bade i. Slapp av i hotellets spa, nyt god mat eller oppdag en fantastisk undervannsverden.

Diar Lemdina - sommer 2024

Midt i myldret i medinaen Yasmine Hammamet finner du All Inclusive-hotellet Diar Lemdina. Opplev de trange gatene, hverdagslivet med duften av kaffe og appelsinblomster og smaken av orienten. På hotellet finner du et basseng og i gangavstand ligger et badeland og en temapark med inngangsbilletten inkludert i hotelloppholdet!

Royal Azur Thalassa

Royal Azur Thalassa ligger rett ovenfor stranda i Hammamet. Her kan du tilbringe late dager i ett av hotellets basseng eller på den private stranda med komfortable solsenger. All Inclusive er inkluder og her finner du flere restauranter og barer å velge blant. Nyt en stund for deg selv i hotellets spa med flere deilige basseng, tren i treningsrommet og gå på spennende shopping i medinaen i Hammamet.

Nozha Beach Resort & Spa

Nozha Beach Resort & Spa er, med sin fantastiske beliggenhet ved den fine sandstranda, et paradis for både voksne og barn med massevis av morsomme ting å finne på. Her er det to utendørsbasseng, hvorav en med tre vannsklier. All Inclusive inkludert og det finnes flere restauranter å velge blant. På stranda venter solsenga for deilige stunder under den tunisiske sola.

Paradise Palace

All Inclusive-hotellet Paradise Palace ligger rett ovenfor den fine sandstrand, et stykke utenfor Hammamet. Her kan dagene fylles med morsomme aktiviteter, bad i bassengene og lek i vannsklia. Hotellet tilbyr også solsenger på stranda, flere sportsaktiviteter på dagtid og for familiens minste er det barneklubb.

Les Orangers Beach Resort

Les Orangers Beach Resort er et All Inclusive-hotell med en fin hage, en egen del av stranda for herlige bad, en restaurant ved havet og massevis å gjøre for hele familien, blant annet en barneklubb for masse moro. Her kan du slappe av med en runde på golfbanen eller i hotellets treningsrom.

Bel Azur Thalasso & Bungalows

Fra Bel Azur Thalasso & Bungalows er det bara noen skritt til sandstranda i Hammamet! Så len deg tilbake i solsenga og nyt sol og bad – All Inclusive er inkludert. Her er det to basseng, et herlig spa og dagene kan lett fylles med sport og aktiviteter.