En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

70% anbefaler hotellet

1401 vurderinger
Utmerket
 
517
Veldig bra
 
514
Bra
 
228
Mindre bra
 
93
Dårlig
 
49

Fem siste vurderinger

05.01.2024

av Hilde A C Andebu, Norge

Greit hotell, men pass på å få rom vekk fra gaten.

Hyggelig personale. God frokost. Svømmebassenget var litt grunt, og hadde ikke så mange solsenger, så det ble fort fullt. Rommet var ok, men sengen var ekstremt hard. Våknet også hele tiden av støy fra motorsykler som gav full gass. Vi var nok veldig uheldig med rommet vårt, nr 1530. Det lå rett over resepsjonen og utsikten var rett ut på parkeringsplassen. Hotellet ligger en grei rusletur fra stranden, ingen utsikt mot sjøen.

 
06.03.2020

av isabellmh

Bryllupsreise

+God frokost og godt/variert utvalg. Helt kurant treningsrom med god aircondition. Vi hadde honeymoon chalet rom, og var fornøyd med det. Bra rengjøring hver dag. Bra aircondition også på rommet. De ansatte var alltid vennlige og veldig hjelpsomme. Hyggelig hotellområde med mye grønne planter og litt dyreliv (salamander, fugler, fisker, ekorn osv.) Kort vei til alt. 7-eleven ligger på skrått rett over gaten hvis man får lyst på noe snacks eller drikke sent på kvelden/natta. Ikke noe negativt å si om dette hotellet. Det ligger på topp 3 listen av hoteller jeg har vært på i Ao Nang. Anbefales!

 
14.01.2020

av Global424701 Oslo, Norge

Veldig bra opphold på Pakasai!

Vi bodde på Pakasai de to første ukene i januar 2020 og er veldig fornøyd med oppholdet vårt. Kundeservicen på hotellet er på et høyt nivå. Personalet er utrolig vennlige og hjelpsomme. Området er en oase i Ao Nang. Det er lite støy, og man føler seg tilbaketrukket fra bylivet, selv om man bor sentralt. (Midt i mellom Nopparathara strand og Ao Nang strand.) Man får følelsen av å være i jungelen. Flotte trær og planter og dyr! Vi bodde ganske høyt oppe på resorten og hadde havutsikt. Det er en del trapper opp til de øverste hyttene. Det er bra frokost på dette stedet - stort utvalg. Og de skal ha pluss for å være miljøbevisste. Litt dårlig wifi ved bassengområdet akkurat da vi var der, men bra dekning på rommene. Hotellet er ikke nytt, men du får god valuta for pengene ved å bo her.

 
02.04.2018

av 899martinea Ålesund, Norge

Fantastisk hotell!

Vi bodde her i 9 dager i begynnelsen av april, og bodde i hovedbygget over resepsjonen. Store rene rom med morgenkåpe, slippers og gratis vannflaske hver dag. Hele hotellet er fantastisk fint, og rent. Gir deg en følelse av å bo i jungelen, selv om det ligger supersentralt. Det kommer av og til apekatter ned i trærne ved bassenget, veldig gøy! De ansatte er veldig hjelpsomme og hyggelig. Et hotell som annbefales på det sterkeste! Hit skal vi tilbake:-)

 
19.02.2017

av Monika E Nesodden

Flott sted!

Vi bodde der i to uker i januar/februar 2017. Vi var et reisefølge på sju voksne. Vi var alle svært fornøyd på Pakasai resort. God frokost, rolige omgivelser, flott hageanlegg, fine rom/balkong. Svært imøtekommende og serviceinnstilt personale, vi vil spesielt takke Kai for strålende service 😊