Sunsuri Phuket

Sunsuri Phuket

  • • Bestill bungalow med eget basseng
  • • Legg til hel- eller halvpensjon
  • • Fint spa

Sunsuri Phuket et et unikt hotell som har en flott design. Det ligger i meget grønne og frodige omgivelser i Nai Harn har et lekkert bassengområde med gratis solsenger og parasoller. Gratistransport til stranden. Frokosten er inkludert og du kan legge til andre måltider etter eget ønske.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Deluxerom for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Deluxerom plus for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Pool Bungalow for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Suite for 1-5 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,1 av 10
Basert på 14 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 300 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Stilige Sunsuri Phuket ligger flott i det frodige landskapet og har en eksotisk atmosfære. Her er det hele fem basseng, hvorav ett som er hele 4,5 meter dypt. Ett av bassengene har barneseksjon. Gratis solsenger, parasoller og håndkleservice. I poolbaren Surf serveres frisk drinker og snacks hele dagen. Hotellet ligger bare 300 meter fra stranden.

Hotellets hovedrestaurant Sail serverer frokost. Lunsjen serveres i Surf Restaurant. Her finner du også restauranten Sea Breeze, som ligger rett ovenfor den fine Nai Harn Beach. I loungebaren Sip kan du avslutte dagen med en drink eller en herlig fruktjuice.

Fint spa med jacuzzi og behandlinger mot avgift. To trimrom, ett med maskiner og ett med frie vekter, begge er gratis å benytte. Gratis yoga, bordtennis og dart. Sykkelutleie. Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale, for barn fra 4 år og yngre kan være med sammen med de voksne. Spillrom med bl. a TV-spill for de litt eldre barna. Dart og bordtennis. Nivåforskjeller inne på hotellområdet. Lokaltrafikk. Til sentrum i Nai Harn er det ca. 500 meter.

Gratisbuss til Nai Harn-stranden daglig hvor hotellet har en egen strandrestaurant, Sea Breeze, som ligger på en liten gaten som fører ned til stranden.

Måltider

Vinter:

  • Frokostbuffé og nyttårsmiddag inkludert.
  • Halvpensjon, helpensjon, halvpensjon inkl. drikke, helpensjon inkl. drikke og julemiddag 24.12 mot tillegg.

Sommer:

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon, helpensjon, halvpensjon inkl. drikke og helpensjon inkl. drikke mot tillegg.

Ved halv- og helpensjon inkl. drikke er to mineralvann, to glass øl eller to glass vin pr. person inkludert.