Red Ginger Chic Resort

Red Ginger Chic Resort i Ao Nang har både moderne design og fin beliggenhet, hyggelige personale og god mat. Vil du gjøre litt stas på deg selv, så bestiller du rom med utgang i bassenget.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn/1-4 personer, hvorav 1 barn. Dobbeltrom med utgang til basseng for 1-3 personer. Toetasjes suiter for 1-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 300 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Red Ginger Chic Resort ligger fint til i Ao Nang. Fra hotellet er det gangavstand til både strendene og nasjonalparken Noppara Thara. Hotellet har et fint bassengområde med basseng og jacuzzi. Solsenger, parasoller og bassenghåndklær. Pool-/snackbar.

Hyggelig restaurant med lokale og internasjonale retter. Bar.

Wifi inkludert i lobbyen. Røyking er kun tillatt i visse områder. Det er ikke tillatt å røyke i rommene, på balkongen/terrassen eller i fellesområdene.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Sesongvariasjoner

Vinteren 2024/2025 kan følgende romkategorier bestilles:
Dobbeltrom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 1 barn.
Dobbeltrom med utgang til basseng for 1-3 personer.

Alle hotell – Ao Nang

Aonang Princeville Villa Resort & Spa

Vil du bo sentralt på den hyggelige strandpromenaden med shopping, matopplevelser og strandliv rett rundt hjørnet? Da er Aonang Princeville Villa Resort & Spa stedet for deg. Nyt liver ved bassenget, unn deg en stund i jacuzzien eller en velfortjent thaimassasje. Dette er en rolig oase i nærheten av det meste.

Golden Beach Resort

Golden Beach Resort ligger vakkert i en frodig hage ved stranda med flotte kalksteinsklipper i bakgrunnen. Tilbringe dagen i solsenga, bestill lunsj i hotellets restaurant og ta dagen som den kommer. Fra hotellet er det kort vei til shopping, restauranter og fornøyelser i Ao Nang.

Krabi Tipa Resort

Krabi Tipa Resort er et elegant hotell i kolonistil omkranset av en tropisk hage med et herlig bassengområde. Her venter en avslappende ferie i tropiske omgivelser i nærheten av sandstranda i Ao Nang. Sentrum med shopping, restauranter og barer ligger kun en kort spasertur unna.

Deevana Plaza

På det familievennlige hotellet Deevana Plaza i Ao Nang er det store bassengområdet med fire basseng det naturlige møtestedet. Barna koser seg i barnebassenget og kan ta en avstikker til barneklubben, mens d voksne kanskje tar en matbit i hotellets restaurant eller et velgjørende besøk i spaavdelingen. Mot et tillegg kan du gjøre ferien litt mer luksuriøs og bestille deluxerom med utgang til bassenget fra uteplassen.

Pakasai Resort

Hyggelige Pakasai Resort ligger på en høyde i Ao Nang. De tropiske og skyggefulle omgivelsene innbyr til late dager ved bassenget, og i spaet kan du velge mellom flere herlige behandlinger. Personalets omsorg for sine gjester og miljøet i kombinasjon med den lokale tilhørigheten gjør et opphold på Pakasai Resort til en opplevelse i seg selv.