Deluxerom

Deluxerom plus med balkong eller terrasse, noen med begrenset havutsikt. Rommene ligger nede ved stranda. Rommene er i ulikt utformet, men innredet i thailandsk stil med fliser, mørkt tre og lyse tekstiler. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i feltseng. Putemeny. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. Badekåper og tøfler. Baderomsartikler. Badekar, dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 32 kvm
Antall personer: 2-3

Deluxerom plus

Deluxerom plus med balkong eller terrasse og havutsikt. Rommene ligger nede ved stranda. Rommene er i ulikt utformet, men innredet i thailandsk stil med fliser, mørkt tre og lyse tekstiler. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i feltseng. Putemeny. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. Badekåper og tøfler. Baderomsartikler. Badekar, dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 32 kvm
Antall personer: 2-3

Treroms villa med eget basseng

Treroms villaer i to etasjer med uteplass på taket med eget basseng, solsenger og utsikt mot Laguna Lake. Hver villa har to soverom med tilhørende baderom på bakkeplan og oppholdsrom med spisebord og minikjøkken i andre etasje. Innredningen er i thailandsk stil med fliser, mørkt tre og lyse tekstiler. En dobbeltseng eller to enkeltsenger i hvert soverom. Mulig med to ekstrasenger i feltseng. Putemeny. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekåper og tøfler. Badekar, dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 292 kvm
Antall personer: 4-6