Sunsuri Phuket

Sunsuri Phuket i Nai Harn har et lekkert bassengområde med flere basseng. For å komme til Nai Harn kan du gå eller ta hotellets buss. For litt ekstra feriefølelse er det deilige spabehandlinger for de voksne og barneklubb og spillrom for de yngre.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 1 barn. Deluxerom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 1 barn. Deluxerom plus for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 1 barn. Pool Bungalow for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 1 barn. Familierom for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,6 av 10
Basert på 5 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 300 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Stilige Sunsuri Phuket ligger flott i det frodige landskapet og har en eksotisk atmosfære. Her er det hele fem basseng, hvorav ett som er hele 4,5 meter dypt. Ett av bassengene har barneseksjon. Solsenger, parasoller og håndkleservice inkludert. Hotellbuss til stranda daglig inkludert. Hotellet har en egen beach club med toaletter og dusjer. Hotellet ligger bare 300 meter fra stranda.

Hotellets hovedrestaurant Sail serverer frokost. Lunsjen serveres i Surf Restaurant. Her finner du også restauranten Sea Breeze, som ligger rett ovenfor den fine Nai Harn Beach. I loungebaren Sip kan du avslutte dagen med en drink eller en herlig fruktjuice. I poolbaren Surf serveres frisk drinker og snacks hele dagen.

Fint spa med jacuzzi og behandlinger mot avgift. To treningsrom, ett med maskiner og ett med frie vekter, begge er uten ekstra kostnad. Yoga, bordtennis og dart inkludert. Sykkelutleie, 2 timer inkludert, deretter mot avgift). Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale, barn fra 4 år og yngre kan være med sammen med en voksen.

Wifi i fellesområdene. Store nivåforskjeller inne på hotellområdet. Til sentrum i Nai Harn er det cirka 500 meter. Lokaltrafikk.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.
  • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
  • Halvpensjon med drikke (frokost- og middagsbuffé).
  • Helpensjon (frokost-, lunsj- og middagsbuffé).
  • Helpensjon med drikke (frokost-, lunsj- og middagsbuffé).

Ved halvpensjon og helpensjon med drikke er to mineralvann, to glass øl eller to glass vin per person inkludert.

Sesongvariasjoner

Vinteren 2024/2025 gjelder følgende for antall personer i rommene:

  • Dobbeltrom for 1-3 personer
  • Deluxerom for 1-3 personer
  • Deluxerom plus for 1-3 personer
  • Pool Bungalow for 1-3 personer