Clubrom

Clubrom med markterrasse og badekar for to. En dobbeltseng midt i rommet. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekåper og tøfler. Strandveske med strandmadrass. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 50 kvm
Antall personer: 1-2

Deluxerom

Deluxerom med balkong. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Fjerde person mulig om denne er barn og deler ordinær seng. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekåper og tøfler. Strandveske med strandmadrass. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 38 kvm
Antall personer: 1-3 / 1-4, hvorav 1 barn

Dobbeltrom

Dobbeltrom med balkong. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i feltseng av høy kvalitet. Fjerde person mulig om denne er barn og deler ordinær seng. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekåper og tøfler. Strandveske med strandmadrass. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 36 kvm
Antall personer: 1-3 / 1-4, hvorav 1 barn

Juniorsuite

Juniorsuite med balkong. Badekar i suiten eller ute på balkongen. En stor dobbeltseng midt i rommet. Mulig med ekstraseng i sovesofa eller ordinær seng. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekåper og tøfler. Strandveske med strandmadrass. Strykejern og strykebrett. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 52 kvm
Antall personer: 1-2 / 1-3, hvorav 1 barn