Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,1 av 10 Basert på 18 vurderinger
Total vurdering
 
7,1 / 10
Rengjøring
 
6,4 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
6,9 / 10
Oppfylte forventningene
 
6,8 / 10
Fasiliteter
 
6,6 / 10
Mat og drikke
 
7,3 / 10
Rom / leilighet
 
6,3 / 10
Service
 
7,7 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

+
-
Sengen kunne vert mykere.

Bekreftet gjest: 2020-03-02


8 av 10

+
Størrelsen på rommet, bassenget
-
Bedre senger. En stol til inne. Litt mer variasjon i mat.

Bekreftet gjest: 2020-02-24


8 av 10

+
ok på alt
-
rengjøring i gangene

Bekreftet gjest: 2020-01-28


8 av 10

+
Blide serviceonnstillte folkGod beliggenhet og flott bassengområde.
-
Litt oppussing av ganger

Bekreftet gjest: 2020-01-27


6 av 10

+
-
Mykere madrasser, bedre og jevnere trykk i dusjen, renere sengetøy og at hotellrommet er klart når man ankommer hotellet etter insjekkingstiden.

Bekreftet gjest: 2020-01-20


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

80% anbefaler hotellet

864 vurderinger
Utmerket
 
297
Veldig bra
 
359
Bra
 
145
Mindre bra
 
40
Dårlig
 
23

Fem siste vurderinger

05.01.2020

av smithill Gjerdrum, Norge

Veldig bra

Flott hotell. Pool bar og utlån av både beach/strand håndklær. Veldig hyggelig og behjelpelig betjening, ryddig og ordentlig. God frokost med spesielt godt utvalg i frokostblanding. Full score! Vi kommer tilbake!

 
28.02.2018

av unknownmt Drammen, Norge

Gjennomsnittlig hotel med god frokost

Positivt: - Store rom - God frokost - Velfungerende bad Negativt: - Noe slitent interiør - Internett fungerer dårlig på hotellrom, unntatt i fellesområder - Hotellet var overbooket når vi kom, og vi fikk ikke de rommene vi hadde bestilt før 3 dager senere

 
28.12.2016

av Hyper_11 Norge

Chic Resort?

Veldig hyggelig og vennlig personale. Alltid smilende og får deg til å føle deg velkommen. Jeg hadde et rom i 2. etasje. Det var ganske slitt og rommet var veldig lytt. Du kunne høre hvert skritt fra rommet over og alle dører som ble lukket igjen. Det manglet nok plass til oppbevaring av klær. Hotellet hadde et stort svømmebasseng, men det er ikke nok solsenger. I midten av den dagen var det bare to solsenger som hadde sol på grunn av taket og trærne. Feriestedet hadde gratis tilgang til Internett men internett var veldig tregt eller ikke fungerende i det hele tatt. Mange andre har allerede nevnt dette i deres vurderinger. Det har ikke blitt bedre. Frokosten var meget bra. Dette hotellet er etter min mening ikke et 4-stjerners hotell, mer en 3 stjerners. Takk til de ansatte for å være så imøtekommende og smilende.

 
13.01.2012

av Britt F Notodden, Norge

Noe upraktisk designhotell

Byhotell uten hage, med litt for få solsenger og veldig fint basseng. Bra service både i resepsjonen og i restauranten. Mye god mat, masse å velge i til frokost. To gratis pc'er med internett ved resepsjonen. Godt utstyrte rom, men litt upraktisk med åpen løsning til badet. Det ble litt rå avløpslukt i hele rommet (kjente det bare da vi åpna døra). Vasken var noe upraktisk da det ble mye søl utenfor og hendene måtte dunke borti kanten når man vasket hendene. Gratis safe, to paraplyer, to kimonoer, to strandmadrasser, fritt lån av bassenghåndkle og strandhåndkle. Hårføner, kluter, vannflasker til tannpuss og drikke, myggsåpe, shampoo og dusjsåpe. Vannkoker, nescafe og te. Litt upraktisk brei kant rundt senga og langt bort til lysbryteren fra senga. 3 av de fire romma vi leide hadde skyggeveranda mot baksiden. Ett rom hadde veranda i solen mot bassenget. Ubehagelige stoler på verandaen. Savnet et sted å kunne sitte sammen med reisefølge, vi var 8 personer i følget. Det tok flere dager før minibaren ble fylt opp etter ankomst. God aircondition.

 
26.04.2011

av turrrrist Krabi, Thailand

Styr unna hvis du er røyker..

Hotellet er flott og fint og ligger behagelig avstand fra stranda og båter nede i "byen". Minuset for røykere er at hotellet er "total avholds område". Ellers er det svært god service og en innholdsrik frokost med mye forskjellig som alle kan like. Kan anbefale hotellet på det beste.... for røykere. Ellers noen dårlig rom med dårlig utsikt, f.eks rett i en mur eller bakgård for de som ikke liker dette. Smak og behag gjelder..