En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

92% anbefaler hotellet

2960 vurderinger
Utmerket
 
2379
Veldig bra
 
358
Bra
 
115
Mindre bra
 
53
Dårlig
 
55

Fem siste vurderinger

10.09.2019

av Torill D Kristiansund, Norge

Veldig flott hotell i Hua Hin

Jeg og kjæresten har akkurat kommet tilbake etter 15 dager ved dette hotellet, som innfridde alle våre forventninger og litt til. Vi ble oppgradert ved innsjekk og fikk ett flott rom i bygget i front, med utsikt over bassenget og havet, noe som var uventet, men veldig positivt. Rommet var flott, og rengjøringen var upåklagelig. Alle ansatte gjorde sitt ytterste for at vi skulle ha det bra, men må likevel nevne de ansatte i frokostsalen, som gjorde frokosten enda bedre. Veldig bra utvalg ved frokosten, med en europeisk del og en asiatisk del, for de som ønsket dette. Flott bassengområde, hvor vi også opplevde god service. Hotellet ligger litt utenfor selve sentrum, men det går shuttelbusser hele dagen, men vi foretrakk å gå langs stranda for å komme inn til sentrum. Litt synd at stranda ikke ble brukt mere, men har forstått det er pga store forskjeller på tidevannet, så dette er noe å tenke over for den som foretrekker mye strandliv. Det er også ett brukbart trimrom på hotellet, som vi benyttet ofte. Vi reiser mye, og er ikke opptatt av luksus, men det følte vi at vi fikk her. Alt i alt ett veldig bra hotell, rent, flott, veldig hyggelige ansatte, god mat - alldeles upåklagelig og vi kommer mer enn gjerne tilbake hit.

 
21.09.2018

av brittj207

Ferie

Fantastisk flott resort ❤️❤️ Det føltes som ett paradis 😁 Besetningen er fantastisk hyggelig og hjelpsomme . Rommene er nydelig og attmosfæren gjør at ein slapper virkelig av og kan bare nyte hverandre. Dette er en plass eg garantert vil tilbake til !! Ett ord som beskrive hele resorten : PARADIS ❤️❤️❤️ Vi kommer tilbake 😍😍

 
24.03.2018

av Happiness495595

Fantastisk opphold i flotte omgivelser

Vi var et reisefølge på ni personer inklusiv en baby. Hele oppholdet fra 04.03.-18.03.2018 var tipp topp med hyggelig betjening, flott frokostbuffet og nydelige omgivelser. Jeg og mannen min bodde på et deluxe-rom i bygg 5 (Beach wing) med fin utsikt til bassengområdet. Rommet var romslig med daglig rengjøring og påfyll av rent tøy og tilgang til vannflasker. Lily, resort manager, tok seg daglige runder for å hilse på gjestene, et svært hyggelig bekjentskap. Vi stortrivdes. For å sitere 12-åringen i reisefølget: "De får oss til å føle oss som popstjerner".

 
07.08.2016

av Hans Øyvind G

Et meget vellykket opphold

Vi bodde 15 dager på intercontinental og sitter igjen med en kjempegod opplevelse. Hotellet er stort, fint og godt vedlikeholdt. Personalet er veldig vennlig og serviceinnstilt, her føler du deg virkelig velkommen. Hotellet har store fine rom og det er god plass på balkongen. Ute ved bassengområdet er det mange solsenger, vi opplevde aldri at det var vanskelig å få en god plass. Frokosten er helt utsøkt, du kan velge mellom asiatisk og europeisk buffet, eller kombinere. Hotellet har tre restauranter som alle har meget høy kvalitet, men det er få som bruker dem. Azure bar ligger kjempefint til med nydelig utsikt og tilbyr utsøkte drinker. Vi hadde satt pris på om området på stranden kanskje kunne vært tilrettelagt noe mer for soling og bading i havet, men hvis man går mot sentrum finner man flere muligheter for å tilbringe dagen nær havet. Konklusjonen er at intercontinental lever opp til sine fem stjerner. Vi kan trygt anbefale dette hotellet.

 
30.12.2015

av WencheBeritBorgen Stromstad, Sverige

Topp service, flotte rom og fin beliggenhet. I tellegg vr det variert og god mat.

Lekkert hotell med alle fasiliteter; SPA, flere restauranter. Rommene var veldig fine med terrasse. Dronningsengene var skjønne. Bassengområdet intimt og lekkert. Maten var variert og god. Servisen var plettfri