Deluxerom i bungalow

Deluxerom i bungalow med markterrasse i ulike størrelser. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Fjerde person mulig om denne deler ordinær seng. Det blir trangt i rommet om man er fire personer. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 33 kvm
Antall personer: 1-4, hvorav 1 barn

Dobbeltrom i bungalow

Dobbeltrom i bungalow med markterrasse i ulike størrelser. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i ordinær seng. Det blir trangt i rommet om man er tre personer. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 20 kvm
Antall personer: 1-3, hvorav 1 barn

Familierom i bungalow

Familierom i bungalow med markterrasse i ulike størrelser. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i køyeseng for to barn. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 33 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 2 barn

Superiorrom i bungalow

Superiorrom i bungalow med markterrasse i ulike størrelser. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Fjerde person mulig om denne deler ordinær seng. Det blir trangt i rommet om man er tre eller fire personer. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Dusj og wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Superiorrommene ligger nærmere stranda.

Romstørrelse: Ca. 26 kvm
Antall personer: 1-4, hvorav 1 barn