Deluxerom

Fine deluxerom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Fjerde person er mulig om dette er barn og deler ordinær seng. TV. Kaffe- og tefasiliteter, vannkoker og minibar. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. Badekåper og tøfler. Hårføner. Dusj og wc. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 45 kvm
Antall personer: 1-4, hvorav 1 barn

Deluxerom plus

Fine og romslige deluxerom plus med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Fjerde person er mulig om dette er barn og deler ordinær seng. TV. Kaffe- og tefasiliteter, vannkoker og minibar. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. Badekåper og tøfler. Hårføner. Badekar og dusj, wc. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 50 kvm
Antall personer: 1-4, hvorav 1 barn

Dobbeltrom

Romslige dobbeltrom i asiatisk stil med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Fjerde person er mulig om dette er barn og deler ordinær seng. TV. Kaffe- og tefasiliteter, vannkoker og minibar. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. Badekåper og tøfler. Hårføner. Dusj og wc. Stor balkong. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 45 kvm
Antall personer: 1-4, hvorav 1 barn

Familierom

Romslige familierom med ett soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Oppholdsrom med sovesofa. TV. Bord og stoler. Stort kjøleskap og en kaffemaskin. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Badekar, separat dusj og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 106 kvm
Antall personer: 2-4

Pool Bungalow

Romslige bungalower med eget basseng og vakker utsikt over Nai Harn-sjøen og fjellene rundt. Dobbeltseng. Fjerde person er mulig om dette er barn og deler ordinær seng. TV og et utvalg av filmer. Kjøleskap. Kaffe- og tefasiliteter og vannkoker samt en kaffemaskin med kapsler. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. Badekåper og tøfler. Hårføner. Badekar og dusj, wc. Markterrasse med solsenger. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 110 kvm
Antall personer: 1-4, hvorav 1 barn