Southern Lanta Resort

Southern Lanta Resort er et hyggelig hotell som ligger like ved stranda. Slapp av med massasje, nyt late dager ved bassenget eller kanskje en tennismatch. Middagen kan du innta i hotellets restaurant eller på en lokal restaurant i Saladan, som ligger bare omtrent en kilometer fra hotellet.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »


Rom/leiligheter

Dobbeltrom i bungalow for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Superiorrom i bungalow for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Deluxerom i bungalow for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Familierom i bungalower for 2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Southern Lanta Resort består av flere bungalower som ligger i en frodig hage. He er det et bassengområde med to basseng, hvorav et har barneseksjon. Det er et begrenset antall solsenger samt bassenghåndklær inkludert. Restaurant. Poolbar og en bar på den fine sandstranda.

Treningsrom inkludert, der det er ytterligere et basseng utenfor. Massasje mot avgift. Tennisbane mot avgift.

Wifi inkludert i fellesområdene. Resepsjon med generøs åpningstid. Til Saladans sentrum er det cirka 1 kilometer og hotellet tilbyr buss hit to ganger om dagen, inkludert for hotellets gjester.

Måltider

Inkludert:

  • Enkel frokostbuffé.
  • Nyttårsmiddag.

Alle hotell – Koh Lanta

Lanta Sand Resort & Spa

Herlige Lanta Sand Resort & Spa på Koh Lanta ligger fint ved den fantastiske sandstranda Long Beach på Koh Lanta. Her venter late dager i solen ved bassenget eller på stranda. Hotellet har restaurant med havutsikt og kanskje øyas vakreste solnedgang.

Rawi Warin Resort & Spa

Fine Rawi Warin Resort & Spa ligger vakkert til ved en frodig ås, med strandkanten og mange strandaktiviteter rett utenfor døra. For deg som søker en aktiv ferie er det både et fint treningsrom og sykler på hotellet. For avkobling er det et bassengområde med litt annerledes basseng men vannsklie.

Avani+ Koh Lanta Krabi Resort

Avani + Koh Lanta Krabi Resort ligger ytterst ute på en odde med havet som nærmeste nabo. Her kan du se frem til deilige dager i romantiske omgivelser med god mat, et lekkert bassengområde og aktiviteter både i havet og på land og personlig service.