Rom/leiligheter

Deluxerom

Fine og romslige deluxerom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Fjerde person er mulig om dette er barn og deler ordinær seng. TV. Kaffe- og tefasiliteter, vannkoker og minibar. Gratis WiFi, safe og luftkondisjonering. Badekåper og tøfler. Hårføner. Dusj og wc. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 45 m²
Antall personer: 1-4, hvorav 1 barn

Deluxerom plus

Fine og romslige deluxerom plus med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Fjerde person er mulig om dette er barn og deler ordinær seng. TV. Kaffe- og tefasiliteter, vannkoker og minibar. Gratis WiFi, safe og luftkondisjonering. Badekåper og tøfler. Hårføner. Badekar og dusj, wc. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 50 m²
Antall personer: 1-4, hvorav 1 barn

Dobbeltrom

Romslige dobbeltrom i asiatisk stil med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Fjerde person er mulig om dette er barn og deler ordinær seng. TV. Kaffe- og tefasiliteter, vannkoker og minibar. Gratis WiFi, safe og luftkondisjonering. Badekåper og tøfler. Hårføner. Dusj og wc. Stor balkong. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 45 m²
Antall personer: 1-4, hvorav 1 barn

Pool Bungalow

Romslige bungalower med eget basseng og vakker utsikt over Nai Harn-sjøen og fjellene rundt. Dobbeltseng. Fjerde person er mulig om dette er barn og deler ordinær seng. TV og et utvalg av filmer. Kjøleskap. Kaffe- og tefasiliteter og vannkoker samt en kaffemaskin med kapsler. Gratis WiFi, safe og luftkondisjonering. Badekåper og tøfler. Hårføner. Badekar og dusj, wc. Markterrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 110 m²
Antall personer: 1-4, hvorav 1 barn

Suite

Fine suiter med ett soverom med badekar og oppholdsrom. Kjøleskap og en liten fryser. Kaffe- og tefasiliteter, vannkoker samt kaffemaskin med kapsler. Minibar. Gratis WiFi, safe og luftkondisjonering. Badekåper og tøfler. Hårføner. Badekar og dusj, wc. Romslig balkong. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 90 m²
Antall personer: 1-5, hvorav 1 barn