En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

93% anbefaler hotellet

1382 vurderinger
Utmerket
 
910
Veldig bra
 
329
Bra
 
85
Mindre bra
 
33
Dårlig
 
25

Fem siste vurderinger

01.03.2020

av EvaMariaK6 Bø, Norge

Weekend in Nai Harn

Rolig sted som har unngått den verste masseturismen, flott strand, hyggelig innsjø og park i nabolaget. God utsikt fra veranda, meget bra variert frokost buffet, ok bassengfacisliteter. Ryddige rom med det mest nødvendige. Rommene ligger oppover i fjellsiden så trapper er uunngåelig, hvis du ikke venter på å bli kjørt med golfbiler.

 
02.03.2019

av Kristin Ø

Helt OK hotell

Vi hadde ca 1 uke på Sunsuri, og valgte dette hotellet på grunn av alle de gode tilbakemeldingene vi leste på nettet. Første inntrykket var veldig positivt med svært hyggelig personale! Når vi kom på rommet var badet skittent og det var flekk på sengetøyet. Gav beskjed til betjeningen som ordnet ut relativt fort. Vi synes også at maten var dyr og lite variert, og tok stort sett taxi for å spise på resturant. Dette var mye bedre og ikke minst billigere. Benyttet oss av spaet 3 ganger og dette var en veldig god opplevelse! Til tross for hyggelig betjening var engelsk kunnskapene varierende noe som til tider kunne by på misforståelser. På grunn av mange bratte trapper egner det seg mindre for personer med begrenset bevegelighet. Kort vei til veldig fin strand med lite selgere og nydelig klart vann!

 
17.04.2018

av Dagfinn A

Super fin ferie, på et fantastisk fint hotell. Meget god service, kjempegod frokost, gratis transport til og fra strande

Beste ferie hatt på lang tid, flott hotell med god frokost. Gratis transport til og fra stranden, selv om det var kort vei å gå til den super fine strand med gode solsenger. Ellers var det litt vei med drosje til Kata- Karin og Patong som er storbyer med mye liv for de som ønsker det.

 
15.04.2018

av Hannerj1978 Kristiansand, Norge

En flott familieferie!

Vi er en familie på tre (sønn på 13 år), som besøkte Sunsuri Phuket 14 dager påske 2018. Et deilig opphold! God størrelse på dobbeltrom, og bra standard. Du får påfyll av gratis vann hver dag. Rengjøring kunne vært bedre. Tror kun det skiftes på senger, når en ber om det, og byttes håndklær. Bad ble iallefall ikke rengjort første uka. Tok et håndkle og tørket over selv. Grei internasjonal frokost. Bør spise før klokka 09, etter det er det tomt for en del typer grovt brød, og det er lang kø for å få stekt egg eller omelett. Ellers bra utvalg av frukt og juice. Køkultur er ikke noe alle nasjoner har lært, så kunne risikere «miste» både bestilt omelett eller pannekake, mens en står og ser det blir tatt rett foran en. Shuttlebuss til og fra strand er stort sett litt forsinket, men er en fin måte komme til og fra stranda, om en ikke ønsker gå de ti minuttene det tar. Den tar Max 10 personer, og selv om vi av og til ventet 20 minutter, og stod først i kø- var en ikke sikker på bli med. Hadde noen ubehagelige opplevelser med noen russere som dytter sine barn inn først, og så skal de inn selv. Køkultur er visst ikke så nøye der! Hotellet ordnet heldigvis opp den ene gangen, ved å sette opp ekstra bil,og smilte så godt de kunne, noe ikke snikerne gjorde. Bassenget er fint, og alltid smilende personal i poolbar. Dyrt i baren, i forhold til andre steder vi spiste og drakk. Her kan du bytte badehåndklær. De kan også byttes i resepsjon. Rent og pent, og stort pluss at det var flere dusjer her. Vi hadde bestilt dobbeltrom, og det var mer enn nok plass for oss tre. Nå ble vi vekket midtveis i ferien, tre netter på rad av bråk fra et naborom. Fant til slutt ut hvor det kom fra og meldte fra. Hotellet ordnet opp med det samme, og vi fikk tilbud om oppgradering siste 4 netter. Fikk en fantastisk poolvilla med flere goder enn dobbeltrommet, så vi storkoste oss! Fikk også en unnskyldning fra eks-naboen, når hun hadde fått tenkt seg litt om. Spaet ved hotellet var veldig rent og pent. Her var det rullerende tilbud hele tiden. 30 prosent på en behandling da vi ankom, siste uka var det 40 prosent på alle behandlinger. Mor og sønn hadde 60 minutters aroma massasje, og begge var kjempefornøyde! Alt i alt et kjempebra hotell. En bør være god til beins, da det er en del trapper. Personalet er veldig vennlig, smilende og gir god service. Tips ved sen hjemreise: Du må sjekke ut klokka 12. Kan sette bagasje ved resepsjon og få låne håndkle og ta en dusj ved fitnessrom. Dette var et toalett/dusj uten bra standard og uten Aircondition. Skulle heller bare dusjet ved bassenget og brukt toalett/restroom ved resepsjon for omkledning og stell. Høyere standard, renere og aircondition!

 
26.11.2023

av Lorna T

The best in Thailand

We stayed in five hotels throughout Thailand and this one was the best. We stayed in a private pool villa and it was fantastic, very large and the bathroom was amazing. I found the staff to be fantastic and so helpful. They also had a weekly market on a Wednesday which was amazing, the fire show and food was really good. The main pools are amazing, there were always loungers available and they have happy hour twice a day. Breakfast is fantastic and the options are varied. In terms of location this hotel is further away than the other we stayed in, at karon beach, so we didn’t do much exploring whilst at this hotel.