Sunsuri Phuket

  • • Bestill bungalow med eget basseng
  • • Legg til hel- eller halvpensjon
  • • Fint spa

Sunsuri Phuket i Nai Harn et unikt hotell som har en flott design. Det ligger i meget grønne og frodige omgivelser i Nai Harn har et lekkert bassengområde med gratis solsenger og parasoller. Gratistransport til stranda. Frokosten er inkludert og du kan legge til andre måltider etter eget ønske. For litt ekstra feriefølelse er det deilige spabehandlinger for de voksne og barneklubb og spillrom for de yngre.

Få rabatt på vinterreisen din!

Det skal lønne seg å bestille ferien tidlig. Få en bestill-tidlig-rabatt på vinterens reiser i perioden 1. november 2022 - 31. mars 2023. Bestiller du innen 31. mai får du en rabatt opptil 1 000,– per bestilling til våre charterreisemål, samt en rekke ruteflydestinasjoner til vinteren. Gjelder ikke gruppereiser.
Les mer her »


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Deluxerom for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Deluxerom plus for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Pool Bungalow for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Familierom for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

2 av 10
Basert på 1 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 300 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Stilige Sunsuri Phuket ligger flott i det frodige landskapet og har en eksotisk atmosfære. Her er det hele fem basseng, hvorav ett som er hele 4,5 meter dypt. Ett av bassengene har barneseksjon. Gratis solsenger, parasoller og håndkleservice. Gratis hotellbuss til stranda daglig. Hotellet har en egen beach club med toaletter og dusjer. Hotellet ligger bare 300 meter fra stranda.

Hotellets hovedrestaurant Sail serverer frokost. Lunsjen serveres i Surf Restaurant. Her finner du også restauranten Sea Breeze, som ligger rett ovenfor den fine Nai Harn Beach. I loungebaren Sip kan du avslutte dagen med en drink eller en herlig fruktjuice. I poolbaren Surf serveres frisk drinker og snacks hele dagen.

Fint spa med jacuzzi og behandlinger mot avgift. To treningsrom, ett med maskiner og ett med frie vekter, begge er gratis å benytte. Gratis yoga, bordtennis og dart. Sykkelutleie, 2 timer gratis, deretter mot avgift). Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale, barn fra 4 år og yngre kan være med sammen med en voksen.

Døgnåpen resepsjon. Gratis wifi i fellesområdene. Store nivåforskjeller inne på hotellområdet. Til sentrum i Nai Harn er det cirka 500 meter. Lokaltrafikk.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.
  • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
  • Halvpensjon med drikke (frokost- og middagsbuffé).
  • Helpensjon (frokost-, lunsj- og middagsbuffé).
  • Helpensjon med drikke (frokost-, lunsj- og middagsbuffé).

Ved halvpensjon og helpensjon med drikke er to mineralvann, to glass øl eller to glass vin per person inkludert.