Deluxerom i bungalow

Renoverte deluxerom i bungalow. Fjerde person mulig om denne er barn og deler ordinær seng. Det blir trangt i rommet om man er fire personer. TV. Lite kjøleskap. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc. Markterrasse i ulike størrelser. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 33 kvm
Antall personer: 1-4, hvorav 1 barn

Dobbeltrom i bungalow

Lyse og enkle dobbeltrom i bungalow. Det blir trangt i rommet om man er tre personer. TV. Lite kjøleskap. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc. Markterrasse av varierende størrelse. Rengjøring 7 ggr/uke

Romstørrelse: Ca. 20 kvm
Antall personer: 1-3, hvorav 1 barn

Familierom i bungalow

Familierom i bungalow med dobbeltseng eller to enkeltsenger samt en køyeseng for to barn. TV. Lite kjøleskap. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc. Markterrasse i ulike størrelser. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 33 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 2 barn

Superiorrom i bungalow

Superiorrom i bungalow som ligger nærmere stranda. Fjerde person mulig om denne er barn og deler ordinær seng. Det oppleves trangt i rommet når det er tre eller fire personer. TV. Lite kjøleskap. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc. Markterrasse i ulike størrelser. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 20 kvm
Antall personer: 1-4, hvorav 1 barn