Dobbeltrom

Dobbeltrom med fine tremøbler og fliselagt gulv. Fjerde person mulig i noen rom dersom det er et barn som deler ordinær seng. TV, vannkoker, kaffe- og tefasiliteter og minibar med mineralvann, juice, melk og vann. Gratis luftkondisjonering, safe og wifi. Strykefasiliteter. Strandbag med badehåndklær. Badekåper og tøfler. Badekar, dusj og wc. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 2-3, hvorav 1 barn / 2-4, hvorav 2 barn

Enkeltrom

Pene enkeltrom med fine tremøbler og fliselagt gulv. TV, kaffe- og tefasiliteter, vannkoker og minibar med mineralvann, juice, melk og vann. Gratis luftkondisjonering, safe og wifi. Strykefasiliteter. Strandbag med badehåndklær. Badekåpe og tøfler. Badekar, dusj og wc. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 1

Familierom

Familierom med fine tremøbler og fliselagt gulv. Fjerde person mulig i noen rom dersom det er et barn som deler ordinær seng. Familiepakke med leker og iskrem til barna (en kule/dag). TV, kaffe- og tefasiliteter, vannkoker og minibar med mineralvann, juice, melk og vann. Gratis luftkondisjonering, safe og wifi. Strandbag med badehåndklær. Strykefasiliteter. Badekåper og tøfler. Badekar, dusj og wc. Liten balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn