Intercontinental Hua Hin Resort

Nyt et opphold på eksklusive Intercontinental Hua Hin Resort som ligger like ved stranda i Hua Hin. Vi har gitt hotellet fem soler for her er det virkelig deilig å bare nyte livet.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Dobbeltrom i sidebygning for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Deluxerom for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Clubrom for 1-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Fantastisk beliggenhet ved stranda og basseng
Intercontinental Hua Hin er et luksuriøst hotell som ligger like ved stranda og består av flere bygninger. Apollo har rom i bygningene Beach Wing og den nybygde BluPort Wing. Hotellet har et fantastisk bassengområde med basseng og separat barnebasseng. Jacuzzi ved Beach Wing. Solsenger og parasoller både ved bassenget og på stranda foran hotellet. Badehåndklær. Poolbar med enkle lokale og internasjonale retter.

Lokal mat med de beste råvarene
Hotellet har to restauranter, en kafé og to barer. Jaras Hua Hin serverer det besta fra det thailandske kjøkkenet og av lokalproduserte råvarer. Azure Restaurant & Bar nede ved stranda tilbyr en fantastisk havutsikt og enklere retter på dagtid og grillet fisk om kvelden. Café de Khoi starter dagen med å servere en à la carte-frokost og avslutter kvelden med gode retter. Coco Bar ved stranda serverer drikke og mat med inspirasjon fra det egne landet. Romservice hele døgnet.

Helse og velvære
For gjestene på hotellet er inngang til Hua Hins største badeland Vana Waterpark, til True Arena Sport og Le Colonial Beach Club med daglig shuttle buss inkludert. Hotellet har et treningsrom samt spa med behandlinger mot avgift. Yoga og tai chi mot avgift. Matlagingsleksjon. Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale.

Øvrig om hotellet
Wifi inkludert i fellesområdene. Gjennomfartstrafikk. Hotellbuss til sentrum inkludert. I nærheten av hotellet er det tre golfbaner. . Shoppingsentret Blueport ligger like ved hotellet og nås via en tunnel. Intercontinental Hua Hin Resort vil ved innsjekk ta et depositum per rom/opphold. Depositumet kan betales i kontanter, kredittkort eller bankkort. 2000 THB/rom og natt, totalt 10 000 bath/rom for gjester med opphold på 14 dager. Depositumet tilbakebetales ved utsjekk. Merk at dersom kort benyttes kan det ta opptil 14 dager før depositumet tilbakebetales.

I Hua Hin er det stor forskjell på flo og fjære og stranda nærmest forsvinner ved flo.

Clubrom med ekstraservice
Gjester i Clubrommene og er over 12 år har tilgang til en lounge ved stranda som er åpen døgnet rundt. I loungen serveres alkoholfri drikke og enkel fingermat. Mellom kl. 15.00 og 17.00 serveres afternoon tea. Det er også mulighet for å velge mellom tre restauranter til frokost (en à la carte og to bufféer). Kveldsdrinker i loungen Azure Bar eller den mer familievennlige Lee La Bar er inkludert. Ungdommer 12 til 17 år har kun adgang sammen med voksne. For barnefamilier finnes andre alternativ, som for eksempel Planet Trekker som er åpen fra kl. 9.00 til 19.00.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.
  • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokostbuffé og en à la carte-lunsj eller en à la carte-middag).
  • Helpensjon (frokostbuffé, à la carte-lunsj eller à la carte-middag).

Eksklusive hotell

  • Klassifisering minimum 5
  • Høy kundetilfredshet                 
  • Spa med variert spa-meny og massasje
  • Eksklusivt bassengområde

Alle hotell – Hua Hin

Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort

Aldersgrense på hotellet: 12 år Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort er en vellykket kombinasjon av stilig design, romantisk atmosfære og personlig service. Gjør det ekstra luksuriøst og bestill rom med utgang til bassenget eller hvorfor ikke bestille suite med egen takterrasse. Der det ligger like ved den lange sandstranda i Hua Hin kan du nyte dagene med føttene i sanden eller i en solseng ved det herlige bassenget. Avslutt kvelden med en drink på Sand Lounge mens sola går ned i havet.

Loligo Resort Hua Hin A Fresh Twist By Let's Sea

På moderne Loligo Resort Hua Hin A Fresh Twist By Let's Sea venter en deilig ferie kun et steinkast fra den vakre sandstranda i Hua Hin. Slapp av ved det frodige bassengområdet med poolbaren like ved. For litt ekstra ferieluksus kan du avlegge hotellets spa et besøk og velge en avkoblende behandling, eller hvorfor ikke utforske livlige Hua Hins vakre omgivelser? Hotellet har sykler til utlån.

Dusit Thani Hua Hin

Dusit Thani Hua Hin ligger perfekt ved havet og har to store basseng i den tropiske hagen. Hotellet har flere barer og restauranter, massevis av aktiviteter og et herlig spa. Sett på alarmklokka ekstra tidlig en morgen, ta en kopp kaffe og nyt soloppgangen.

Amari Hua Hin

Vil du feriere nært stranda og sentrum er Amari Hua Hin det rette for deg. Med moderne design nært stranda kan du velge å tilbringe soltimene ved det store bassenget eller nede på stranda. Med flere restauranter og fasiliteter vil hele familien å ha både morsomme og avslappende dager.

Mida De Sea Hua Hin

Mida De Sea Hua Hin har to bassengområder med hvert sitt basseng for behagelig avkobling. Vil du ha det ekstra luksuriøst skal du bestille en toroms suite med direkte utgang til ett av bassengene. På hotellet spiser du godt og du kan velge mellom to restauranter og det finnes flere måltidspakker å legge til. Vil du trene har hotellet et treningsrom og du kan ta en avkoblende badstue etterpå.