Red Ginger Chic Resort

  • • Moderne interiør
  • • Fin beliggenhet
  • • Meget fornøyde gjester

Red Ginger Chic Resort i Ao Nang har både moderne design og fin beliggenhet, hyggelige personale og god mat. Vil du gjøre litt stas på deg selv, så bestiller du rom med utgang i bassenget.

Få rabatt på din drømmereise! 

Bestill nå og få 1 000,– i rabatt per person på dette reisemålet samt flere eksotiske reisemål i perioden 1. oktober 2022 til 30. april 2023. Kampanjen gjelder til og med 16. oktober. Gjelder kun nye bestillinger. Rabatten er allerede trukket fra. Les mer om tilbudet her »


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Dobbeltrom med utgang til basseng for 1-3 personer. Toetasjes suiter for 1-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 300 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Tiltalende Red Ginger Chic Resort ligger fint til i Ao Nang. Fra hotellet er det gangavstand til både strendene og nasjonalparken Noppara Thara. Hotellet har et fint bassengområde med basseng og jacuzzi. Gratis solsenger, parasoller og badehåndklær. Poolbar.

Hyggelig restaurant med lokale og internasjonale retter. Bar. Gratis wifi og internetthjørne i lobbyen. Romservice mellom kl. 7.00-22.00. Lite treningsrom. Lokaltrafikk.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Verdt å vite

Røyking er kun tillatt i visse områder. Det er ikke tillatt å røyke i rommene, på balkongen/terrassen eller i fellesområdene.

Alle hoteller – Ao Nang

Aonang Princeville Villa Resort & Spa

Vil du bo sentralt på den hyggelige strandpromenaden med shopping, matopplevelser og strandliv rett rundt hjørnet? Da er Aonang Princeville Villa Resort & Spa stedet for deg. Unn deg en stund i jacuzzien eller en velfortjent thaimassasje. Dette er en rolig oase i nærheten av det meste.

Golden Beach Resort

Golden Beach Resort ligger vakkert i en frodig hage ved stranda med flotte kalksteinsklipper i bakgrunnen. Tilbringe dagen i solsenga, bestill lunsj i hotellets restaurant og ta dagen som den kommer. Fra hotellet er det kort vei til shopping, restauranter og fornøyelser i Ao Nang.

Krabi Tipa Resort

Krabi Tipa Resort er et elegant hotell i kolonistil omkranset av en tropisk hage med et herlig bassengområde. Her venter en avslappende ferie i tropiske omgivelser i nærheten av sandstranda i Ao Nang. Sentrum med shopping, restauranter og barer ligger kun en kort spasertur unna.

Deevana Plaza

På det familievennlige hotellet Deevana Plaza i Ao Nang er det store bassengområdet med fire basseng det naturlige møtestedet. Barna koser seg i barnebassenget og kan ta en avstikker til barneklubben, mens d voksne kanskje tar en matbit i hotellets restaurant eller et velgjørende besøk i spaavdelingen. Mot et tillegg kan du gjøre ferien litt mer luksuriøs og bestille deluxerom med utgang til bassenget fra uteplassen.

Pakasai Resort

Hyggelige Pakasai Resort ligger på en høyde i Ao Nang. De tropiske og skyggefulle omgivelsene innbyr til late dager ved bassenget, og i spaet kan du velge mellom flere herlige behandlinger. Personalets omsorg for sine gjester og miljøet i kombinasjon med den lokale tilhørigheten gjør et opphold på Pakasai Resort til en opplevelse i seg selv.