En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

75% anbefaler hotellet

803 vurderinger
Utmerket
 
222
Veldig bra
 
343
Bra
 
156
Mindre bra
 
52
Dårlig
 
30

Fem siste vurderinger

08.03.2024

av Britt Grøtta K

Herlig, lite og rolig hotell midt i smørøyet i Aonang. Alle fasiliteter rett utom døra. 50 m til strand, og båt til øyer

Herlig, koselig, rolig og fint hotell. Alle fasiliteter rett utenfor døra. Stille og rolig, stranda og båter til øyene barr 50 meter unna. Familie på 11 fra 3-66 år. Vi storkosa oss, og vil anbefale dette hotellet til alle. Veldig kjekk betjening og god mat.Vi skal tilbake❤️

 
21.01.2020

av stenolavl Føresvik, Norge

Meget sentralt

Vi hadde familierom, med balkong. Liten balkong uten stoler/bord. Rommet derimot var veldig bra. Stort fint og rent. Store senger. Beliggenheten er topp. Midt i alt og 30m til stranden. Frokosten er helt grei. Halal frokost er verdt å nevne, så her finner du ingen bacon bl.a., til de som har interresse av å vite om dette. Hyggelig betjening.

 
20.01.2020

av kimovel Oslo, Norge

Flott hotell med fin beliggenhet

Ble oppgradert til rom med privat svømmebasseng, som er fantastisk når temperaturen aldri synker under 25 grader. Utmerket med nattbad når du kommer glovarm hjem fra byen. Flott beliggenhet, og hyggelig betjening som tar godt vare på deg. Anbefales!

 
13.01.2020

av frida910 London, Storbritannia

Hotel som ikke var vært prisen

Vi hadde et helt greit rom, men noe nedslitt, med balkong og utsikt over basseng området. Sengene var gode. Frokosten var ikke noe å skryte av. Vi savnet mest ferskt brød og kald drikke. Det var lite utvalg av pålegg, men man kunne få alle varianter av egg. Dette er et halal hotel som er uten svinekjøtt og alkahol. Beliggenheten var det beste ved dette hotellet, spa avdelingen var helt grei.

 
01.06.2019

av malic91 Oslo, Norge

Anbefales!

Hadde et veldig hyggelig opphold på hotellet. Personalet var blide, imøtekommende og serviceinnstilte. Vi hadde rom med adgang til et lite basseng fra verandaen, og utsikt mot hovedbassenget, dette er absolutt å anbefale. Var helt perfekt for å slappe av på morgenen eller etter en dag i solen. Rommene var romslige og veldig bra rengjort. God frokost. Pent og rent hotellområdet. Helt perfekt beliggenhet. Det er ikke alkoholsalg på hotellet, men dette hadde ingenting å si for oppholdet vårt. Anbefales på det sterkeste.