Dobbeltrom

Dobbeltrom med balkong, noen med utsikt mot bassenget, eller markterrasse og en liten plen som ender ved en mur. To dobbeltsenger. Mulig med ekstrasenger i ordinære senger. Det blir trangt når det er 4 personer i rommet. Luftkondisjonering, wifi og safe inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 42 kvm
Antall personer: 1-3 / 1-4, hvorav 2 barn/1-4, hvorav 1 barn

Dobbeltrom, pool room

Dobbeltrom med direkte utgang til felles basseng fra uteplassen. Utgangen er ved en grunnere del av bassenget. Det er stoler, bord og en sofa på uteplassen. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstrasenger i ordinære senger. Det blir trangt når det er 3 personer i rommet. Luftkondisjonering, wifi og safe inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 53 kvm
Antall personer: 1-3

Toetasjes suite

Toetasjes suite med balkong. I inngangsetasjen er det en stue med en stor dobbeltseng og et bad. En trapp opp er det et soverom med en dobbeltseng. Det er åpent mellom etasjene. Luftkondisjonering, safe og wifi inkludert. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 1-4, hvorav 1 barn.