Aonang Princeville Villa Resort & Spa

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Vil du bo sentralt på den hyggelige strandpromenaden med shopping, matopplevelser og strandliv rett rundt hjørnet? Da er Aonang Princeville Villa Resort & Spa stedet for deg. Nyt liver ved bassenget, unn deg en stund i jacuzzien eller en velfortjent thaimassasje. Dette er en rolig oase i nærheten av det meste.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Kredittsjekk utføres av Klarna.
Se Klarnas vilkår »


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer, hvorav 1 barn/2-4 personer, hvorav 2 barn. Familierom for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 20 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Aonang Princeville Villa Resort & Spa er et hyggelig og pent hotell som består av tre bygninger. Her er det et frodig bassengområde med basseng, barnebasseng og jacuzzi. Solsenger og parasoller samt strand- og bassenghåndklær. Ved bassenget ligger også hotellets restaurant med lokal og internasjonal meny.

Spa med behandlinger, massasje og jacuzzi mot avgift

Wifi inkludert i fellesområdene. Romservice fra kl. 7.00 til 23.00. Lokal trafikk og lyd fra nærliggende barer og restauranter kan oppfattes som forstyrrende. Vei må krysses for å nå stranda.

Det må betales depositum ved innsjekking. Av religiøse grunner serveres det ikke svinekjøtt eller alkohol på hotellet.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.
  • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokostbuffé samt lunsj eller middag).
  • Helpensjon (frokostbuffé, lunsj og middag).

Lunsj og middag serveres som en fast treretters meny.
Merk at det av religiøse grunner ikke serveres svinekjøtt og alkohol på hotellet.

Alle hotell – Ao Nang

Golden Beach Resort

Golden Beach Resort ligger vakkert i en frodig hage ved stranda med flotte kalksteinsklipper i bakgrunnen. Tilbringe dagen i solsenga, bestill lunsj i hotellets restaurant og ta dagen som den kommer. Fra hotellet er det kort vei til shopping, restauranter og fornøyelser i Ao Nang.

Krabi Tipa Resort

Krabi Tipa Resort er et elegant hotell i kolonistil omkranset av en tropisk hage med et herlig bassengområde. Her venter en avslappende ferie i tropiske omgivelser i nærheten av sandstranda i Ao Nang. Sentrum med shopping, restauranter og barer ligger kun en kort spasertur unna.

Deevana Plaza

På det familievennlige hotellet Deevana Plaza i Ao Nang er det store bassengområdet med fire basseng det naturlige møtestedet. Barna koser seg i barnebassenget og kan ta en avstikker til barneklubben, mens d voksne kanskje tar en matbit i hotellets restaurant eller et velgjørende besøk i spaavdelingen. Mot et tillegg kan du gjøre ferien litt mer luksuriøs og bestille deluxerom med utgang til bassenget fra uteplassen.

Pakasai Resort

Hyggelige Pakasai Resort ligger på en høyde i Ao Nang. De tropiske og skyggefulle omgivelsene innbyr til late dager ved bassenget, og i spaet kan du velge mellom flere herlige behandlinger. Personalets omsorg for sine gjester og miljøet i kombinasjon med den lokale tilhørigheten gjør et opphold på Pakasai Resort til en opplevelse i seg selv.

Red Ginger Chic Resort

Red Ginger Chic Resort i Ao Nang har både moderne design og fin beliggenhet, hyggelige personale og god mat. Vil du gjøre litt stas på deg selv, så bestiller du rom med utgang i bassenget.